Eski sevgilim seni sevmiyorum diyor ama arkadaşlarına beni takip ettiriyor ne yapmalıyım?

Eski sevgilimle 1 yıl boyunca sevgili olduk ama bu bir yılda çok fazla tartıştık bana sürekli başka kızları övüyordu bundan rahatsız olduğumu dediğim hâlde sürekli özür diliyor ama yine aynısını yapıyordu tartıştığımızda her yerden engelliyor yazma bana falan diyor 1 hafta sonra ise tekrar özür diliyordu barıştığımızda senden soğudum diyor o zaman neden özür diledin dediğimde ise sen üzülme diye diyor ve bana sürekli yalan söylüyor tam ondan vazgeçiyorum yine bir şekilde hayatıma müdahale ediyor ayrıldığımız dönemde başka bir erkek arkadaşımla kütüphaneye gittim eski sevgilimin arkadaşı da oradaymış kütüphanede kaldığım süre boyunca bizi takip etti neden takip ettirdin dediğim de ise ben öyle bir şey yapmadım diyor ama konuşmalarını duydum oydu şimdi de bırak peşimi diyor 2 gün önce sevgili yaptım diyor ama mesajlarda öyle bir şey yok dedi neden yalan söylüyorsun dediğimde ise sen üzülme diye diyor neyi amaçlıyor anlamıyorum ve takip ettirme konusunda korkuyorum sizce ne yapmalıyım
Eski sevgilim seni sevmiyorum diyor ama arkadaşlarına beni takip ettiriyor ne yapmalıyım?