AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Sen ne diyosun benım boyum ondan uzundu benle dalga geçti ve kadınları övdü ekledi aldattı düşün beni hor gördü beğenmedi shshs
Boyu 163 tü onun
Sende onune bak bence istemeyeni isteme salla gitsin
Manyak mı o?
Boşuna dememişler lastik alırsan pirelli kız alırsan 1.50 olcak diye
Şaka değil bana da olmuştu ama bilmiyorlar ki devede de boy var ama aklı Yok burada önemli olan boy değil akıl akıl olduktan sonra uyumda güzel olur bir boy için reddetmeleri saçma bence
Umursama 1.90 erkeklerden seven var güzelsen olur
O seni hiç sevmemiş sevseydi bunu sorun etmezdi hem 1.50 boyunda ki kızlar daha tatlı üzme sen kendini sana gerçekten değer veren bisi umarım karşına çıkar
Erkek kısaysa sorundur bence olmaz diye düşünüyorum erkek adam güçlü yapılı ve korumacı olmalıdır minyon bir adamın yanına at gibi kızlar yakışmıyor maalesef
Şimdi bazı 1.50 kızların 1.90 erkek arayışı beni kusturuyor maalesef herkes boyuna göre alsın erkekleri rica ediyorum en fazla 10 cm
Valla benim için genelde kısa boy makbuldür hatta bir kız vardı boyu benden uzun bi 5 cm felan diye pek olumlu yaklaşmamıştım. Benim boy 170. Başka bir nedeni vardır bence
Peki kilon nedir bence sadece boyun için değil kilo içinde istememiştir.
Benim gibi sende yanlız kaldin anlasilan. Bı insan da önce karektere saygı ve sevgiye bakacaksın iyi insanlar maalesef azaldı. sana değer veren birini bulmalısın.
Genelde erkekler kısa koz sevmiyormu? Ama emin değilim herkes farklıdır ama saçma çocuğun yaptığı boyunu bahane etmis
Seninle ayni boylardayim ve hoşlandığım cocum 187 sanırım ben vazgeçeyim
Aslllllaaaaaaaa
Hıc olmasa tercini yapmış saygı duymak gerekiyor uzatamıyacan icin uzak durmuş bence guzel bı davranış
Benim icin boy hic onemli degil sevdigim kisi de buna takilmiyor
Ki 168 birisi 153 birisine sirf boyu icin red verdiyse komik
soyle ki 1.68 cocuga anasi haric hic kimse bakmaz, ben 1.65'im 1.50 cocuktan canım igrenc cirkin kucuk damgasi yiyorum mükemmeliz🧚🧚
gerçekten ayıp etmiş, kendi de erkek boy ortalamasının altında neyin egosuymus bu.. terbiyesizlikten başka bişey değil
Bence bu devirde engel kimse yok işte dış görünüş önemli değil kalbi güzel olsun filan demesin illaki herkes dış görünüşe boya posa bakıyor
Bence boy hiç önemli değil ben 1.73'üm o 1.65 valla yanımda sumo güreşçisi gibi kalıyo hem de şişko canım beyim tam yemelik :D
Büyük bi hata etmiş küçük kadınların aşırı tatlı ve fındık gibi güzel dudakları vardı
Kanka o yönde demedim be uzuna da baksın ama boyu uzunmuş gibi birde benim boyumu beğenmemesi kdkdkdkkdkd komik aq
Tamam işte mazeret bulup uzaklaşmış senden
Sorun değil haz alıyorsan boyun önemi yok haz almaya bakın gençler
İç güzelliği görmeyen boy posla durum değerlendirir
Çocuk boyu boyuna istiyor olamaz mı? Veya kendinden uzun olsun istiyordur belki? Bunu bir kız isterken normal oluyorda erkek isreyince absürt kaçıyor?
Bunu her yoruma yazmak baydı mevzzuuuuuu kısa birini reddetmesi değil mevzu kısa olduğu halde kısa birisine kısasın diye laf etmesi
Çocuk kısa değil işte anla 😂 Sana göre uzun kardesim aaaa 😂 Senden 1 cm bile uzunsa bunu demeye teknik olarak hakkı yok mu? İlerde çocuklarının uzun boylu olmasını istiyordur belki 😂😂
Boyda baskın gen babandan geliyor da biyoloji ne alakaki çocuk kısa orta boylular 1.75 1.85 arası 1.85 üzeri uzun kısaca çocuk kısa aq
Ki o boyla çocuk yapmasın zaten aq Ben 1.53 üm çocuk yapmam evlatlık edinirim boyu 1.70 altı kadın ve 1.80 altı hadi taş çatlasa 1.75 altı erkeklerde bir zahmet çocuk yapmasın
Ya çocuk ciddi ilişki adamıdır belki. Evleneceği kızı arıyordur belki. Biyoloji şurda devreye giriyor: İlerde çocuğu olursa kendisi gibi kısa olmasın istiyordur belki. Babası kısa olupta annesi annesi uzun olan çok kişi var. Ve boyda annesine çekenler oldukça fazla. Genlerin büyük bir bölümü anneden gelir bu arada.
Ben hasta olmadığı halde boy konusunda annesine çekeni hiç görmedim babası annesinden uzun kızlar hep annesinden uzun oluyor hatta babasından 5 cm 10 cm kısa oluyor
Ne kadar saçma bir düşünce! 190 ları cebinden çıkaracak dünyaca ünlü 170 o kadar adam var ki... Bunlar 190 -180 anne babaların çocukları mıydı? Büyük konuşuyorsun bence. Kocan 150 biri olursa çocukta çocuk diye tutturma sonra 😂
Ha ölçü birimi senin görüp görmemen yani 😂😂 Bilime yeni bir şey kattın tebrikler...
Kocam 1.50 olunca ne oluyor muş anlamadım? Istersem 1.20 de alırım
Sen demedin mi 175 altı erkekler çocuk yapmasın diye! Senin kocan 150 biri olursa ona da aynı şeyi diyecek misin ha!
Evet evlenmeden diyicem hatta evlatlık edinsin oda
Anne olmak biyolojik olarakta evlat edinmekten çok çok farklı bir şeydir. Aynı değil. Anne olmak isteyeceksin bir gün inan bana...
150 adamda baba olmak ister... Bu içgüdüsel bir şey...
Ben şuanda anne olmak isteyen birisiyim ama nesil devleşiyor kısa insanların bile çocukları dayısına dedesine çekip uzun olabiliyor benim çocuğum şanssız olup babasına çekerse bana çekerse ezik psikolojisi altında yaşamasına izin veremem o kendi hayatını seçemiyor ben onun hayatını seçiyorum bu haksızlık olur
Kardeşim, çocuk yapmasın demek nedir ya 😂 isim vermek istemiyorum ama 170 boyunda dünyayı yöneten adamı hepiniz biliyorsunuz. Şimdi bu adam boyundan dolayı ezik mı kardeşim 😂 Adam yürürken karizması önde gidiyor. Önemli olan çocuğunuza yükleyeceğiniz vizyondur. inanın bana 190 olup ezik gibi hisseden insanlarda var.. mesele anne babanın zamanında çocuğa yüklediği vizyon...
Çok normal
AHAHAHSHAHSH saka herhalde muhattap olma onla bırak ne hali varsa görsün seni haketmiyo
Aşka engel değildir ama aşkın oluşumu için lazım olan süreye engeldir.
Çocuk aptallık etmiş iyi ikili olurdunuz 170 lik kızla mk manit olmayo dusunyor
Çok saçma bence ben 1.91 boyundayım ve hoşlandım kız tiplerei hep o boyda olmuştur
Sevmişsin gidip konuşmuşsun o kaybetmiş bizde böyle seven çıkar mı diye düşünüyorum
Afferim oğlana tam istediğimi, yakışır aslanıma, senin gibilere anca böyle yakışır
3 yıllık ilişkim var aramızda 33Cm var sorun olmadı hiç
😂😂😂Ben 1,85 im 155 manitam oldu bir iki tane o ne arıyor 180 kızmı arıyor lavuk
Boy için olamamak çok saçma bence ne alaka kızın küçük olması erkeklere göre daha cazip geliyo zaten
boş ver oyle ufak refer seylerle seni Kiran biri ile zaten sen yapamazsin
Olabilir uzun boylu seviyordur belki ama bahane etmiş bence onu sorun edilecek bir şey değil o
Bnce uygun ki erkekte uzun dgil bn 150 yım 180 kasıyorum kndimi... ah ah
kadin buyukse sorun olur benim boyum 1.49, 1.60 sevgilim de oldu 1.90 da 😂
Bnde 149😄
asko erkoların hareketler saka mi önce kendine baksin 168 ne
O bahanesiymiş ayy götüm sanki sen 1.80 sin derdim ben olsam :D
187 olan ben jsjsdjdjc, konu hakkında yorum yapmicam
Seninle gurur duyuyoruz diyeyimde boşa yorum yapmamış olursun
Çocuğun yaptigi ayıp bu aradaaa , boy takıntın var mı
Ben karşımdakinde boya takmam kendimde takarım he bu çevreme kıyasla değil benden daha kısa sağlıklı kızlarda var hepsininde hayranıyım o kadar zekilerki aklı başındalarki gururlandırıyorlar fakat yaşlanınca 1.30 nine olmak istemem bunun için ameliyatla 8 cm uzatip 1.60 olcam jdjdkdk en azından yaşlaninca 1.50 olurum belki 1.45
187 manitin olsun istermsn 🙃
Hayır sevgili istemiyorum ben direkt öyle flörtöz bririside değilim şimdi başkasına yüz versem hemen çocuğa ayıp olur bu daldan dala konuyor der
Püfff zaten merhametim yüzünden hayata karşı 5-0 gerideyim
Anladım doğru olan da bu zaten ,
153 olup ,187 birini reddettim bu arada jdjsdjjddjv
Kısa birinin uzun birini reddetmesi doğal değil mi sen ayrı garda ben ayrı tirende biz nasl olucaz aq😂 1.70 olsan aaaaaa yooook olmazzzzz 1.90 isterim deseydim beni yerden yere vurmana hak verirdim
Shshdhdhf şaka yapyoorum ya , aynı şehirde bile değiliz muhtemelen. Ama çok takma herkes reddetmez , kısa kızları sevenlerde var misal ben , zaten benden uzun kız çok az jdjszjdjjdcj
1.75 üstü ülkede kız yok djjdkdkdk ülkece fakiriz
Merak ettim , yaş kaç , nerde yasiyosn
160 kız 190 erkek istiyor buda normal bence
😂😂😂😂 Allah'tan belasını mı istiyormuş başka
192 yin 1.75 altınıda ben reddediyorum genelde
Ama sen 1.92 sin işte fazla uzunsun ve doğal olarak 1.75 altı istememen normal
acaba cocuk 1.53 olsaydı sen 1.68 olsaydın kabul eder miydin? Asla kabul etmezdin
Ederdim boya takıntım olsa zaten onada bakmazdìm gider 1.90lara göz dikerdim her 1.50 nin yaptığı gibi işte erkekleri fazla insan yerine koymayacaksın
hahahaha adama hak veriyorum şimdi
Acaba o da mı fazla geldi daha kısa mi istiyor 😅😅😅
Ne alaka jdjkdkfkfkfkf
1.68 cocuk 1.53 kizi red etmesi sakamiiii😆
Olamaz mi 😀
Olabileeeerr😆
Biz erkekler hersey yapabiriz smsm
@TANRİninKİRBACİ34 erkolar kapatılsınnn jdjdjdkfkkfkd
Erkekleri koruma dernegimiz var hic birsey yapamazsiniz bize 😀
@TANRİninKİRBACİ34 yaparız kızların bir o kadarda yerin altında var boyu sizi yağmurlu yoldan susuz getirtiriz yeterki sinsiliğimize denk gelin
Hahah kendinizi yormayin bu kadar biz degerli erkekler icin :)
@TANRİninKİRBACİ34 altın kadar değerli olamazsınız
Altin kimine gore element kimine gore hersey :)
Bu arada sana katılıyorum siteminde haklisin ilk yazdiklarim sakasinaydi :)
Hahaha sanki ben gibi 185
Olmayan boyuyla ego kasıyor
Gel bana dogru ozaman :D
Ben uzun boylu sevmiyorum uyumsuz oluyor kısa boyla gelmiyim sen başkasına git
Elmanin iyisi kasada guzelin iyisi kisada :D
Iticiymiş bu söz
Sana cekicisini soylerimde engel yeme olasiligi varr :D
Yoook yoook deme
tamam ozaman :D
Ahahahahjaja kendisini aynada 190 görüyor herhalde
1.90larda böyle hava yok aq 1.90 Adam 1.50 istiyor 1.68 1.50 istemiyor uzun kızlara sesleniyorum biz 1.90 istemiyoruz 1.60 lar 1.75 ler bizi istemiyor 1.90 lar peşimizdeler
Herkes 1.90 lara sahip çıksın 1.75 ler 1.68ler bizim olsun amin
Ben 158 im boy takıntım yok ya hsjdjsjsjjdjd
1.65 cm olanlar harika benim icin 10...0 öndeler
Ahahahdha yüzüne baktığına sukretsin
Kanka bende kısayım yani bakmam gayet normal fkkfkfkfkf ama 1.50ler bile 1.90 derken ben sana olur demişim sen beni ezikliyorsun hayırdır aq oldum
Bak yaaa!! 170 ünlüler için niye böyle demiyorsunuz 🙂🫵 Adamına göre muamele...
@Değmezbeoglum Ben ünlüleri tanımıyorum aq ayriyetten yüksek taban ayakkabı giyiyorlar erkeklerde boyundan 5 cm uzun oluyorlar shoplada uzun gösteriyorlar bunca dolandırıcılıkla biz nasıl anlayak kısa olduklarini
Kesinlikle dengi dengine olmalı
Red yemenin sebebinin boy olmadığını düşünüyorum
Boy degil ama yas farki cok önemli
seven her türlü ve şekilde sever nokta.
Ne alaka ben gibi190 olsa neyse 🤣🤦🏻
Ben 190 sevgilim 160 hepimiz ayrılalım o halde
Kısacası engel felan değil
Boş ver onunla muhatabı kesmen iyi olmuş
Sen hadi topuklu giysen kurtarırsın o ne yapacak
Payahah neyse boyu kısaydı iyi olmus
Hayır değildir
Boy farkına takılmak haysiyetsizlik