Çiftler bunu kendine rapor vermek olarak veya zorunluluk olarak görmemeli. Ben de sevgilimin nerede ne yaptığını bilmek isterim. Bu güvensizlikten kıskançlıktan takıntıdan vesveseden dolayı değil. Sonuçta karşımda sevgilim dediğim sevdiğim aşık olduğum adam var ve onun ne yaptığını elbette bilmek isterim.
İçinden geldiği gibi haber veriyor baskı olmamalı, bende haber veriyorum çok hoşuma giden bir şey değil ona saygı duyduğum için değer verdiğim için gittiğim yerleri bilmek istedigi için bunu tartışma konusu yapmaya gerek yok bence zaten saygısını hissetmeden bende tarzım olmayan bir muhabbeti yapıp haberdar etmem kişi sevdiğini merak eder nerde ne yapmış malum sayfada da hiç anlayışlı bir kız yorumu göremedim bağnaz beyinler bu ortamda çok fazla kendini Cool ya da çok elite buldukları için 🤣 sanırım sevgililerine verdikleri değeri yorumlardan okuyup anlamamak için canım olmak gerek açıkçası, Erkekler işiniz zor Allah yar ve yardımcınız olsun sözüm kendini Adam bilenlere değil gerçekten Adam olan beyefendilere. Durum vahim yazık saygının olmadığı yerde bunların sevgisi sevgi midir? Klâsik Çıkar ilişkileri ne anlıyorsunuz menfaaat işlerinden hiç anlamıyorum... çünkü tarzım değil
Ayrıca yorumu erkekler için demişken Genele çekiyorum Erkeklerin de vaziyeti bazı yorumlardan bağnaz ve acınası buldum 🤣neyse ki durumu hemen toparladım genel olarak bağnaz beyinler aktif durumda hayata at gözlüğü ile bakan insan modelleri... vasat
Öyle biriyle tanişmişdim sevgilim değildi yani nasil desem tanişmak benimlen ciddi düşünmek felan istiyordu gercekten 3 gün olmadi benden cocuk ilgi bekledi 🤦🏻♀️ sürekli ama çalişiyorum diyorum ona kiziyor arkadaşlarimlan vakit geciriyorum birşeyler yapiyorum kafayi yiyor ilgi bekliyor 3 gün oldu 3 hala dşündükce aklim almiyor ya Nerdesin diyor birilerini takip ediyorum takipten çik takip edemessin diyor bende diyom sen neden kizlari takip ediyorsun peki onlar benim Arkadaşim diyor iyide benimkiler ne diyorum yok takipten cik diyor🤦🏻♀️beni bi sal dedim artik kurtuldum dayanamadim artik bi yere kadardi sevgilim olsaydi ne yapardi acaba hiç düşünemiyorum bana söylediklerini kendisi yapmiyor da bana yaptiriyor ayri bi Ruh hastasi
Bu bir zorunluluk olarak görülmemeli, normal bir durumdur. Bana haber vermeyecekse daha niye sevgiliyiz, zor geliyorsa olmayalım. Hele bir de uzaktan ilişki yaşıyorsan, kafa da şüpheler oluşması daha muhtemel oluyor. O şüphelerle mahal vermemek için doğru düzgün açıklama yapmak, bilgi vermek gerekir.
Sevgili değil ama eş atılan adımları bilmeli. Henüz sevgili aşamasındayken ne kadar ciddi düşünülüyorsa düşünülsün her iki taraf da yaptığ ve yapacak oldukları eylemleri karşıa söylemek mecburiyetinde değiller ama evlenince iş değişiyor, çif yine söyleyip söylememek konusunda mecbur olmasada söyleme gereği geliyor, sonuç olarak iki hayatı birleştirmişler uzun bir yola çıkılmış, evlilikte tercih meselesi sevgiliyken söylenmese de olur diyorum.
Hayır. Öyle bir model üzerinde değilim artık. Bilgi verilir de, her adımı bilmek nedir yani. Abartmanın anlamı yok. Herkes bir birey sonuç olarak, güvenmiyor ise ilişki biter. Hiç kimse bulunmadık hint kumaşı değildir.
değil bilmesine gerek yok ama ben söylerim bazen unuturum söylemem bu seferde alıştığı için söylemediğimde nerdeydin naptın kimleydin tribal enfeksiyon geçiriyor
Bilmemeli sevmiyorum ben öyle. Babama bile her attığım adımı haber vermiyorum kimyamı bozmasın kimse. Sanki yanlış yollara gidiyorum da çobana ihtiyacım var.