Arkadaşlar ben spora başlicam işe girmeyi bekliyordum spor sütyeni eşofman vs vs eksiklerim vardı. Sevgilim bana dediki ben verim sana bekleme bende tamam dedim ama borç. Oda tamam hallederiz dedi. Aradan 2 gün geçti spor salonu fiyatını ve eksiklerimi alabileceğim bir miktar söyledim 1000 TL. Spor salonu 3 aylık 550 mahallemde biryer. 1 ay sonra parayı ona iade ediceğimi bilmesine rağmen Pahalı dedi boşver gitme ihtiyacın yok zaten vs vs. Zaten gidiceksin seni koşu bandına koyucak sen kilo veremiyorum diyip bırakıcaksın gerek yok felan dedi. Bana hiç güvenmedi. Ya gerçekten burakıcağımı düşündü ya da okadar para vermek için güvenmedi. Heveslenmiştim beklemeyeceğim için ama tüm hevesim kırıldı. Bana para attı 600 ama git bunla kendine bişiler al dedi. Spor salonundakilerden kıskandığı için mi yapıyor diye düşündğm ama olsa söyler. Bende artık yardımını istemiyorum dedim ve gönderdiği parayı geri yolladım ona. Sizce abarttım mı?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Büyük ihtimalle 1000 tl parası çıkışmadı. O yüzden 600 tl yeter dedi. Parayı göndererek ıyi yapmışsın. Ama o spor salonuna kendi paranla git.
Parasının çıkışmaması imkansız asker. Harcamıyor borcu yok. Ve borçtu. Üstelik sohbet arasında kendisi teklif edip ısrar etti. Ben anlam veremedim ya
Bunun iki farklı açıklaması var.
1-) Ya sevgiliniz kilolulardan hoşlanıyor ve spora yazılmanızı istemiyor.
2-) Ya da parasını düşünüyor.
Vay be adam 600tl vermiş işte belki başka yoktu ya da ortamı beğenmedi kıskandığı için öyle dedi küsme ona..(Bana böylesi denk gelmez)
Hayır zaten küsmedim. Parası olmaması imkansız asker bu çocuk. Harcayamıyor borcu yok. Kendisi teklif etti hatta bende borç olarak alabilirim dedim. şu an konu ya bana güvenmediyse? Bunu düşünmek kötü
Hayır sonuna kadar haklısın parayı düşünmüş
Böyle düşünmek istemiyordum ciddi bir ilişki bu. Cimri biriyle olmak hiç istemem bana tavsiye verin. Cimri olduğunu nasıl anlarım. Aslında hediyeler felanda alır ama bilemiyorum ya.
Onunla alışverişe çık pahalı şeylere el at ve onun tavırlarını izle
Çok mu zayıflamaya ihtiyacın varkç
72 kiloyum 160 boy. Evet çok ihtiyacım var. Ama sorum bu değildi :)
Güvenememiş işe girip parayı verecegine
Bunu düşünmek bile kötü
Durum o meslegin ne ne işe gireceksin
Liseden yeni mezun oldum 3 ay markette çalışıcam. İşimde hazır belge toplicam hatta
Borç verecek altı üstü o abartmış
Sen haklısın