Sevdiğim adamın yakın arkadaşı oluyor. oldurmak için çok çabaladım sevdim ama artık yoruldum gerçekten. karsiliksiz oldum. Tek taraflı bir çaba oldum insan artık yoruluyor. bende dün gece arkadaşına mesaj attım. onunla benim için konusacakti bende dedimki hani eyer bugünde konusmicaksan konuşma. istemiyirum olacağı olsaydı çoktan olurduk zaten senide konuya dahil ettim kb. hersey için teşekkürler. dedim. buvun sabah karşılaştık bana dediki o neydi yazdığın öyle kafan yerinde değildi bence yerindeydi dedim yokyok değildi dedi. gayete öyle dedim
Sonra dedim bazen çok istediğimiz şeyler olmuyor zorlamanın bı anlamı yok belki olmamasinda vardır bir hayır Allah yolunu bahtını açık etsin dedim. Hayat ondan ibaret değil sonucta dedim. uzulmuyirum dedim oda dedi üzülme zaten neyine uzuluceksin. zaten hep böyle oluyor çok isteriz olmaz. dedi ve gittim sizce bunları ona soylermi. bide iyi dememismiyi. Sizce. Ben hala seviyorum içimde amma göstermeyi bıraktım. Yoruldum gerçekten.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gayet iyi demişsin sorun yok
Sizce bu söylediklerimi ona iletirmi.
E tabi canım arkadaşı sonuçta anlatır
Sizce ise yararni bu yaptığım baya etkili konuştum
Onunla ol
Hayır sacmalamayin ya. kardeş gibiler bizim olmamiz isteyen biri. bide sizce ona soylermi
Söyler bence
Hayır sacmala ya kardeş gibiler. bizim olmamızı isteyen biriydi. bide ona soylermi bu dediklerimi.
Beni isteyenlerin farkında ona çok aşığım seviyorum aman ben cabaladikca bir şey görmedim arkadaş bana zamana bırak demişti. ben yoruldum gerçekten arkadasida goruyodu. ondan bahsedince gözlerim doluyordu. Ben dedim nereye kadar diyodum ama bu sefer kendimden emin konuştum siz biraz yardımcı olun bana napmaliyim bundan sonra.
Bak herşeyi yapmışsın bir şey göremediysen yoluna bak derim başkası ile dene
Kalbimde aklımda o varken başkasını kulanamam ben vicdanım el vermez beni seven birileri var cabalaiyolarda ama gözümde gonlumde bı o var. olmayınca olmuyor bana bahsediyodu arkadaşı onu seven kızlardan bende bahsediyodur o benim için farklı diyodum hep birileri benim için çabaladı sevdi ağladı istedi ben ilk defa dedim birine böyleyim dedim. Of off keşke benim hiseyigimi hisetebilseydin anlardin
Seni anlıyorum ben emin ol ama senin sevmen önemli değil ki o seni sevmedikce
Ne istediğini bilmiyor. arkadaşı bana daha önce sizi başka yerde karşılaşmış olsaydınız eminim Yeliz seni isterdi alırdı dedi bana soylede bişey var arkadaşına o bişey demedigi sürece o çocuk bulaflari demezdi haksizmiyim.
Nerde görse beni kitlenerek bakıyor gözünü almıyor usymden umitleniyirum daha çok
Ne istediğini bilmiyor. arkadaşı bana daha önce sizi başka yerde karşılaşmış olsaydınız eminim Yeliz seni isterdi alırdı dedi bana soylede bişey var arkadaşına o bişey demedigi sürece o çocuk bulaflari demezdi haksizmiyim.
Arkadaşı sana yanık
Yok değil be o istiyordu olmamızı gerçekten.
Ama bana en son dedi arkadaşı senin içinde üzülüyorum gerçekten istiyormu istemiyomu konusucam bu sefer kesin. dedi gün ben bu lafları dedim zaten. Onun kardeşi gibi benim sevdiğim kişi sence ona soylermi.
Yok değil be o istiyordu olmamızı gerçekten ama bana en son dedi arkadaşı senin içinde üzülüyorum. gercekten istiyormu istemiyirmu konusucam bu sefer kesin dedi gün ben bu lafları dedim. zaten onun kardeşi gibi benim sevdiğim kişi sence ona soylermi bide napmaliyim