Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Senin gibi bazı insanlar böyle şikayetler geliyor şaşırıyorum valla..🤔 çünkü hiç yaşamadım şimdiye kadar çıktıklarımı her erkek boyumu takılmadı beni boyumu kilomu olduğu gibi seviyordu. Boyum 1.63 kilom 60 fit duruyorum.
Bazı erkekler boyunu posunu çok abartıyor bence. Kadınlar boyu çok kısa ise tamam diyeceğim anlıyorum. Sen kendini olduğu gibi sev illa birisi karşına çıkar nasibin olur.:)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNefes alsın yeter...
Modunda herkes
Way beee
Ama kızlar bir şey söylimm
Yakın bir süreçte erkek kıtlığı çekilecekmiş.
Gerçi erkek soyu tükenmez tükenmesine ama siz yinede tercihinizi ADAM dan kullanın.
Gerçi kime ne diyoruz.
Gerçekten şu kadın milletini anlamak mümkün değil.
Nerede bir gevşek var laubali tipler arizona kerkenkeleleri gidip onları buluyorsunuz. Kadın ruhundan anlamaz ne romantizm bilir ne erotizm nede kıymet değer verir. Ağzı iki kelime yapıyor kızlar da atlıyor. her haltı yiyorlar, Erkek menfaati bitip tekmeyi vurunca ahh vahh. Sonra gerçek bir Adam çıkınca karşısılarına o var mı şu var mı şunu yaptırmam bunu yapmam elletmem tutmam vs..
Zaten yapan yapmış körebe bile oynanmış. Bize gelince Rahşbe teresa oluyorlar.
Hazır konuşmuşken şunada değineyim.
Kim koymuş bu kuralı bilen var mı
Kadın teklif etmez, Erkekten bekleme durumları, erkek tarih önemli günler vs.. unutamaz falan filan. Bırakın artık bu saçma sapan tabuları. Önce kraktersizliğin tanımı olan sinsilik fırsatçılık tanımına uyan bu davranış yaptırım mecburiyetcilik zorakilik narşizimi. Sevgi aşk mıtluluk heyecan güzellikleri ALMAK VERMEK PAYLAŞMSK bu değerlerin Kadını Erkeği yaşlısı genci dini ırkı mezhebi osu busu olmaz. Teklifte edin sırf hoşuna gitti diye verin vs.. açık sözlü dürüst olun. Bide şöyle düşünün, Benim gibi utangaç biri için ne büyük bir ızdırap, yok arkadaş mümkün değil aşamıyorum ilk tanışma ilk konuşma gidim masasına teklif edim, 10 saniyeden fazla bakim mümkün değil, Hee sonrasında arap atı gibiyim durduramazsın ama işte o ilkler ne yapsam aşamıyorum.. Hadi bakalım yazık değilmi
..,...,...,,..19 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım fikirlerine saygı duyuyorum bir itirazım yok ama eğer soruyu okuduysan, soran arkadaşımız bütün erkeklerin kendisine ilişki borcu olduğunu düşünüyor.
Bir kız, hoşuna gitmeyen erkeği nasıl reddediyorsa, bir erkek de hoşuna gitmeyen bir kızı reddedebilir gayet doğal. - +1 yıl
@Alisaa07 Alışacaksın abicim alışacaksınız. Buna da alışacaksınız. Ergenlikten beri nefes alsak yeter. En zengini, en yakışıklısı bize düşer mantığıyla büyüdünüz.
Güya hipergamiksiniz ya. Kaliteli erkek istiyonuz. Reddedilince de zorunuza gidiyor. KALİTELİ ERKEKLERE KALİTELİ KADINLAR ULAŞABİLİR. Geri kalanlar ya at hırsızlarıyla, ya zarganalarla ya fakirlerle ya karıdan bozma erkeklerle ya da berduşlarla sevgili olup evleneceksiniz. Kolunuzda gezdirdiğiniz erkeklerin çoğu da böyle zaten.
Bana ister kadın düşmanı de ister incel de. Ne dersen de umrum olmaz. Kim ne derse desin realite budur. Yeryüzüne gelen her kadın er ya da geç bu gerçeklerle yüzleşir. - +1 yıl
@FikretinMücadelesi abicim? PAUAHHANUAHQHAHQJA
sen ilk önce bi üslubuna dikkat et öyle konuş, gelmiş burada tüm kadinlar böyle şöyle, siz boylesiniz şöylesiniz, bunu istersiniz, buna bağlısınız PARDON? kim üzdü seni
Sana şunu soyliyim bu cinsiyet deyil "KARAKTER "meselesidir okey
Şu cahil aklın ve dusuncen ile sadece döngü yapıyorsun farkında misin? ne konustugun belli deyil.
Soruyu soran sadece boy demiş, Ve sen ise ki artık nasıl bi yaran varsa? konudan konuya atladin.
Boy ile Kalitenin bağını söylesene bana ya
karı demenden belli de tipin neyse abisi - +1 yıl
@Alisaa07 Soruyu okudum. Ama vardığım sonuç şu. Konu boyla alakalı değil. En azından boydan ibaret değil. Belki fiziğini beğenmedi, belki çekici bulmadı, belki de güvenilir bulmadı. 1,68 bir erkek, 1,50 kadını sırf boyundan dolayı reddetmez. Karşınızda çocuk yok.
Kimse canımı falan yakmadı. Sevgilim var, evlilik düşünüyoruz. Gayet de sağlıklı yürüyen bir ilişkimiz var. Ben 186 boyundayım, sevgilim 165 boyunda. Ama kaliteli bir kız. Gözü başı ayrı oynayan bir tip değil. Güzel, saygılı, hanımefendi olduğu kadar zeki ve idealist bir kız... Erkek nasılsa karşısına öyle kadınlar çıkar. Kadın nasılsa öyle erkekler çıkar.
Ayrıca benim tipimde ne bozukluk varmış lan. Yanınızda gezdirdiğiniz tipleri de biliyoruz. Hepsinin yanında Brad Pitt kalırım. Çinçin berduşu gibi en yakışıklısı 7/10 olan asgari ücretli, şahsiyetini dövize değil TL'ye vursan beş para etmez yaratıklar var yanınızda. Sen benim tipime değil g.. ümün kılına bile yar olamazsın. - +1 yıl
Az olsa da aklını kullanmak güzeldir bilir misin? habzhbaha
- Sorda ne sorulursa ona cevap verilir, yani veriyorlar. Sen şunu mu düşünüyorsun "Soruda böyle diyo ama kesin böyledir böyledir ya" Falan mı diyosun? kendi aklındaki sorular ile soruyu yanitliyosun ve bu çok da saçma oluyo 😂
Sevgiline üzüldüm ama senin gibi Kadınlar hakkında böyle iğrenç bi üslup şeklinde konuşan biri sevgili olması ve kaliteli olması? tabi kaliteli ya aynen hjnkwnzh
neyse neyse çocukluğundan kalan travma galiba sürekli kendini karsilastiriyosun birileri ile, ne Brad'ı ya o senin yanında sönük kalır aaaaaaaa😅
Benim de bi erkek arkadaşım var Kariyerli profesyonel Sporcu yani senin dilinden konuştum yoksa burada sevgili mi anlaticak durumda deyilim ama senin bahsettigin kişiler ise Erkek tarafından da oluyo - +1 yıl
@Alisaa07 Kadın olduğun için kendini doğuştan ayrıcalıklı görüp benim yorumuma salça olarak boş konuşma gibi iki kelime klişelerle geliyorsan iğrenç bir insansın demek ki ben de aynı iğrençlikle karşılık veriyorum.
Karşımda hanımefendi görseydim beyefendi gibi konuşurdum ama karşımda serseri bir ergen gördüğüm için ben de varoşça cevap verdim sana oldu mu.
Sevgilisi profesyonel sporcuymus. Bana ne lan. Memleket sporcudan geçilmiyor. Sporcu profesyonel olsa ne olur amatör olsa ne olur. Sanki komprador iş adamı. Kariyer önemli değil adamlık önemli. Memlekette kariyerli o.. spu çocuğu da çok.
Ya bı uza Allah aşkına bı gittiğini göreyim ya terbiyesiz saygısız kezban. Yorumuma salça olup satasiyon ondan sonra saygı bekleme karşındakinden. Büyüğüne saygın yoksa her hakarete layıksın kusura bakma.
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSelam ,
Benim boyda aşağı yukarı öyle 1.68 gibi...
Benim için Cüce olmasın 1.68 ve aşağısı gayet iyi... 1.69 ve üzeri bir kadını ne kadar beğenirsem beğeneyim buz gibi soğuyorum... Erkek yani ben daha uzun olmaliyim ya da en azından aynı olmalıyız...
O çocuk biraz saf boş ver onu 😉00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu tarz şeyler için biraz komik bu olaylar ama boy için birini rest çekmek ben inanmıyorum şahsen belki beğenmiyor da boy falan diye öyle rest çekmeye ugrasyu bir insanı boyu falan için bu olmaz yani
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılboy önemli değil.. seni boyun için sevmiyorsa uzak dur öylelerinden
10 Yorumla
+1 yılEğer boyunu ölçtürdüysen ve gerçek boyunun 1.53 olduğunu biliyorsan, bu durumda başkalarının söylediklerini takmamanı öneririm. Herkesin farklı fiziksel özellikleri vardır ve bu durum normaldir. Kimi insanlar bu konuda şakacı olabilirler veya boy konusunda hassas olabilirler, ama önemli olan senin kendi kendine güvenmen ve kendin olman. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, konuyu açık bir şekilde tartışabilir veya konuyu değiştirebilirsin. Unutma, senin gerçek boyun senin benzersizliğini oluşturan sadece bir detaydır ve sana özgüdür.
20 Yorumla
+1 yılBen 186 boy 76 kiloyum. Kas kütlem düşük olsa da fiziğim ve tipim normal. Ben de 168 boyunda kızdan red yedim. Ben bir şey diyor muyum?
Ne yani kızlar reddedince normal oluyor da erkeklerin, kendisine her teklif eden kıza ilişki borcu mu var?
Reddedilme psikolojin varsa hiçbir erkeğe teklif etme. Erkekler seni beğenirse teklif eder zaten. Hoşuna giden olursa kabul edersin. Olmazsa reddedersin. Bu kadar basit.
Cinsiyet rolleri farklıdır. Kadın, erkeğe yürümez. Seni beğenen erkek, sana yürüsün. Erkek avcıdır, kadın avdır. Avcı rolüne bürünmeyin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılBoyla ilişkinin alakalı olduğunu düşünen acil format atsın beynine.150lerde çoğunluk ama boy moy bunlarla övünmek yersiz. Çünkü boyunun uzunluğuna fayda sağlayan bir şey yapmamışsın yapamazsında. Yalnızca ailen bir noktada etki etmiştir ergenlik öncesi. Bu da zaten yüzde 20lik kısmı kapsıyor. yüzde 80 genetk. Yani yine söylüyorum 155 165 170 178 190 olmakla onur falan duymayın, çünkü bir başarı göstermediniz. Sahip olduğunuz bedene saygılı olun ve başkalarınada saygılı olun yeterli. Bu saygılardan biriside insanları obje gibi görmeyin (180 olsun 155 olsun falan lafları objeleştirmektir. yanıma yakışsın lafıda objeleştirmektir. önce bu hastalığınızı yenin sonra gelin diyin ki Allah korkusu olsun yeterli dediğiniz an tamamdır, artık hastalığı yenmişsiniz demektir.)
14 Yorumla- +1 yıl
O adamında tepkisi hatalı, senin de. tencere kapak misali olmuşsunuz.
- +1 yıl
Benim ilişkilerim de genelde ben den kısa olanlar oldu ama 9 cm uzun olanda oldu
- +1 yıl
Soruyu soran arkadaşımız bütün erkeklerin kendisine ilişki borcu olduğunu düşünüyor.
Bir kız, hoşuna gitmeyen erkeği nasıl reddediyorsa, bir erkek de hoşuna gitmeyen bir kızı reddedebilir gayet doğal.
Bir kız, erkeği kısa boylu olduğu için reddediyor, tipsiz olduğu için reddediyor, zayıf olduğu için reddediyor. O zaman erkekler de reddedebilir ne var bunda.
180 boyunda bir erkek, 175 kıza ulaşabilecek kapasitedeyse 155 kıza ilişki borcu mu var? Mecbur mu kabul etmeye. Herkes yanına yakışanı arar. 1,55 olup da 1,80 erkek istemem en fazla 1,70 olacak diyen kızlar da var diyebilir. Hiçbir kızın da 1,80-1,90 erkeğe ilişki borcu yok. - +1 yıl
Boylarda takılı kalmış insan evlenilmeyi hakeden insan değildir.
+1 yılKompleks sahibi insanlar karşı tarafı her zaman kendi yaraları ile vurmaya kalkarlar. Ucuz kurtulmuşsun bu tipler genelde sorunsuz bir gün yaşatmıyor insana poff
60 Yorumla
+1 yılKadınlar çıtı pıtı olur, zaten erkeklerin çoğu kısa boylu minyon tipli kadınlardan hoşlanır erkeklere daha çok cazibe gelir, ama erkek dedin mi kısa olmaz 1.80 1.85 ortalaması bence erkekte ideal boydur, senin ki bence bir CÜCÜK CÜCE,, asıl sen onu postala sen çıtı pıtı minnaksın ama o bir cüce gibi, kendisi de bir metre olunca o yüzden aynı boydasınız diye zoruna gitmiştir 😏
119 Yorumla- +1 yıl
@mrrcantqa YOOOOO geneli kısa boylu çıtı pıtı sever sen AT gibi DEVE gibi ZÜRAFA gibi GERGEDAN gibi sen DİNAZOR gibi sen YOGİ gibi seviyorsan o da senin sorunun, uzayda mı yaşıyorsun eteafına bak %90. Geneli böyledir, Evet farkındayım bak erkek cüce olduğu için uzun boylu kadın arzusu var, uzun erkeklerde kısa boylu çıtı pıtı kadın😏
- +1 yıl
@mrrcantqa kaybol git gereksiz
- +1 yıl
Teyzeee anan devedir senin kıskanç orqsbu. Gelmiş at gibi kızlara laf atıyor yerden bitme yer cucesi kız iyi sokmuş lafları böyle enik gibi ağlarsın Allahin ezik kompleklisi senin gibi yer cucesine bakan olsa evde kalmazsın
- +1 yıl
@rümeysabal0 sen annemin bqqqqqqkunu yee, duydun mu? Kaybol git çöp tenekesi🤣🤣🤣
- +1 yıl
Hoşt köpek annen senin
- +1 yıl
İzmir35 kendi kibirini apaçık sergiledin. Tanıtmışsın kendini. Cüce diye insanları sınıflayamazsın. Tıbbi literatöre göre konuş. Hastalık olan yani cücelik 150 145 altında olanlardır. Onlara da böyle sözler diyemezsin. Hakkın yok. Uzuna sırık kısaya cüce diyemezsin. Kimsenin boyuyla kimse ileri geri konuşamaz. Bu gocunacak yara değil, bu senin gibilerin şuanki insanlıkta salgıladığı virüslü düşüncelerinin gösterimidir.
Erkekte kadında obje değil, biz insanız. Sevgiyi hisseden kalbimiz ruhumuz var fiziksel bedenimiz var sürekli itiştiğimiz nefsimiz var. Biz buyuz. Bırakın oramızla buramızla bizi kıyas etmeyi, lanetli düşüncelerinizi bizden uzak tutun. - +1 yıl
Senin gibi kanı bozucu doğurmus
Soran+1 yılSakin oluuuuuunnnn uzun kızlarda güzel kısa kızlarda bazı erkekler kısaları sever bazı erkekler uzunları siz kız dayanışması yapmak yerine kız kavgası yapıyorsunuz ayıp
- +1 yıl
Cinsiyet dayanışması yoktur, Insanlık dayanışması vardır
- +1 yıl
Bende zaten kısa değilim ki 1.65 boyum var, bu kısa boy değil bir kadında ama erkekler kısa boylu kadınlardan hoşlanıyor, bu gerçeği görüyoruz, sanki ben bunlara kısayım dedim
- +1 yıl
Bende zaten kısa değilim ki 1.65 boyum var, bu kısa boy değil bir kadında ama erkekler kısa boylu kadınlardan hoşlanıyor, bu gerçeği görüyoruz, sanki ben bunlara kısayım dedim
Yorumla - +1 yıl
@rümeysabal0 Senin boyun kaç kuzu?
- +1 yıl
@izmirim35 Her insan boy pos olarak yanında dengini ister 1,80-1,90 boyunda bir erkek, 1,70-1,80 boylarında kızlara ulaşma imkanı varsa gidip de 1,50 tercih etmez orayı bir geçeceksin.
Uzun erkekte cüce arzusu falan yoktur. O dediğin konulu film fantezisidir. Hiçbir insan yanında çocuğu gibi taşıyacağı bir sevgili istemez. Erkekler de, kadınlar da. - +1 yıl
@SBEÇ914 sen benim bqqkum olamazsın, sen gibi m@ymunl@ra bakmıyorum ben, çop tenekesi 🤣🤣🤣
+1 yılAşka engel. degil ama ileride sıkıntı olur. Hayali deki boy değilse sıkıntı yaşarsın. Mesela benim hayalim 1.7 düz saçlı ince belli belirgin kalçalı bı kızdı ben bunun t tersi bı kıza aşık oldum fiiİgini beğendiğim halde evlendim şimdi çok pişmanım hayalimdeki kızları görünce içim eriyor karımın kalçası yok bel ve kalça aynı dümdüz kadınlık hattı yok çok üzülüyorum okadar yapma etme dedi annem vücudu güzel değil dedi pişman olursun dedi dinlemedim aşk insanın gözünü kör ediyor ah ah
030 Yorumla- +1 yıl
fizigini begenmedigim halde olacak
- +1 yıl
Ben 1.80 eşim 1.53 aynı senin gibi çok kısa hiç bı elbise yakışmıyor kalçada yok bacaklar çok kısa kalıyor. Kadınsı görüntü yok yani
- +1 yıl
sen evlisin ve bu iğrenç hakaretleri eşin için mi yazıyorsun.. çok kötü kalbiniz var sizin ya gö* göbek için evlenenler
- +1 yıl
Ya seks evliliğin bir parçası ve bir ömür o erkek veya kadinla olacaksın karımı seviyorum ama fiziği benim hayalimdekine uymuyor güzel. Seksi bı kadın görünce kim etkilenmezki
- +1 yıl
İğrençlik ile alakası yok hayalim böyleydi ben bu tarz kızlardan hoşlanıyorum eşim öyle değil bunu biliyordum ama aşık oldum buyulendim kaç defa ayrılalım dedim oda biliyordu bunu bir türlü ayrilamadik
- +1 yıl
Oda ayrılmıyor bende çocuklarımız var yapamayız eşim bana sen hayalimdeki gibisin diyor sorun yok diyor benim için ama ben evlenmeden en başta dedim senin fizik. bana uymuyor benim. istedigim bu bile. bile. evlendi bend eayrilamadim bir türlü benim canım
Soran+1 yılBiz sana ve senin gibilerine adam demiyoruz sana değil karına yazık senin gibi iğrenç duyguları olan bir adamla aynı hayatı paylaşarak kendine yazık ediyor
- +1 yıl
Ya ne alakası var Seksi bı kadın istemek. igrenclik mi. oluyor
- +1 yıl
@xnsksjnd 1.80 erkek için hobbit boyu gelmiş cüce haliyle karısını beğenmiyor haha komedi yemin ederim
- +1 yıl
Ben 1.80 boyundayım eşim, 1.54
- +1 yıl
İkinizde kısasıniz 1.80 e1.54 uygun
- +1 yıl
@Deepinloves 1,80 kısa boy mu oluyor. Yazık kafana
- +1 yıl
@xnsksjnd Karısından başkası bakmaz mı? 1,80 boyunda adam eli yüzü düzgün belli ki mesleği de var. Bugün eşinden ayrılsa yenisini bulması 24 saattir ok.
Siz kadınlar da erkeklerin çoğunu beğendiğiniz için maddiyat ve statüleri için tercih ediyorsunuz. Bırakın bu ucuz ajitasyonları. Profil resmin bile yok. Adamın profiline laf ediyon. - +1 yıl
@xnsksjnd
*Siz kadınlar da erkeklerin çoğunu beğendiğiniz için değil maddiyat ve statüleri için tercih ediyorsunuz. - +1 yıl
@xnsksjnd İşine gelmeyen her hesap trol, her hesap. İşte bu kasaba zihniyetinle ya evde kalırsın ya da erkeklerin oyuncağı olursun.
Benim tek hesabım bu istediğin kadar araştır. Soruyu soran adamın hikayesinin trollüğü beni bağlamaz - +1 yıl
@xnsksjnd Al sana orjinal profil resmim. Bak bakayım hesabım fake mi?
- +1 yıl
@xnsksjnd Bak bakayım soruyu soran kişi ile alakam var mı tip olarak
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi kafayı mi yedin sen adamın ne olduğu önemli değil 24 saatte kimleri elde edebileceği önemli değil. Önemli olan şey evli olan bir adam oturmuş kendine eş arıyor. Bu aldatma değil de ne? Madem mutlu değilsin evliliğinden boşan ve öyle arayışa gir. Ama yok maymun gibi bir dalı tutmadan diğer dalı bırakamıyor beyfendi. Aldatnak en iğrenç şeydir. Hadi karısının yüzüne de söylesin her şeyi. Burada yazdıklarını. Yiyorsa tabi djskskske
- +1 yıl
Ahahahahaah ulan ne güldüm, ya Hanımım hepsini biliyor konuştuk, ikimizde. birbirimizi seviyoruz. Boşanmadan kendime. nasil eş bulayım?
- +1 yıl
Fikretin mucadelesi sanada tesekkurederim, piyasada virsuru evli olup karısını aldatan ilişkiye giren kızlarla başka ortamlarda takılan var ben bunu hiç yapmadım sadece hayalimdeki kadın değil. diyorum linç ediyorlar karımın suçu yok biliyorum bu benim hatam büyü gibi birseydi
Şöyle düşün böyle birisi zaten sana değer vermiyor dış görünüşe bakarak bir ilişkiye adım atan birisinden zaten hayır gelmez bence başlamadan kurtulduğun için şükür etmelisin.
00 YorumlaBence sorun edeceğin bir durum değil insanların farklı görüşleri olabilir belki daha uzun boylu biri ile tanışman bile olasılık bu tür takıntılara takılmamanı hayatına devam etmen gerektiğini düşünüyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Helal brom hep kızlar mı reddedecek boy yüzünden 😂
36 Yorumla
Soran+1 yıl@arivva ortadır 1.70 altı kısadır be
- +1 yıl
@arivva Erkekte 1,70 kızlarda 1,60 altı kısa sayılır.
NOT: Ben 1,86 boy 76 kiloyum.
+1 yılBence boy aşka engel değil yani toksik ilişkiye de ama bazen toplum baskısı inançi olan kişiler buna takılıyor ki bunlardan biriyim boyun ondan çok kısa değil o bence başka birşeye takılmış olabilir kilon varsa bu felan olabilir boyu bahane etmiş gibi bence üzülme öylesi olucaksa hiç olmasın bir sürü insan çıkar karşına gönlünce birini bulursun umarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBen 171 boyundayım ben senin gibi kız bulsam keşke diyorum valla ablamla aynı boydasın. Boy değildir bence bahane başka bir şey vardır da o öyle diyordur sana.
01 Yorumla- +1 yıl
Ablam 163 pardon sen 153 pardon
- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılBunun boyla alakası yok bence kaldı ki 168 de çok kısa bir boy değil 153 de ortalama Türk kadınından zaten 5 6 cm kısa zaten sen daha iyilerine layıksın inşallah
00 Yorumla İyi yapmış. Hep siz mi erkekleri boy muhabbetinden vuracaksınız. Empati yapmayı öğrenmissindir güzel olmuş
42 Yorumla
Soran+1 yılBen 1.20 erkeklede sevgili olurum egom olsa 1.80 altı olmaz derim her kız aynı değil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİddia oranı gibi boyu olanlar ne hikmetse boyu sorun yapıyor ne hikmetse bir kız vardı 1.52 boy bana 179 kısasın dedi😅
06 Yorumla
Soran+1 yılUzunsun bu arada kanka 1.80 sayılırsın dert etme sen kız halt etmiş
- +1 yıl
Yani ama işte ben onu kabul ettim hasbam beni beğenmedi😄
Soran+1 yılboş ver demekki senin gibi iyi niyetli değilmiş
- +1 yıl
Niyetim aşağılamak değil kızı veya başkalarını ama sana kısasın derken ağaca bakar gibi boynunu 90 derece geriye yaslayarak söyledi dimi. Kendyle çelişiyor.
- +1 yıl
Evet maalesef öyle
- +1 yıl
@SasukeUchihaxD aynen 😄
+1 yılKendi boyuna bakmadan bi de boy lafı yapıyor bücür sen bunu hiç önemseme bile görmezden gel sen yeni birini olursun ama o boyla kendine bakacak birini bulamaz boş ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil. babam 1.86 annem 1.57. Mesela hem aralarında hiç fark da goremiyorum🫠
boş ver herkes kendi karakterini yansıtır.10 Yorumla
+1 yılAhahaha valla guldugum icin kusura bakma sinir hozucu bir durum ama bahane bunlar
Bende 1.64 boyumla 1.73 kizdan ret yedim 😭00 Yorumla
+1 yılBoya takan biri değilim. Duygulara bakarım da bazı insanlar evet maalesef takıntılı oluyorlar bu konuda.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılYa herkesin kendince beğendiği bir boy, kilo, vücut tipi olabilir ama başkalarını da kırmak hiç etik değil.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Bence engel değil benim boyum 163 ama bu 190 koca istiyorum 😂😂 ama senin talip olduğun çocuk zaten kısa neyin tribünde anlamadım
00 Yorumla
+1 yılhahahaha ne? sanki kendisi selvi boylu kafaya bak😃 o boyla kendine birini bulabilirsa sukretsin, malum butun kadinlar 180 civari istiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenden 15 cm uzun olmak zor gelmiş olsa gerek. Kolay değil tabi ya 😂 Eğiliceksin de öpüceksin de ohoo 😂
06 Yorumla- +1 yıl
@arivva tam 153 arayışında bence. Burunlar değmeli. Sıfır efor, yüksek performans. Biraz iş var ama yine tabi hafif yana eğilmek gerekebilir. 😂
- +1 yıl
@arivva Adam eğilmeye üşeniyor sen kucağa al diyorsun. Bizim bir abi vardı kulakları çınlasın. "Yatınca hepsi aynı boya gelir. Dert etmeyin." Derdi 😂
- +1 yıl
@arivva herkesin arayışı farklı balım. Bana göre gönlü güzel ve yüzüne bakılır olması kâfi
Gizli Üye(18-24)+1 yılTakmayın öyle şeyleri. O olmazsa, başkası olur. Belki aklındaki kriter sen değilsindir. Merak etme 1 yıla hatırlamazsın bile. ( 1 yıl çok oldu demi, yani düşün 1 yıl bile sürmeyecek ) o yüzden önüne bak. Hayat kısa, yaşayabildiğin kadar yaşa...
00 Yorumlaher şey boyla mı oluyor, ben 1.82yim 1.78 kız benle sevgili olmaya çalıştı, eğer öyle olsa kız 1.90dan aşağı bakmaz
00 Yorumla168 erkek erkek değildir totosunu kaldirmasaydin keşke
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme ya çok tatlı ama ben sevdim yani onu
Soran+1 yıl1.53 kızda kız değildir o zaman kanka yani boyunu o seçmemişki
Soran+1 yılSinirlendim diye onun boyuna sitem ettim ki sinirlenmekte haksızda değildim tamam istemezsin beni okey zorla beğendirtemem ama boyun kısayken kısa birine laf etmezsin anlamındaydı
Soran+1 yılCüce demek zorbalık oluyor ya kaba bir söyleme şekli bu bir erkeğide üzer kızıda herkes boyunu seçmiyor çünkü oda boyu kısa diye memnun değil bende değilim genimiz buysa elden bir şey gelmez
- +1 yıl
Hocam ben can sıkıntısına okumaya gelen 1.68 bir erkegim ne sucum vardi benim
+1 yılŞu soru ve goruslerinizde herşeyin sonuna aq vs eklemeyi önce bir bırakın, üslup, terbiye öğrendikten sonra birileriyle sevgili olursunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Böyle şeylere genelde gülmem ama şu an gülesim geldi shjs
01 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle şeylere gülmem ama bende güldüm
Hobbitmis baya gerçi bende çok uzun olabilirim 210um
012 Yorumla
Soran+1 yılSen çok uzunsun o çok kısa olmasada kısa
Soran+1 yılGöreceli kavram şimdi sana yakışıklı desem sen onu görsen belki bu tip ne aq dersin
Soran+1 yılYani ne diyebilirim ki telefonla yüzünü kaplamışsın sadece fiziğin için biraz kilo alsan iyi olur abartma kilo almayı ama fazla zayıfsın
Soran+1 yılSen ciddi olamazsın 124 nasıl olursun burdan bakınca max 80
Soran+1 yılGözün nerede burnun nerede olm çenen var saçın var çenen sivri saç rengin güzel tek bunu diyebilirim
Soran+1 yılAdresini ver sana yemek yapıp kargoyla yolluycam 1 ayda 200 kilo olursun
+1 yılMerhaba. Başka sebebi var diye düşünüyorum. 🤔. Siz de çok takmayın.✨️🧿
10 YorumlaYa sende kriterleri neden düşük birisin 168 boyundaki çocuğun egosu vardır bu bi gerçek gözlemlerim öyle diyor uzun boylular daha efendi ve eğlenceli oluyorlar. Seni reddetmesi iui olmuş hayatın kayabilirdi bebeğim.
23 Yorumla
Soran+1 yılUzun erkek olacak illa uzun olacak diyen bir insan değilim siz uzun sevebilirsiniz bende kısa seviyorum ben yanıma uzun boylu erkek istemiyorum yani
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen mi böyle düşünüyorsun yoksa kısasın deyip mi reddetti
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevginin olduğu yerde öyle şeylerden bahsetmek cahillik olur bence seni boyundan dolayı değil muhtemelen beğenmemiştir o yüzden de kabul etmemiştir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok ya bu boy meselesi tamamen saçmalık kısa boylu erkek ile uzun boylu kız gördüm aynı şekil kız içinde geçerli öylede gördüm boy olayını açanalr geneldee kızlar oluyor 1.90 erkek olmayan kendine erkek demesin filan diyorlar ama sende bunu erkek yapmış ben onun erkekliğin neyse☺️
00 Yorumla
+1 yılBence başka bir şey bahanesi ama dediğin gibiyse cahillik yapmış.
00 Yorumla🤣 Cidden şaka mı bu. Kendine bakmadan hele şuna yerden bitmeye bak yaa
00 YorumlaO onun terbıyesızlıgı. keşke sen önce beynının buyuklugune bak sen deseydın
00 Yorumla1.50 boyunda olup 1.90 boyunda erkek isteyen kızların erkek versiyonu
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamış ben 180im ama kısa boylu kız candır. Tabii kilolu değilse... Çocuk şaka olmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılsenin böyle hissettiğini onu küçümsediğin anlamış olabilir
00 Yorumla Boy farkı hiçbir zaman engel değildirkalpler birbirini sevdikyen sonta en ufak engel bile ortadan kalkar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Hayır elektrik uyum boyuda ezer gecer. Yeterki karşılıklı ask olsun
00 YorumlaYok artık 15 cm fark var sadece. 168 erkek 150 kızdan daha kısadır. Bunu da herkes bilir. 😃😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğun boyu baya kısa ama senin de boyun aşırı kısa. Onun seni reddetmeye öyle hakkı yok ama senin de onu kısa görmeye hakkın yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılKısa boylu ne diyim uzun boylu mu diyim zaten sevmişim yani kısa diye dalga geçecek olsam niye seveyim
Cevap sahibi+1 yılSende haklısın. Baya kısa tabi 1.75 bile yok erkekte uzun boy 180lerde başlar kız da 1.70den.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAy popom allah bilir kac kiz bunu reddediki icinde yara kalmis kamilin, şunun hesabni verde iki laf edeyim nan icimde kalmasin
09 Yorumla
Soran+1 yılIçinde kalsın boş ver
- +1 yıl
Allah bilir nasıl bir topsun ki ayyy mayyy diye konuşuyon. Ülkede erkek nüfusu azaldı, oğlan nüfusu arttı anlaşılan. Erkek gibi konuş sen önce avrat gibi değil.
Kızlar, erkekleri boydan tipten reddedebiliyorsa erkekler de kızları reddedebilir. Kimsenin kimseye ilişki borcu yok.
180 boyunda bir erkek, 1,70 boyunda bir kıza ulaşabilecek kapasitedeyse 1,50 kız tercih etmez.
Eğer senin dediğin gibi onlarca kız tarafından reddedilen biri olsaydı kendine gelen her kızı kabul ederdi o yoklukta. Çok kamil düşünmüşsün.
Kızlara ulaşabilen erkek seçicidir. Her kızı kabul etmez. Kızlara ulaşamayan erkek, horoz gibidir her yüz bulduğuna tüner. NOKTA.
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi La mk evladi git anana felsefe yap o topu alir ailenin kucaginda sektiririm şimdi senin. Sana fikrinimi sorduk mal mal gelip yorum yapiyorsun dktimin oglani sözde kur yapacak mk cocuguna bak sekil yapio bide bize
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi O hesabini bi acta seni karim yapayim bi abisi böyle burdan rüzgar yapmakla olmaz o işler
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi Kendine erkekmi ariyorsunda laf atiyorsun mk oglani anan senden daha delikanlidir kesin adamsan bi ulas bana
- +1 yıl
Belli ne kadar delikanlı olduğun a. ın oğlu güzel kardeşim. Herkesin keyfinin kahyası mısın kabul eder etmez sana ne p. ç kurusu. Nefes alsın yeter zihniyetli primat. Bak senin gelmişini geçmişini dikerim p.. evenk.
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi senin anani bellerim abisi elbet merak etme burasi sandigin kadar gizli degil seni bulacam emin ol rahat olma seni karim yapyan adam degildir bu sözde kalsin burada
- +1 yıl
Bekleyip göreceğiz kim karı kim koca olacak
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi Hala rüzgar yapiyor mk evladi ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ama senden uzun hhahaha gece gece ne güldüm kısasın diye değildir bea başka bir şey vardır
00 Yorumla
+1 yılHayır engel değil mesela benim 1 ,57 boyum ve nişanlımın 1,72
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılboy farkı aşka engel değil :) insan sevince bütün kusurlar ortadan kalkar her halinle kabul edersin.
00 Yorumla Edebilir, boyu kısa diye reddedemez mi. Ki senden 15 cm uzun
00 Yorumla
+1 yılErkeğin uzun olması zaten kesinlikle daha iyi de onunki de boş özgüvenimizi yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılJsjdjdjs benimde boy 1.68 ve evet 1.53 boydaki kizla iliski kurmak istemem genetik icin shhxdh
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEgosu boyundan küçükmüş.
Şükret böyle birine düşmediğine.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılReddetme nedeni boy mu
Başka bir şey mi yoksa acaba boysa valla çok gülerdim jgjk
00 Yorumla
+1 yılBoyunu bahane etmistşr senden hoşlanmamıştır
00 YorumlaAablam 1.70 eniştem 2metre 16 santim gayet mutlular ayrıca Türkiye standartlarında normalsin asıl o kısa fena erkek tipinde kısa boylular öyle olur erkeklerde eminim sen minyonsundur tatliş kizx üzülme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çocuk onu bahane etmiş. 1.96 boyundayım. Anlaşırsam 1.53 boyunda kızı reddetmem.
03 Yorumla- +1 yıl
Sizin bu uzun erkeklerin kısa kız sevdası ne olacak böyle
- +1 yıl
O değilde uzun boylu kızların kısa boylu kızları kıskanması ne olacak 😅 bunu aşmalıyız artık ya, kadın her yaşında boyunda kilosunda her halinde güzeldir. Tutmuşsun adama "uzun boylu erkeklerin kısa kız sevdası ne olacak" demişsin. Çünkü gerçek seven insan boya yaşa ve kiloya bakmaz. Lütfen kadın kadını ötekileştirmesin rica ediyorum.
- +1 yıl
Kiskanmak değil benimki 2metre adamların yanında 1.50kızları yakıştırmıyorum bukadar
+1 yılHayır değildir, 18 yaşındayım 1.70 boyundayım ve benden uzun kız arkadaşım var. Bu konuda hiç rahatsız değil aksine zaten karakterime yoğunlaşmış durumda. Lafın özün önemli olan karakter, boymuş bunlar hikaye
00 YorumlaOyle bir dusuncede olan kiZla red yedigin icin sevinmelisin.. Allah seni korumus boş ver hayat cok kisa bu rarz şeylere uzulmek icin.. elin ayagin saglikli gorup duyabiliyosun vb sahip oldugumuz herseye şükür..
00 YorumlaErkek kendinden kısa kadın kendinden uzun ister toplumsal kültürel cinsiyetciliğin görünmeyen yüzüdür bu engel değil sorunda olmaz a bu kız senden uzun bundan ayrıl derlerse ve sevgilin seni terk ederse karaktersiz ve cinsiyetcidir takma kafana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl153 ne cüce mi gezdirsin çocuk yanında ag boyuna göre istiyor işte
03 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğun boyu kısa zaten aq
Cevap sahibi+1 yılee yani
- Devamını Gör (184)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım