O benimle ilgili her şeyi biliyor ama bana gelince daha gizemli oluyor 30 yaşında ve hayatını özet olarak anlatıyor ben 19 yaşımdayım benden gizlediği bişeyler olduğunu düşünüyorum nasıl öğrenebilirim
*** evli değil
O benimle ilgili her şeyi biliyor ama bana gelince daha gizemli oluyor 30 yaşında ve hayatını özet olarak anlatıyor ben 19 yaşımdayım benden gizlediği bişeyler olduğunu düşünüyorum nasıl öğrenebilirim
*** evli değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biri varsa ondandir
Bilmiyorum 3 aydır birlikteyiz benim annemle tanıştı şimdi de onun annesiyle tanışmam için eve gelmem için baskı yapıyor
Cinsellik var mı
Hayır ama daha önce evine gittim ve biraz yakınlaştık sonra asla gitmedim istemedim o çok ısrar ediyor eve gitmek için
Amaç belli
Ben güvenemiyorum zaten bi şekilde bitirmek istiyorum ama bana karşı davranışları çok iyi bir sorun yok hiç ama bana hep beni çok sevdiğini beni sevgilisi olduğum için arzuladığını ve seneye okulum bitince evlenmek istiyor
Deneme çek emin ol
Anlamadım söylediğinizi
Onu dene ve emin ol
İşte daha önce hiç sevgilim olmadı nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen bi tavsiye verir misiniz
Veririm de böyle ulu orta zor.
Ya bak cinsellik falan konuşacak isen lütfen vaktimi çalma tamam mı zor durumda olmasam burada ne işim var
Hayır sacmalama
Peki tamam
Yani?
Tavsiye istedim ya veririm dediniz
Burdan olmaz dedjm
Kesin evlidir
Evli değil diye yazdım
O zaman başka biri daha var hayatında bu kadar net açık
Daha önce Kırgızistan’da okumuş ve orada yaşamış şimdi markette çalışıyor yani öyle çok zengin değil durduğu evde öyle, İnstagram hesabında asla ailesinden biri yok sadece üniversite arkadaşları veya normal arkadaşları var soruyorum neden diye gerek yok diyip geçiştiriyor
Yani ailesinden birinin Instagram'da olmasına gerek yok bence
Beni annesin görmesini istemedi ama yüz yüze tanıştırmak için sürekli evine davet ediyor
Bence evine gitme annesinin orada olduğunu nerden biliyorsun senle biseler yaşamak için de çağırıyor olabilir
Evet güvenemiyorum ona
Bakireysen de kesinlikle gitme amacı belli cocugun
Evet daha önce elime erkek eli bile değmedi ilk sevgilim bu
Benden sana tavsiye amacı sadece cinsellik seni elde edip bırakır
Zaten her buluştuğumuzda hep göğüslerime elliyor rahatsız oluyorum diyorum bırakmıyor canımı acıtana kadar bir keresinde morarmıştı onun yüzünden
Amacı sadece seks bu dediğinden anlaşılır daha önce deneyiminiz olmadığı içinde bunun böyle bı amacı olduğunu anlamazsiniz
Bana bunu denemem için tavsiye verir misiniz mesela ne yapabilirim bi açığını ya da ciddi bir şey görmek için lütfen rica ediyorum
Ya denememe gerek var mı diyirsun ya her seferinde goguslerimi elliyor ordan bile belli ediyor
Nasıl bitirebilirim peki başıma bela olmasını istemiyorum
Nasıl belalı bı tipi mi var
Sırtında geçmiş bir bıçak izi var ama o yaralı bölge şişmiş , yine elinde de derin bir kesik izi var , bunların üniversite de çalışırken olduğunu bıçak izinin de sarhoş biriyle kavgada yaptığını söylüyor
Ya mesela benim hayatımla ilgili örneğin evlatlık olduğumu kadar her şeyi biliyor detaylı ama kesintisi 30 yaşında sanki hiç hayat yaşamamış gibi bana kötü ya da farklı bir anısından bahsetmiyor hep gizemli
ya tam belalı bı tiple sevgili olmuşsun insan gibi şöyle ben yapamıyorum diye tepkisini ölç
Abi geçen hafta dedim ki ara vermek istiyorum kendime gelmek istiyorum dedim sonra birkaç gün konuşmadık. Tekrar barıştık barıştıran sonra ilk buluştuğumuz gün yine göğüslerimi öpmeye ellmeye çalıştı ama hep evlenmek istiyorum diyor sürekli çocuğumuz olsun diyor
Yav canım kızım zaten kızları hep evlenmek istiyorum diye kandırıyorlar bi kere bı sexs yap sonra bak nasıl soğuyor senden
Haklısınız, çok haklısınız peki ben şimdi ne yapacağım ya takıntı yaparsa nasıl ayrılabilirim? Bu arada arkadaşımın hesabından ekledik onu bana o istediği sildiğini söylemişti ama hala silmiyor
Sen bunla cinsel birliktelik yaşamak istiyorsan yoluna devam et ayrılma
Yani ara vermek istiyorum de zaten tepkisinden anlasilir
Tamam 👍
Tamam teşekkür ederim