Sevgilim eski sevgilisinin arkadaşlarını takip ediyor ne yapmalıyım?

Merhabalar şu an birisiyle birlikteyim uzun bir ilişkiden çıktı ilişkiyi kendisi bitirdi ve geri dönüşü yok orasını biliyorum. Aynı üniversitede ve aynı sınıftalar Pandemi dolayısıyla okullar kapalı tabi arkadaşları ortak ama eski sevgilisinin hesabını kontrol ettiğimde fotoğraflarının yorumlarında erkek arkadaşlarından samimi yorumlar var ve sevgilimde o samimi yorum yapan erkeklerle takipleşiyor bunu görüyorum ama onunda arkadaşı diye söz etmek istemiyorum ama bu durum benim canımı sıkmakta. Ve bir konu daha sosyal medyada fotoğraflarımızı paylaşmıyor hikaye olsun gönderi olsun paylaşmıyor sebebi ise akrabalarının olduğunu ve eski sevgilisiyle zamanında fotoğraf attığını şu an yine o akrabaları gördüğünde hakkında kötü düşüneceklerini söylüyor ve paylaşmıyor. Bende paylaşmadım ama ilk adımı ondan bekliyorum ben hikayede güzel şarkılar atarak onu etiketlemiştim profilimizi ikimiz falanda yapmıştım arkadaşlar kafam çok karışık saçma sapan yazmış olabilirim anladığınız kadarıyla yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.
Sevgilim eski sevgilisinin arkadaşlarını takip ediyor ne yapmalıyım?