Döven, aldatan nişanlıma bir ders vermek istiyorum. Ne yapsam?

Merhaba. Benim nişanlım beni aylarca aldattı, dövdü, döverek çocuğumu düşürdü ve beni felç bıraktı. Şu anda sol elim çalışmıyor ve dudağım yamuldu. Ben babamı yeni kaybettiğim ve yalnız kalmaktan korktuğum, çevre baskısından korktuğum için hep sustum. Ama şimdi de biriktirdiği paramı alıp beni terketti. Ben hep onun iyiliğini düşündüm, ona hakaret kötü laf şiddet hiçbir şey yapmadım. Çok ağrıma gidiyor, çok zorlanıyorum. Benim de hatam var biliyorum, ben bu hale gelene kadar sustum ama çok üzgünüm. Beni her yerden engelledi, halen felç haldeyim. Bana bunları yaşatıp yoluna bakıp benim paramla kızlarla eglenmesine dayanamıyorum. Benim yaşadığım düşükten sonra çocuğum olmuyor. İçim soğumuyor. Artık parayı gözden çıkardım, ona bir güzel ders vermek istiyorum. Öldürmek gibi değil ama zarar görsün istiyorum. Benim yaşadıklarımı yaşatmak istiyorum. Bana bu anlamda yardım edecek birilerini arıyorum. Bana fikir verir misiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
Darp raporu aldım ama özel sırlarını ifşa ederim vs dedi. Ayrıldık zaten ama dediğim gibi beni bu hale getirip benim paramla kızlarla birlikte olması, sağda solda benimle ilgili kötü konuşması beni çok tetikliyor. Belki delirdigimi düşüneceksiniz ama bayıltıp bir yere atmayı, hadım etmeyi bile düşündüm. Çok zor bir haldeyim. Ömür boyu felç kalabilirim.
Döven, aldatan nişanlıma bir ders vermek istiyorum. Ne yapsam?