Sevgilim olacak şahıs tarafından tehdit ediliyorum, ne yapacağım?

1 yıllık ilişkimiz var. İlişkimizin ilk günlerinden beri ailesini ilişkimize dahil etmeye başladı annesiyle istemediğim halde tanıştırdı sırayla babası, ablası, kardeşi kardeşinin eşi falan hepsiyle tanıştım normal olarak soğuk duruyorum her seferinde niye ailemden uzak duruyorsun deyip duruyordu. Annesi konuştuğumuzu her gördüğünde annene söyle tanışıp kaynaşalım hemen bi söz takalım falan diyor. Ben okuyorum şu an olmaz diyorum olsun diyor. Neyse bir gün buluştuk oturuyoruz telefonundan birşeye bakıcam deyip eline aldı annemin numarasını almış gizlice sonradan fark ettim. Şu an üniversite için başka bir şehirdeyim niye annenle konuşmuyorsun durumumuzu konuş ilişkiyi ciddileştir yoksa anneni arayıp ağzıma geleni söylerim diyor huzursuz ediyor sevgili olduğumuz için normal olarak yakınlaşmalarımız oldu bunları söyleyecek sanırım her gün böyle tehdit ediyor ş*refsiz kurtulamıyorum annem kendisini istemiyor konuşmadı ama bana yakıştırmıyor bende üstelemek istemiyorum. Kendisine söyledim ama kabul etmiyor illa olacak bu iş bende istemiyorum artık ne yapmalıyım? Evde olsam bi şekilde aramasını engellerdim ama yok. Kafayı yemek üzereyim ne yapıcam bilmiyorum.
Sevgilim olacak şahıs tarafından tehdit ediliyorum, ne yapacağım?