Neden cvp vermemis olabilir? Bna istersen bulusalim diyen o. Bnde senle görüşmek istyrum demekle yalnis mi yaptim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
umursamamış
Umursamamis olsa buluşma teklifi edemez ya. Ve bana yazabilirsin dedi. Sacmalik sadece
Yanlış yapmışsın önce konuş bir süre tanı 👍 it midir kopuk mudur belli olmaz. Daha sonra buluşulur.
Ne bu hız?
benim arkadasim bu ztn. Tanistigim biri
Atlamışsın bende istiyorum demişsin sıkıntı
Kaç yaşındasın?
Bu dediginiz cevap vermemeye sebep degil sacmalik
Eğer belli bir yaşın üzerindeysen atlamamak gerek 👍
Dedigim gbi biz zaten taniisyoruz. Sonucta ciddiyimki evet görüşelim dedim. onun saygiiszligi tamamen
Tanıyorsan ve dediğin gibi saygısız biriyse en baştan hiç buluşalım demeyecektin.
Boyle yapcagini tahmin etmefim. Sonucta kendsi dedi bulusalim diye
Sende kefal gibi atlamasaydın 👍
Tanışıyorsun diye sazan gibi atlarsan böyle olur işte
Bunun cevap vermemeye sebep olduguna inanmiyorum. Cumku daha oncede cok cagirmisti gtmemistim. Artık gdeyim dedim
O zaman bunu haketmişsin daha önce o kadar çağırdı gitmedin bu defa o seni böyle ortada bıraktı. 👍
Bende oyle dusundum sanki intikam gibimi? Bir kere beni cok kahveye cagirmisti israrla. Cok dedi gel diye gtmedim. bikac defa demişti. Dun konusuoduk dedki bulusalim istersen bende olur goruselim dedi sonra cvp vrrmedi
İntikam soğuk yenen bir yemektir.
Geçmiş olsun.
😂😂 cok da takilmamak lazim illabir gun duser ayagima
Bu intikamdan sonra akli dengesi bozulursa düşer anca 😎😎
Yazdım size
Hayır yapmadın ama söylemek için söylemiş olabilir. Sonra zaten önemsememiş belliki, ciddi manada görüşmek isteyen hemen cevap verirdi
Yani Alla aşkına soylemis olmak isteyen boyle bisey nasil yazabilir? Benim aklım almiyor
Hanım efendi insanlar çeşit çeşit. Bazı insanlar kendini tatmin etmek ister. Sonra devam etmez. Bazılarının kişiliği oturmamıştır. Karşıdakine ne kadar zarar verebileceğini bilmez. Bazıları sormak için sorar zaten reddedileceğini düşünün bazen tersi çıkar. Bu devir çok tehlikeli ve dikkat etmekte fayda var.
Valla blmiyorum ama yaptigi cocukluk. 18 yasndaki cock yapmaz bunu. Bana cekinme diyen yaz diyen o. Cagirirsan gelirim diyen o. Davet eden o.
Yani herkesi kendiniz gibi bilmeyin. Zira bu sefer çok üzülürsünüz. İnsanların değer yargıları çok farklı. Evet haklısınız. Ancak haklı olmanız veya olmamız gerçekleri maalesef değiştirmiyor. Bir insanın kalbinin kırılması veya moralinin bozulmasını bu devirdeki insanlar fazla takmıyor.
Herkese yazdı aynı mesajı önce yazanla plan yaptı sanırım hdhs
Belki başına bir iş gelmiştir
Ne gelecek ya
Vallahi benim sevgilim bana sinirlendi görüldü bıraktım diye ama o sırada hiç bakacak durumda bile değildim telefona hastanedeydim kötüydüm
Cok gecmis olsun
Teşekkürler
Yazar bekle biraz
Yani gormus yazimi. Yazmamasi ne sacma kafami buluyor bu
Yazar ama bir durum olmuştur
Kac saattir yazmadı yazmadi artik yoksa kafasını patlatrm. Ne durum olabilirki
Az sakın şampiyon ya 😀 dönerse görüş donmese bitmiştir iyi ki devamı olmamış diye düşün önüne bak
Tmmda bulusalim dye teklif ediyor tamam goruselim diyorum. Yazimi gorup cvp vermiyor ne olabilir gercekten. Mantikli bi aciklamasi olabilirmi
Evet saygısızlık ama sizin aklınıza gelmeyen bir neden yazsa size belki de böyle düşündüğünüz için kendinize kizacaksiniz
İnşallah dediginiz gibi olurda ben kndime kizarik
Eğer olmaz ise iyi ki devami olmamış böyle bir kişi ile yola cikilmazmis dersiniz
Oyle tabi. Ama ister istemez sinirim bozuldu
Haklısın yani illa ki insan etkilenir
Tamam kabul etmissin muhabbet bitmiş gayet normal
Keşke sadece olabilir deseydin
Ya biz yeni tanismiyoruz ki
Bende senle görüşmek isterim diyip uzatmasaydın çok hevesli gibi
İyide buna karsilik cvp vermemis olamaz ki
Yazmadı mı hala
Hayır tuhaf
Son görülmesi ne zaman
Kapalı
O yazana kadar sakın yazma
Yazmam tabiki. Ama niye boyle yspti blmiyorum
Yazdımı
Hayır ama gerçekten tuhaf. Bulusalim diye yazana bi an ne oldu
Buluşma teklifi ettiği için pişman olduğum herhalde ya da başka işi çıktı ektiği için utanıyor
Ne pişman olcak alakasi yok. İki uc gun oncede yazdı. canım bu erkekler
G. zkli
Seninki sıkıntılı aşko
Bulustunuz mu