Herkese Merhaba🌸 Eski sevgilim ben onunla barışmayınca ayrılığımıza neden olan kadınla evlenip neden bile bile benim yaşadığım apartmana taşınmış olabilir? Evlendiği kadın da bizim beraberliğimizden önceki sevgilisi o adamın. Lütfen yorum yapar mısınız bu duruma teşekkür ederim şimdiden🌸
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kasten olacağını sanmıyorum da, nasıl oldu da ayrılığınıza sebep oldu o kadın?
Benim o binada oturduğumu zaten biliyordu biz beraberken.
Kadın bunun benden önceki eski sevgilisi biz ilişkiye başladıktan sonra bu kadın sürekli bana instagramdan mesajlar atıp benimle görüşüyor beni seviyor diyerek kafamı karıştırıyordu bende kafam karışınca kör kütük bağlanmaktan korkup ayrıldım benimle çok barışmak istedi barışmayınca başıma bu geldi benim binama taşındı
Takılsinlar zaten belli ki çok umrunda değilmiş adam. Sorun yok
Ev durumlari belli belki bulamamistir ya da seni fbsi yaoacaktir
Beni ne yapacaktır onu anlayamadım
Fb.
Adamın zerre umrunda değilsin gitmiş eskisiyle evlenmiş demek ki kızı hiç unutamamış. Ümitlenme önüne bak evli adamdan ne bekliyorsun resmen yedeklemiş seni. Ha çok hayal kurmak istiyorsan belki arada 1-2 kere çakarım şuna da diye düşünüyordur net.
Ne onun öyle bir yaklaşımı oldu ne de benim o evlendikten sonra ona tek kelime yaklaşımım oldu. Sorunun cevabını laf sokmak olarak algılamışsınız birini silen bir erkek peki neden o kadının burnunun dibinde yaşamayı seçer ben bu soruya cevap istemiştim ☺️ şahsen ben sildiğim bir insanla her gün karşılaşmak istemem
Umrunda değildir çünkü ondan 😄 Sevse senle evlenirdi bunun farkındasın değil mi?
Kavuşamazsa da uzak durur görmek istemez tam tersi. Yuva yıkma senin amacını çok iyi biliyorum ben sormandan belli önüne bak Onun yaptığı gibi evlendiği gibi
Bir de sildiğim bir insan için karımla neden her gün tartışayım dimi çünkü karısı da aynı binada olduğumuzu fark etti deliye döndü anlayınca eğer ben karımı seviyorsam karımı bu durumun içine kesinlikle sokmam
Benim bir amacım yok ileride birinin metresi olmayı hayal eden bir insan olmadım hiçbir zaman ben ayrılıp yoluma baktım karısının anlayacağını bile bile burnumun dibine kadar giren oydu ben değil yuvasını yıkmak isteseydim çok fırsat geçti elime ama yapmadım
Sen ne O erkeksin, ne de her gece öpüp kokladığı eşi.
Sen dünden hazırsın ama adamın yedeği, metresi olmaya. Karısıyla başka sebepten ayrılsa koşa koşa gidecek bi kezbansin bunun da farkında adam. Yazık senin gibi hemcinslerime müstehak ama ahahahaj
Erkekleri hiç tanımıyorsun oyuncak olmayı hak eden tiplerdensin. Kendine bi hayat kur EVLİ erkek harici bi amacın olsun. Kimsenin umrunda da değilsin bunu anla. Ne O adamın ne de evli karısının. Yakında çocukları olur ondan bile bi ümitlenirsin sen 😂
Tartışmaya değmezsin demek ki senin de böyle bir yaran var ki daha detayları bilip etmeden hakaret etmeye çalışıyorsun neyse 😉
EVLİ olmasına rağmen eskilerin, umursanmayanların böyle hayal kurmasına gülüyorum. Benim yaram falan da yok, ter temiz sayfalarım ve TEK olduğum ilişkilerle yaşarım ben. Az karakterli olun.
Ben şu an evli bir adamla beraber değilim farkında mısın? Sorduğum soruya bir dönüp bakar mısın? Hani sende şu tiplerdensin diyelim ki adam karısını aldatıyor adamı aklayıp paklayıp adamın sevgilisini yollu ediyorlar sanki adama silah zoruyla sevgili yaptırmışlar gibi bu kafada olan insanlardansın ben evlenip adamın burnunun dibine gitmedim adam evlenip benim burnumun dibine geldi neyse seninle tartışmak istemiyorum dilediğin gibi düşün
ADAM EVLİ. İSTEDİĞİ her yere taşınır SANA NE OLM? Gerçekten kafayı yemişsin sen yakında adamla yatar benle neden yatıyor dersin işte aynı mantık. Sendne ayrıldıysa ÖNÜNE bak diyorum bende. Seni umursamadığını kabul bile etmiyorsun. Nasıl bi eziksin anlamıyorum. Evlenmiş lan 😂😂😂 Diyom ya çocuk yapar sen ondan bile nem kaparsın. Neyse sana hayal dünyanda mutluluklar. Senin için oraya taşındı, deli gibi aşık, karısıyla sevişirken seni hayal ediyor, aynı apartmanda olmak bile yetiyor ona falan filan ahahahajaja
şu an var ya acaba onun karısı mısın diye düşünmeye başladım 😂😂 olur olur dünya küçük sosyal medya daha da küçük 😂
Kafayı sıyırmışsın 😅 İyi hayaller sana cidden şizofrensin
Şu şizofren lafını da o kadın kullanıyordu sürekli 😂😂
Sana daha kötü bişey söyliyeyim mi? Eskisine dönmesi seni onu unutmak için kullandığı anlamına geliyor biliyor musun? Yani bu adam seni aslında hiç sevmedi kullandı. Gururunu bi kerecik dinlesen anlarsın da sana metres olarak mutluluklar artık naparsan yap delirmişsin
Eee haklı Kadın şizofrensin adam kurtulmuş dicem de hala peşindesin
Kız ben adamın peşinde değilim adam bana yakın olmak istiyor ben ne yapayım 😂 ben mi dedim aynı binada yaşayalım diye ben mi diyorum her gün karını eften püften sebeplerle öldüresiye döv diye benim suçum ne bence sen aşırı ön yargılısın ne diyim saygı duyarım
Bunlar sana yakın olması için sebep mi? Ayrıca evlilikleriyle bu kadar ilgilenmem ürkütücü. Dedim ya senin amaç ayırıp kendin adamı ayartman. Umarım istediğin olur da görürsün.
Hayat da önemli olan böyle hayaller, acabalar falan değil NETLİK. Yaşını bilmiyorum ama bi erkek gerçekten seviyor ve istiyorsa ADIM atar hemde direkt. Gelir, konuşur evlenmek ister misal. Ciddi adım böyledir. Yok karşıdan geçerken baktı da, aynı mahalleye taşındı da bunlar ergen işleri geç bunları. Herkes hak ettiği muameleyi yaşar gerçi, ciddi olanlar ciddi ilerler diğerleri de işte acaba hayal meyal yaşar gider
Çok haklısın söylediğin bütün sözler çok doğru ben kimsenin hayatını araştırmıyorum bina dedikodusu diye bir şey var duyulan sesler ister istemez binada dedikoduya sebep oluyor. Ama sana kanım ısındı ismini bile bilmediğim halde çizgin ve doğruların net bir insana benziyorsun ben evlenmiş ayrılmış bir insanım yuva yıkanın yuvası olmaz ilahı inançlara da sonuna kadar inanıyorum soru sana basit ucuz bir yaşantı konusu gibi geldi ama öyle değil onun o binayı tercih etmesi bana da o kadına da çok sıkıntı yaşattı bir insan bunların olacağını bile bile neden böyle bir şey yapar ben bunu merak ettim ben sildiğim insana bir daha dönüp bakmam
Bir daha söylüyorum, adamın demek ki hiç umrunda değilmişsin. Sana saygısı bile yok ki gelip orada bi daire tutmuş. Yani umrunda değilsin hayatını yaşıyor paşa gibi işte. Bunu anlamıyorsun ki. Umursasa orayı tutmaz düşünür başka yere gider. Bide evlenmiş boşanmışsın hiç mi insanlarla iletişimin yok senin? Birliktelik yatıp kalkmak değildir sadece, iletişim, dostluk, saygı, sevgi bunlar hep Kaliteli bi ilişkinin unsuları. Umarım bir gün bunları deneyimlersin de senin kaliten ortada maalesef taklıp kalmışsın bozuk teyip gibi. Herkes hak ettiğini yaşar bunu da unutma :))
Üslupta bir kalitedir ve maalesef sorunun cevabına dahil olduğundan beri aşağılamaya hakaret etmeye çalışıyorsun. Bende sana insanlarla olan üslubun hakkında biraz daha kendini geliştirmeni tavsiye ediyorum. Kimin ne yaşadığını bilip bilmeden böyle katı yargılarda bulunman hiç etik değil. Beni aşağılayacağına bir de şöyle düşün tamam bu adam beni sevmiyor karısını severek evlenmiş ama karısına gerçekten saygı duyan seven bir adam karısının farkına varacağını bile bile evinde huzurlul yaşayacağını bile bile karısını niye böyle bir durumun içine soktu peki? Bu ben de olsam karısı da olsam gerçekten seven bir adam kimseyi böyle zor bir duruma sokmaz hadi biz ayrılmışız karısı bunu öğrendiğinde bir kadın olarak kendini ne kadar aşağılık hissettiğini düşündün mü karısına bu kadar değer veren adam neden karısına böyle bir şey yaptı sayın müneccimim
Çünkü adam p*çin teki. Hiç bişeyi umursamıyor resmen. Kusura bakma çok erkek tanıyorum nişanlı, evli başka kadınlarla flörtleşen oynaşan. Affedersin de delik olsa yeter bunlara. Bu kadar anlam değer yüklemen bile ne kadar ezik biri olduğunu gösteriyor O da bunun farkında. Biraz duruş karakter göster de hayatını yaşa beeeee yeter erkekler seni düşünsün bu kadar neyi düşünüyorsun kafayı yemişsin
Oha pislik
Aynen bana da evlendiği kadına da küfür gibi bi hareket
Kesinlikle ya ne biçim insanlar var
şaka gibi ya
Evet gerçekten şaka gibi
Tesadüf :D
Tesadüf mü 😅 biz birlikteyken her gün beni görmek için binanın önünden geçiyordu yani tesadüfen mi ben apartmanımdan ev tuttu 😂
Sende benimle evlen ne dersin