Bitmek tükenmeyen nerdesinler ondan sonra şu an ne yapıyorsunlar vsler gibi gibi... her gün rapor vermek zorunluluk mu?))

Bitmek tükenmeyen nerdesinler ondan sonra şu an ne yapıyorsunlar vsler gibi gibi... her gün rapor vermek zorunluluk mu?))

Aşırıya kaçmadan bilebilir ama tuvalete giderken de haber vermesine gerek yok mesela, yani nasıl diyeyim bir arkadaşı ile görüşecektir bilmek isterim, eve geç gelecektir bilmek isterim. Gidipte aşkım nefes alıyorum da demesine gerek yok :D
Sürekli değil ama sadece karşı tarafa bildiririm isterse şyle derse dışarı çıkacaksam, arkadaşlarla buluşacaksam sylerim ama karşı taraftan da bunu beklerim yani acele ile söylemezse ya da acil gitmek durumunda kaldı o zmn açıklar sa bnde tamam derim. Öküz gibi her şeyime karışırsa ne yediğime kadar o zmn aynısını bnde ona yaparım sonu ne olursa.
Rapor vermek başka bir olay bilgi vermek çok başka...
Her yaptığımı, yaptığını bilmek zorunda değiliz.
Lakin söylemenin bilgi vermenin de bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.
Gün içinde onun neler yaptığını merak ederim, sormam onu rahatsız etmez ya da sorması...
İnsan sevdiğini merak eder.
Rapor vericesine her dk bilgilendirme, görüntülü arama yaptıranlar bile var “bakayım dediğin yerde misin gerçekten” diye, bunlar saçmalık ötesi.. ama diger türlü merak ettiğin ve önemsediğin için sorman gün içinde neler yaptı, nerde, iyi mi, kötü mü.. bu bambaşka bir şey..
Cevap
19Cevap
Güvensizlikten dolayı böyle bir yaklaşım sergiliyor ise zaten bitmiş bir ilişkidir.. Aksi halde yüzeysel bilgilendirmeler yapılmalıdır..
Kadınlar erkeği her konuda kısıtlar ama kısıtlanmak istemezler. Bence bunun altında kaybetme korkusu var. Bir insan hayatındaki insanı kaybetmekten korkuyorsa sürekli kontrol etmeye çalışır
Rapor olarak düşünmüyordum zaten gün içinde aktif konuştuğumuz için hep söyleniyordu. Bunlara hiç takılmadım
Ben seffafliktan yanayim. Merak edilebilir, bunu kontrol etmek olarak degil aksine onemsemek, merak etmek olarak anlamlandiriyorum.
Ben her adımını bilmiyorsam onun da bilmesine gerek yok.
Ben bilmesi için önünü açıp ona her türlü desteği veririm 😃 bir şey söylememe gerek kalmaz
Rapor değil ama bildirim zorunluluk. Yoksa yürümez.
Bilinmesi gereken söylenir zaten. Abartmaya gerek yok.
Hiç sevmem sorgulanmayi hesap vermem hesap sormam güvenmeyen ilişki yaşamasın
Önemli şeyleri söylerim fakat her şeyi söylemek te iyi değildir.
Hesap vermem, haber veririm sadece.
Nerede, kimlerle olduğumu bilir ama anlık sorgulara gelemem.
Nereye gidiyosun kimlerle olacaksın sorusuna sanane diyemezsin ki zaten 😃😂😂😂
Dakika başı attığım adımı haber edemem. Gün sonunda anlatılacak bir şey olursa anlatırım
Beni darlamsini sevmem ama tabiki attığı her adımdan haberim olcakk
Gerek yok , evli olsak neyse de sevgiliyken ne alaka yani
Hiç şöyle biri olamadim.. fazla özgür ruhluyum günümüz iliskilerine göre 😆
Oldu helaya giderken de haber edelim.
Yavrum ulaşamazsan bil ki sıçıyorum
Ay ben dedektif gibi takip eden kadınlardan korkarım.😨
Evet sevgilimin her adımını bilmeliyim. benden habersiz hiçbir şey yapmasın.
Markete çıkarken bile haber veren ben 😀 her adımı haber veriyorum ya
Ben şeffaf rahat biriyim … ama konu bile olmaz
Zorunluluk değil iki tarafında huyu böyleyse o ilişki güzel gider kanımca.
İcabında ben zaten her zaman nerede ne yaptığımı haberdar ederim. Kendi kasmasın tilt olurum
Tuvalete giderken de izin işte olmadı 😂😂 terk etmezsen aptalsın
Sorguya çekilir gibiyse hayır
Gerek yok
İnsanın bir özeli olması lazım
Bilmesin. Rapor falan veremem kimseye.
Ben haberdar ederim zaten
Adım sayar saat mi bu.
Bilsin sorun yok
Aman aman daha neler
tabiki hayır
esir miyiz : )
Bu saatten sonra bilmesine gerek yok