Sevgilim eski sevgilisini takip ediyor tepki vermeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİki ihtimal var; ya "Ne kadar çirkin birine aşık olmuşum" diyerek bakıyordur. Ya da "ne kadar güzel bir kız ya resmen dünyanın en güzel kızı şimdi ki sevgilimde çok canım takip ettiğimden bile haberi yok bir an önce ayrılayımda eski sevgilime gideyim" anlamında bakıyordur. Bunu davranışlarıyla anlamaya çalış sana güzel davranıyorsa ilk ihtimal doğru kötü davranıyorsada ikinci ihtimal doğru. Ya da öylesine takip ediyordur içini bilemeyiz belki takip etsede bir şey hissetmiyordur. Ya da belkide senin dikkatini çekmek için yapıyordur biraz ilgi gösterebilirsin. Belki içinden "Ben bu eski sevgiliyi biraz takip edeyim şimdi ki sevgilim hiç ilgi göstermiyor zaten bunun eski sevgilim olduğunu biliyor yani merak eder bu adam neden takip ediyor diye merak eder belki azcık sevdiyse beni." Diye düşünmüştür her üç ihtimalide bir gözden geçir bence. Senin yararına söyledik hepimiz bunları sana yardım edebilmek için. Başkası olsa bu soru gizliyse soran kişide bunlar canım anlamazlar zaten trol olduğunu diyip cevap vermez biz Allah'tan cevap verdik sende bu ihtimalleri gözden geçirip en iyisini dene. Pşman olmayacaksın 👍
12 Yorumla- +1 yıl
Canım canım girmişim yola
Soran+1 yılCanım şimdi şöyle bi durum var
Benim sevgilim bu kızdan 1 sene önce ayrılmış ve kızı da başka bir kız yüzünden bırakmış
Sonra 2 ay sonra kıza fake hesaptan yazmış kız da bunu engellemiş
Şimdi normal hesaptan takip ediyor kızı
Kız 1 senedir falan yoktu ortada
Yeni
Çıktı ve sevgilim dikkatle her paylaşımına bakıyor
En İyi Cevaplar
+1 yılBak erkek psikolojisi ile ilgili önemli bir detay vereyim sana. Eğer bir erkek eski sevgilisini flörtleştiği beğendiği kızları takip ediyorsa konuşuyorsa çok fazla korkma ya öyle boş boş laf salatası yapıyordur canım isterse yokluğa düşersem yedekte bulunsun keyfim isterse görüşürüm diyordur ya da kızın kendisine öyle çokta aşık değildir sohbeti sarıyordur ve kızın insanlığını seviyordur kaliteli bulmuştur fakat duygusal bağı çok fazla yoktur. Asıl tehlikeli grup takip etmediği, belki engellediği, duygularını doğru düzgün açamadığı, yanaşmak isteyip yanaşmaktan korktuğu, onu reddeden kısım risklidir işte o kısım için senden vazgeçebilme potansiyeli çok yüksek ama öyle eski sevgilisi olup arkadaş kalan, herşeyi konuştuğu kısımdan çokta çekinme gitse zaten seninle sevgili olmadan önce giderdi ona istemeden üzülerek ayrılsaydıda onu tamamen hayatından çıkarmak onu unutmak isterdi ama seninki öyle çok ta umursamıyor rahat olda çok ta salma bir ihtimal fu, ck buddy ilişkiside olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır hayır
Kızla eski konuşmalarını okudum gizlice
Ben sana karşı böyleyim sevgili olacak gibi istekli falan yazmış
Ama kızla ayrılmış
Sevgilim bırakmış kızı
Şimdi de kızın kardeşi ölmüş sevgilim kıza baş sağlığı dilemiş
- +1 yıl
Ben sana karşı böyleyim istekli derken anlamadım barışmak mı istemiş ve ne kadar süre önce bunları yazmış
Soran+1 yılHayır aylar önce ayrılmadan yazmış ayrılmaya yakın
Sana karşı böyleyim olur mu olmaz mı bilmiyorum istekliyim ve seni çok istiyorum yazmış
+1 yılÇok da mühim bir şey olduğunu düşünmüyorum, eğer sevgilin üsluplu olgun bir insan ise ve eski sevgilisi ile de gayet medeni kavgasız gürültüsüz ayrıldılar ise bu olabilir. Bu olayda güven duygusu çok ön plana çıkıyor, aranızda eğer bir güven kırıklığı yok ise bu olayı sevgiline de yansıtıp birbirinizi üzmeyin.
45 Yorumla
Soran+1 yılKızın kardeşi ölmüş sevgilim kıza baş sağlığı dilemiş
- +1 yıl
E yavru kuşum bu kötü bir şey değil ki? Sen böyle sadece kendi kendini yer, sadece kendini üzersin. Ben de eski sevgilimle ig üzerinden hala takipleşiyorum sadece aynı ortamlarda bulunmuyor, buluşmuyoruz. Bir vefaat haberini duysam ben de baş sağlığı dilerim ama bu demek değil ki ben sevgilimi sevmiyorum. Benim sevgilim de biraz homurdanıyor bu konuya ancak kötü bir şey olmadığının farkında. Bu tamamen dediğim gibi sevgilinin karakterine ve kızla konuşma biçimine de bağlı.
Soran+1 yılKonuşmuyorlar
Ama mesela kız durum atıyor sevgilim hemen bakıyor
Kız bu ara baya paylaşım yapıyor
Sevgilimde kız paylaşım yapınca aylardır paylaşım yapmayan adam paylaşım yaptı
Soran+1 yıl@_Dilan__ :((((
Bide soruyormusun basicaksin depiği 😁😁
316 Yorumla
Soran+1 yılYok kız teşekkür etmiş konu kapanmış
Muhabbetin gerisi gelmemiş
Soran+1 yılSil o kasarı dedim bir daha kasar dersen seni engellerim açmam benim hayatımdan geçmiş kişiye hakaret edemezsin ne olursa olsun dedi
Soran+1 yılSevdin mi tek ona cevap ver dedim
Bilmem dedi sadece- +1 yıl
Peki sen ne istiyorsun ne olsun istiyorsun ne duymak istiyorsun ne görmek istiyosun belliki sen görmek duymak istiyosun itraf etmesini veyahut yakalamayi istiyosun ama ona bu fırsatı vermeden sen kendi onuruna gururunla def et gitsin onu zaten seviyorsa herkesi herşeyi bırakır sana gelir ama sen böyle yaparsan hep 2. 3. Sınıf olursun hiç ilki önceliği sen olamazsın benden bu kadar ben diceklerimi dedim gerisi sadece muhabet etmek olur boşa muhabet etmek istiyosan supesiz ederiz lakin buuhsnet üzerine donderip donderip konuşmaya gerek yok
Soran+1 yılTeşekkür ederim abi
Soran+1 yılTepki koyacağım
- +1 yıl
Sevindim senin adına emin ol bu seni daha değerli yapicaktir onun gözünde ve gündelik hayatında kuralların kaidelerin oldukça kendi kendine de verdiğin önem değer articak sevgin saygın articak ve diğer insanlarında sanaa olan saygısı articak sözlerimde tecrübe var güven bana 😊
Soran+1 yılSağol abi
- +1 yıl
Canim yazdıklarına göre o adamin aklı hâlâ eski sevgilisin de 😕
- +1 yıl
Yok bide seni suçlu ilan etti kaşar dedin diye hahahah
Soran+1 yıl@sevimliihatun uzun zamandır yoktu bu kız ortada instada falan dondurmuştu
Sonra birden yeniden ortaya çıktı sevgilim de hiç kızı anmıyordu şimdi takip ediyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
99
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAy bizim manitanin takip sayısı biraz yükselince öhö öhö moduna giriyorum millet eski sevgilisini etmesine tepki verip vermeyeceğini bize soruyor, geniş misin sen
15 Yorumla
- +1 yıl
Ee bunda takiplik ne durum var
Soran+1 yılGenel olarak onun paylaşımlarını falan takip ediyor
- +1 yıl
Yani sende memnunsun gibi sorun yok o zaman
Soran+1 yılNe yapmalıyım ilk sevgilim ve bilmiyorum nasıl davranacağımı
- Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı.
u +1 yılAklı hala onda olduğu için takip ediyor başka bir açıklaması yok. Yol ver gitsin.
55 Yorumla
Soran+1 yılSil o kasarı dedim
Bir daha kasar dersen engellerim seni açmam dedi - +1 yıl
E daha neti soruyorsun? Hala ona sevgilim mi diyorsun sacmalqma ve yoluna bak.
Soran+1 yılKasar dememe kızdı onun hayatından geçen özel biri olduğu için
Senle ayrılsam sana da kasar dedirtmem dedi- +1 yıl
Kasar dememen gerekiyordu sonuçta iyi de olsa kötüde exi sende o kızın yerinde olsan dedirtmezdi kimseye öyle
Soran+1 yıl@laviniaölümçiçeği evet
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden diye sorabilirsin kısa ve öz
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım kavgalı değiliz medenice ayrıldık dedi
Gizli Üye(25-29)+1 yılDirek açıkça sor neden takip ettiğini merak ediyorum de. Hala durumlarına sürekli bakıyorsun. Aklında o mu var yoksa ben mi yanlış anlıyorum. Beni bu arada tutamazsın ben rahatsız oluyorum onunla etkileşim halinde olmamdan de. De ya de de de. Korkmayın şundan bundan. Seven adam değilse adam değilse zaten bırakır. Ama seven adam ne olursa olsun gelecekteki eşim arkadaşım diye bakıyorsa size. Skmisim geçmişini der. Bu kadar basit. Kendinizi yiyip bitirip hasta etmenin bir manası yok kendinizi bu kadar degersizlestirmeyin. Yok açık görüştü yok biz açık görüşlü insanlariz bilmem neydi. Al evine yemeğe çağır istersen seviştiği (mesela) kızı bı de nasıl olsa arkadaşlar 🤷 bokunu çıkarıyorlar bazı şeylerin bence. Müsaade etme. Ama onun senden daha değerli olduğunu da düşünme. Düşünmelerine de sebep olma. Sadece senin karakterinin yaşayış biçiminin buna uygun olmadığını soyle. Bu kadar basit.
18 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor musun tek soru dedim
Bilmem dedi sadece
Cevap sahibi+1 yılAy popiş herif 😁 bak şimdi burdan kalkiyosun dümdüz gidiyosun git git git cehennemin dibi orada he işte git de o zaman shshsh sana yaptığı şey saygısızlık bilgin olsun. Ya da seni fazla arkadaş gibi görüyor
Soran+1 yılSeviyorum demedi ama bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAhahahah bilmem demiş ya kız anaaaa sen insanı cildirtirsin he 😂 bilmem değil net bir cevap iste o zaman. Sonuçta birlikteyiz bir seyleei paylaşıp cozemiyorsak demekki bı problem vardir. Seninle belirsiz konuşman benim farklı düşünmemde haklı olduğumu gosteriyor de
Soran+1 yılSeviyorum demedi ama ya
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen o senden ayrılana kadar bişi yapmicam sen anlaşıldı boşa yormim kendimi
Soran+1 yılÇok seviyorum:(
Cevap sahibi+1 yılBelli 🤦
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle, "kimsenin aleyhinde" konusmamalısın kaşar filan dememelisin günahına girmemelisin özellikle kıskanmamalısın sevgilin diye kocan değil sonuçta onun başına gelen senin başına gelebilir her şey nasiptir boş işlerle uğraşa uğraşa insan kendini kaybediyor seneleri gidiyor sal bırak artık takip etmeyi bırak senin olan senindir değilse değildir millet başkalarıyla uğraşmaktan düşünmekten kendini kaybeder oldu kendini düşünmez oldu psikolojik hasta oldu gerçekten sorun buysa hata sende demiş olayım bi sözle her şeyi bitirirsin istemiyorsan ayrıl ama kimseye kötü söz etme
11 Yorumla
Soran+1 yılMedeni şekilde ayrılmışlar arkadaş kalmışlar sma konuşmuyorlar kızın kardeşi ölmüş sevgilim kıza baş sağlığı dilemiş
+1 yılYeni bir ilişkisi olan kişinin her ne sebep olursa olsun eski sevgilisini takip etmesi uygun olmadığı gibi normal de değildir. Sakin bir şekilde güzelce derdini anlat. Rahatsız olduğunu dile getir. Seni seviyorsa anlayacaktır ve takipten çıkacaktır. Diğer türlü seni yeterince sevmiyordur.
35 Yorumla
- +1 yıl
Takip etmesi gerekmez ki
Yani sen de o denli hakaretvari konuşmasan iyiydi.
Soran+1 yılPişman oldum
- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılYa bi yorumunu okudum da o kaşarı sil demişsin. Ne saçma bir üslup. Sırf şu an ki sevgilinin geçmişinde bulunmuş diye ona hakaret edemezsin. Sevdin mi diye de sormuşsun sevdiyse sevdi yani sonuçta eski sevgilisi sevmese niye çıksınlar? Şu anda senin sevgilin önemli olan bu. Düzgün bir şekilde çıkarmasını söyleyebilirdin. Böyle yaparsan karşı taraf senden soğur. Bilemezsin belki sende bir gün onun eski sevgilisi olursun. Yeni sevgilisinin sana öyle hitap etmesini ister miydin?
05 Yorumla
Soran+1 yılİstemezdim ama öfkeme yenildim
Çok sevdim
Ve kIzı başka bi kız yüzünden bırakmış o zamanlar yani geçen sene
Sonra kızı fake hesaptan eklemiş kız bunu evmgellemiş
Şimdi gerçek hesabından takip ediyor ve kız ne paylaşsahemen bakıyor
- +1 yıl
Ona dedin mi çıkar diye peki? Düzgün bir şekilde ama?
Soran+1 yılDedim getek yok çıkarmaya düşmanım değil dedi
- +1 yıl
o zaman sende eski sevgilini takip et full erkek takip etttt
Soran+1 yılTamam
+1 yılBu cocuk seni üzer. Benzer bişey yaşamışdım 1 sene sürdü sonrasında birgün ortada hicbişey yokken ortadan kayboldu mesajıma dönmedi direttim ulaştım ben aslında hep onu seviyormuşum seni sevmemişim yeni farkettim dedi. Engelledi) yani aynısını yaşaman büyük ihtimal o yüzden ayrıl. İlk sevgilin bilmiyorsun ama canını yakacak belli
03 Yorumla
Soran+1 yılBirden mi ortadan kayboldu?
- +1 yıl
Evet meğersem karşılaşmış kızla 😂
Soran+1 yılAnladım canım
şu an yorumlara bir göz attım ilk sevgilin olduğu için tam olarak nasıl davranacağını bilmediğini belirtmişsin gayet normal bişey. Bana kalırsa ilişkinizde karşı tarafın aldatma potansiyeli çok yüksek ve senin sevginden iyi niyetliliğinden yararlanacaktır, ilerleyen zamanlarda kendine daha çok bağlayıp seni aldatsa bile onu bırakamayacak hale gelebilirsin. Buda çok sevmenden dolayı ve bağlılıktan dolayı olacaktır, ancak hayatındaki bu kişinin sana saygısı yok eğer ki olsaydı seninle yeni bir yoldayken eski yol arkadaşıyla hiç bir bağlantısı kalmazdı sosyal medya bile olsa. Velhasıl kelam geç olmadan ayrılmalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle ki
Kız bir senedir falan ortada yoktu
Sevgilim de unutmuştu
Sonra birden kız yeniden ortaya çıkmaya başladı
1 sene ölü taklidi yaptı belki de bilmiyorum Altan
Yorumlarını okudum sevgilinin sana söylediklerini de. Asla arkana bakmadan kaç derim, seni üzmek istemem ama unutmadığı çok bariz bide seni engellemekle tehdit etmiş ne pis davranışlar.
Onu tamamen silmen en hayırlısı olucak.
İyi geceler 🌕03 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyuyorum o kıza sen olsan sana da saygı duytardım kimseye hakaret etme dedi
Soran+1 yılUnutmadıysa niye o kızı aldatacak ayrıldı
+1 yılTavrını koy benimnşuan 1.5 senelik ilişkim var 2 3 aylıkken fark ettim tartıştım eğer onları takip edeceksen ben hayatında yokum dedim hepsini çıkardı tek tek hem senin için rahat olur hemde bu kadar genişliğe alışmasın bana göre bu genişlik hem sevgilim olucak hemde eski sevgillerimle takipleşeceğim yok öyle bir şey kimse kusura bakmasın
03 Yorumla
- +1 yıl
Valla ne olursa olsun gerek yok bahane bence bunlar hep kendini yerine koy o insan benim geçmişmde kalmışsa ve hayatımda birisi varsa geçmişim umrumda olmaz silerim
Soran+1 yılSilmemiş işte
Bu işin medeniyeti yok. Bazı görüşlerde normalmiş gibi kaleme alınmış. Ama sitede kimin takip ettiğini didik didik kontrol ediyorlar.
Ne demek eski sevgilisini takip ediyor? Kavga sebebi, ayrılma sebebi. Çözülmesi basit bir olay. Takipten çıkmalı…05 Yorumla
Soran+1 yılMedeni şekilde ayrılmışlar arkadaş kalmışlar sma konuşmuyorlar kızın kardeşi ölmüş sevgilim kıza baş sağlığı dilemiş
Soran+1 yılİrtibatı yok zaten bir şey konuşmuyor onlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılCevap basit. Bu senin için sorun haline gelmiş (ki sorun bence de), rahatsız olduğunu açıkça da belitmişsin. Buna rağmen senin rahatsız olduğunu bile bile ısrarla takipten çıkmıyorsa orada senden daha fazla önemsediği biri var demektir. Böyle birisi için kendini yormana değmez. Ayrıl
011 Yorumla
- +1 yıl
Yorumları okudum. Yorumumu öyle yaptım
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Ama çıkmıyor takipten benim saygı duyduğum kadına saygı duyacaksın benim hayatımdan geçmiş biri diyor- +1 yıl
Bu cümleyi bana kuran birisi hayatımda iki saniye daha duramaz
Soran+1 yılEski sevgilisin evin şey söyletmiyor işte
- +1 yıl
Ayrıl?
Soran+1 yılAklı onda mı
- +1 yıl
Sence bu çok ortada değil mi
Soran+1 yılSevgilim ayrılmış ama
- +1 yıl
Kafan da güzelleyip güzellememek senin tercihin
Elbette ver eski sevgili takip etmek ne derdim Ancak böyle tanıdıklarım var ve iki tarafta biliyor hiç bir şey demiyor. Aralarında tamamen bir arkadaşlık var. Zira sevgili olmadan önce iyi arkadaşlardır. şu an ise onu koruyorlar. İşin mahiyetini tam öğren ona göre hareket et. Ama yinede doğru bir davranış değil
03 Yorumla
Soran+1 yılBaş sağlığı bu insanlık hali değil mi
Stepne olarak kullanıyor olabilir ne alaka ya sevenler hiç arkadaş olur mu dikkat et yarın birgün sende arkadaş kalabilirsin.
Bitmiş gitmiş ne arkadaşı madem gorusecekmis seninle neden tanışmış 🙄
Bence ayık ol bu zamanın kızları da erkekleri de bi acayip 😉
019 Yorumla
Soran+1 yılİnsan insana baş sağlığı diler
Bir daha kasar dersen engellerim seni açmam dedi
Soran+1 yılÇok severim sevince
Soran+1 yılSevdim be ağa
Soran+1 yılO şaşmaz ya
Sevse gider onla olurdu yani
Sevgilim ayrılmış zaten
Soran+1 yılSevdin mi dedim onu tek soru
Bilmem dedi sadece
Soran+1 yılVallahi
Doğru
Soran+1 yılHayır ne var ki
Sevgilinizin gözü önünde eski sevgilinizi takip ederek demek isterdim ama denmez travma sebebi olur. Bu yüzden siz eski sevgilinizi takip etseniz ne hissedebileceğini sormalısınız. Bu işe yaramazsa bunun etik olup olmayacağını kendisinin ve sizin arkadaşlarına beraber sormayı teklif etmelisiniz. Rezil olmayı göze alamayacaktır. :)
00 YorumlaRahatsız olduğunu ve istemediğini söyle en doğal hakkın ben de eski sevgilimle konuşuyordum ara ara yeni biriyle tanıştım daha sevgili olamamıştık ama tesadüfen gördü mesajlaşmalarımızı sordu kim diye söyledim eski sevgili ama aramızda bir şey yok dedim hatta konuşmaları bile gösterdim konuşmanı istemiyorum rahatsız oluyorum dedi ben de anlayışla karşıladım ben de olsam rahatsız olurdum haklısın dedim kestim konuşmayı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyukarıda birisi yazmış zaten ama ben de başından geçmiş birisi olarak söylemek istedim fikrimi. eğer medeni doğru düzgün güvenilir bir insansa sevgilin sorun yok. Benim ex de eski sevgilisini takip edip bakıyordu ediyordu bir ton erkek konusunda sıkıntı yaşattı bana çok sıkıntı psikolojik baskı gördüm sustum ayrılmasın diye. Neyse ayrıldıktan sonra ilk gittiği yer ex i oldu eğer senin manitan da böyle birisiyse hayatında daha fazla barındırma yok değil adam akıllı birisi diyorsan sorun yok. Onun dışında da eski sevgilisine ne olursa olsun hakaret edemezsin sinirlenmekte haklı hem de güzel bir şey yarın bir gün senden de ayrılsa yine arkandan konuşmayacak konuşturmayacak kadar düzgün bir insan olduğunu çıkarabilirsin buradan.
07 Yorumla
Soran+1 yılHakaret konusunda haklısın
Ama benim sevgilim kendi ayrılmış kızdan
Kız 1 sene falan ortada yoktu
Ayrılınca silme gereği duymadım çünkü instada aktif değildi dedi
Ama kız şimdilerde aktif artık paylaşım falan yapıyor
Sevgilim her paylaşımını merak ediyor
Cevap sahibi+1 yılbenim ex ayrıldıktan sonra bana sana itiraf edeyim kıskandırmak için yaptım exe de bakma sebebim ne yapıyo ne ediyo merak ediyodum ama bir şey hissetmiyordum cart curt diye bi ton şey söyledi merak o yönden iyi değil haberin olsun. Kız da senin manite göstermelik atıyo olabilir seninki tak tak bakıyosa anında. Şahsi fikrim eskiyle bağını koparamamışdan bir cacık bir s2m olmaz kontrol et daralttmadan sormadan bakıyo mu aratıyor mu instada ona göre çiz yolunu canım ya. kendini üzme üç beş şerefsiz için sonra.
Soran+1 yılEvet kız bir şey atıyor benimki anında bakıyor
Ama şu da var kızla ayrılık sebebi
Başka bir kız yüzünden kızı benimki bırakmış
Kız üstelememiş ayrılmış
Ayrıldıktan 2 ay sonra kızı fake hesapla ekleyip konuşmaya çalışmış
Ve kıza yazdığı eski mesajlarda seni çok istiyorum arzuluyorum yazıyordu okudum eski yazışmaları
Cevap sahibi+1 yılcanını boş yere sıkıp kendini üzmeye değmez gelecekte aldatılacağına ya da arkandan iş çevirileceğine şimdiden kurtul şahsi fikrim bu.
Soran+1 yılAldatır mı bu çovuk
Önceden hiç sevgilim olmadı bimiyorum o yüzden bu işleri
Cevap sahibi+1 yılben diyeceğimi dedim kanka ya aldatılacaksın ya da ileride sorun yaşayacaksın. en iyisi ortaya tavrını koyup ciddili ben ayrılıyorum deyip çıkabilmek bitirebilmek. arkandan koşarsa duruma kıvırışına bakarsın ona göre karar verirsin. onun dışında biri sen de ex ini takip et demiş o çok yanlış hataya hatayla cevap verme ağırlığını koy ortaya değerini bilsin ben yapamadım zamanında bunu sen yap iyiliğini istiyorum gerçekten.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim arkadaşım
Gerçekten Elif seçmemiş olsam seni seçerdim
İyi niyetinden dolayı sağol dostum
+1 yılBu tür şeyleri kafaya takmamalısın. Eğer srn kafaba takıp da buna sinirlendiğini gösterirsen egosunu tatmin edersin. Böylece kendini bulunmaz hint kumaşı sanır. Yol ver gitsin. Onunla devam etmen bile kabahat.
01 Yorumla
Soran+1 yılKızı mı seviyor
Öyle halt yesin sevgilim falan olamaz madem gözü eskisinin üzerinde olacakmış benimle işi neymiş de girmiş hayatıma. Sevgilim dediğim varlık adam olsun şerefsizlik yapmasın. Gelemem böyle mal mal şeylere.
03 Yorumla
Soran+1 yılBelki öylesindedir
+1 yılsevgilini eski sevgilin yaparak tepki verebilirsin bu da bir seçenen sende eski sevgilini takip etmiş olursun 😀
26 Yorumla
- +1 yıl
sonradan olanları okudum
Soran+1 yılAklı onda mı
- +1 yıl
aşağıda bir yorumunu okudum sil o ka,, dedinde seni engelerim demiş demkki onu hala önemsiyor ben suphelenirdim sen de tepkini koy bence altan alma bu ne rahatlık valla bana öyle dese ben bir daha konusmazdim tercih senin bence onu hala önemsiyor Akalın bir kösesinde var yani bence
- +1 yıl
baktın devam mı ediyor yol ver gitsin
Soran+1 yılÖnemsemek başka sevmek başka ama
+1 yılbence karşına alıp sakince konuş gerekirse ilişkini bitir çünkü bu tamamen sana saygısızca ve hoş değil. öyle saçma sapan aman telefonuna bakayım aman başka hesaplardan yazayım olayına girersen sen küçük düşersin ve yıpranan tamamen sen olursun
03 Yorumla- +1 yıl
@Qersinho türkiyedeki kızlara tipsiz derken sanıyorum ki ailendeki herkes türk soyundan gelmemekte. ayrıca bu iğrenç itamınla koskoca KS halkına seviyeni ve ağzını açmadan önce tipini gösterdiğin için sağol. işte ne geliyorsa böyle haddini bilmez yorum yaparken düşünmeden kendini sanki sadrazam sanan siz saçma sapan erkeklerden geliyor :))
- +1 yıl
@Qersinho kimseyi beğenmek zorunda tabiki de değilsin. ama benim yazdığım cevaba böyle yazman tamamen terbiyesizce. sonuç olarak ben kimsenin tipine vs yorum yapmadım
Direk sen neden o kızı halen takip ediyorsun diye bağırarak tepki vermen gerek zaten seni seviyor ise hemen şey der kızma askim tamam cikarim takipten der bunun ardından sert bir şekilde tabiki cikicaksin diyceksin bir nevi eline al yani onu aksi. Taktirde istemediğin kişileri takip edip seni seviyorum diyip kullanır
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öldü kardeşi biliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılDurumdan rahatsız olduğunuzu tatlı bir dille anlatın ama karşılaştırma yapmadan.
Eğer anlayışlı biri ise eminim yaptından pişman olacağını düşünüyorum.04 Yorumla
- +1 yıl
Özelini bilmiyorum sadece yüzeysel olarak yorum yapabilirim
- +1 yıl
Rica ederim nedemek
- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yıl“Görüyorum ki eski sevgilini takip ediyorsun. Arkadaş kalabilmeniz ne kadar olgun bir davranış. Ben de eski sevgilimi takip edebilirim.“ diyeceğim bu olurdu.
05 Yorumla
- +1 yıl
Takip etmesi için geçerli bir sebep değil. Bir mesaj atar veya arar konu kapanır. Devamlı takibe gerek yok.
Soran+1 yılTakip etmede haberi olmaz
- +1 yıl
Sen adam olmazsın 😉 Hayat senin hayatın nasıl istiyorsan öyle yap.
Soran+1 yılSeviyor mu
Şimdi bunu da biz öğretmeyelim kardeşim. Aklı başında insan güzel bir tepki gösterir. Daldan dala ucmayacak öyle.
11 Yorumla
+1 yılO telefonu önce ona yediririm😂 sonra bilmiyorm artk o an gözüm dönebilir buna hangi kız tuads erkek tahamül edebilirki diyorum mümkün digil yapamaz
03 Yorumla
- +1 yıl
Mümkün digil
- +1 yıl
Her şekilde kriz sebebi
+1 yılYani direk ayrılırsan bunların ekmegıne yag surersın bence hiçbir şey olmamış gibi devam et sevgilini kullan biraz sonra at hınç al 😉
12 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
- +1 yıl
Bencede ☺️☺️
Kemalim yapmaz kafasında olma bence. Niye takip ettiğini çıkarmak istediğini falan söyle cevabına göre de tepkini koyarsı
03 Yorumla
Soran+1 yılMedenice ayrıldık arkadaşım dedi
Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Böyle bi insanla nasıl evleneceksin ya aklı ondaysa şimdi git tüm exlerini ekle olay çıkart ayrıl böyle adamla ilişki yürümez
06 Yorumla
Soran+1 yılMedenice ayrıldık arkadaşım o benim dedi
Soran+1 yıl🥲🥲🥲🥲
Soran+1 yılKız bir şey yapmıyor hakkını yiyemem
- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılAlıp telefonu elinden takipten çıkıp geri vermelisin. Bir şey derse onu geri eklersin beni silersin dersin.
014 Yorumla
Soran+1 yılOoo bu iyimiş :)
Ama kızın kardeşi ölmüş sevgilim kıza baş sağlığı dilemiş- +1 yıl
Hep böyle onun hayatını mı takip edecek?
Soran+1 yılHayır kız paylaşım yapmış
- +1 yıl
Sen dediğimi yap. Duygusal düşünme
Soran+1 yılSeviyor mudur
- +1 yıl
Ya sevip sevmemesi ne alaka sonuçta eski sevgilisi neden instasında? Ortak paylaşacakları bir şey olsa çocuk vs gibi tamam da ne alaka yani? Bitmiş gitmiş.
Soran+1 yılArkadaşım olduğu için silmedim dedi
Zaten silse bile numarası da kayıtlı ekli- +1 yıl
Bu kadar rahat olamazdım ben sanırım. Ben zaten kendim silerim instamdan ayrıldıktan sonra. Ne gerek var hayatımın onsuz nasıl gittiğini görsün. Cok merak ediyorsa hayatimda kalirdi zaten
Soran+1 yılSevşyor mu
Tercihini yapmış
Soran+1 yılKasar dememe kızmış
Hayatımdan geçti onu sayman gerekirdi diyor- +1 yıl
Neyse ne çıkar takibinden de.
Soran+1 yılKalsın zararı yok zaten onla birleşmeme katarım var dedi
Gizli Üye(25-29)+1 yılTepki verme. Onun sevgisine güven. Tamam eski sevgilisinin kardeşi vefat etmiş. Bana kopyala yapıştır deme diye diyorum. Başsağlığı dilemek kötü bir şey değil. Hatta senin yerinde olsam Olgun davranır bende baş sağlığı dilerim.
011 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak kızın paylaşımlarını da izliyor
Cevap sahibi+1 yılBak o ayrı. Başsağlığı ayrı. Madem izliyor müdahale edersin ya da gerekeni yaparsın. Başsağlığı konuşun gelecek olursak. Başsağlığı diledi diye canını sıkma
Soran+1 yılYazışmıyorlar ondan eminim ama kızın paylaşımı hikayesi vs bir şeyi olsun hemen dikkat kesiliyor izliyor
Cevap sahibi+1 yılŞimdiye kadar neden müdahale etmedin. Erkek sevgilisi varken eski sevgilisini takip edemez. Kadın da öyle. Lamı cimi yok. Edemez. Edilmesi teklif bile edilemez. Takip etmesin
Soran+1 yılArkadaşım genel olarak duruyor pek paylaşım yapmıyor diyordu ama kız şimdilerde paylaşım yapıyor
Cevap sahibi+1 yılCikarmasini söyle
Benim saydığım birine hayatımdan geçen bir insana hakaret edemezsin diye çıkıştı
Cevap sahibi+1 yılMuhabbeti kes
Soran+1 yılKesme ya anlatacak kimsem yok
Cevap sahibi+1 yılOnunla muhabbeti kes yani. Benimle değil yanlış anladın galiba 🙂
Soran+1 yılŞöyle düşünüyorum
Onu sevse benle olmaya mecbur değil
+1 yılTepki verme gayet normal bir durum. Hatta sevgilinle beraber kızı ziyarete gidinnn. Misss
11 Yorumla
Soran+1 yılOhaaaaa
tabikide vermelisin hayırdır geçmiş geçmişte kaldı adı üstünde eski sevgili ne alaka yani takip etmesi bence çok saçma hayırdır deler adama 🙏🏻
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Bu durum şu an ki sevgilisine büyük ayıp. Hele ki sevgilisi istemiyor ise. Empati yaptığında ne düşünürse buna da bakmalı
025 Yorumla
Soran+1 yılSonrası yok ya
O kadar
Soran+1 yılÇıkmamış
Soran+1 yılYok ya çıkmam arkadaşım diyor
Zaten takipten çıksa numarası kayıtlı
Soran+1 yılBir şey demez
Soran+1 yılTek bi soru sordum
Seviyo musun dedim
Bilmem dedi
Soran+1 yılNe acaba derdi
Soran+1 yılSadece ekli yani
Soran+1 yılGönlünde de mi ekli
Soran+1 yılSevs gider onla olur
Soran+1 yılİyi de neden onla feğil o zaman
Soran+1 yılKonuşmuyorlar ki
Soran+1 yılTamam
Sende eski sevgilini takip et bakalım tepkisi ne olacak
03 Yorumla
Soran+1 yılKızar
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılVerip vermeyeceğinizi de buraya soruyorsunuz ya pes
01 Yorumla
Soran+1 yılKime sorayım anneme mi
Bişey olmaz ya benim de elimde 3 kız var hepsiyle yapiyoruz biseyler cok da takilma bence :D
03 Yorumla- +1 yıl
canım Kardeşim Benim...
- +1 yıl
@Sahildeki_Sigaraa devir böyle artık geçmişin acısı çıkartılacak daha
Soran+1 yıl@Sahildeki_Sigaraa adamsın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden takip ediyorsun unutamadin mi hala deyip birden sor kiz ona
04 Yorumla
- +1 yıl
Iyi sonra engellesin madem
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin
Soran+1 yılEngellemem dedi
Bence eski sevgili tam eskimemiş tetikte bekliyor adam mesajlarına falan hemen dönüyorsa sıkıntı
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyorlar
+1 yılSende tüm eski sevgililerini takip et. Sorun kalmaz.. belki anlar..
019 Yorumla
Soran+1 yılKızar
- +1 yıl
Sende senin kizacagin şeyi yapmiyor isem. Senin de yapman hos değil diyeceksin.. çok mu seviyorsun..😑
Soran+1 yılÇok seviyorum
- +1 yıl
Fark ettim. Çünkü düşüncelerini önemsiyorsun. Üzücü bir durum. Kaybederim diye korkuyorsun..
- +1 yıl
@Cielos beğenmiyor isen yazma.. alalaa😏
- +1 yıl
@Cielos ya kardeşim ben ayrıl mi demişim. İyi oku. Sonra yorum yap. Sen ne saniyorsun kendini. Git alallaa. Sanane benim yorumundan. Kiz aklı başında biri olmasa neden beni dinlesin. Fikir almak istemiş.
Soran+1 yılGörüş sahibi arkadaşım çok teşekkür ederim sana
Sevgilimi seviyorum ama gurur daha önemli
Sordum açıkça onu sevdin mi diye
Bilmem dedi sadece- +1 yıl
Bilmem demesi bile kötü.. Üzüldüm. Rica ederim...😊
Soran+1 yılSeviyorum demedi ama
- +1 yıl
Ama yaşadıkları sanirim. Bunlara kıyamıyor. Ve Şu an arkadaş olarak devam ediyor. Öyle karar aldı senden önce demek ki
Soran+1 yılKızın durumlarına falan hep bakıyor
- +1 yıl
🙄🙄🙄 kafası karışık...
Soran+1 yılKız aylardır yoktu instada domdurmuştu
Sonra birden yine ortaya çıktı ve sevgilimin dikkatini çekti bi şekilde
- +1 yıl
Yazmissin yorumlar da.. iste birini kaybetmiş kız. Ve sevgilin kzii iyi bildiği için de yanında olmak istedi sanirim. Ama niyetini bilemem tabi. Konuştun mu onunla. Neden takip ediyrosun diye..
Soran+1 yılKonuştum medenice ayrıldık arkadaşım silme gereği duymadım o da silmedi dedi
- +1 yıl
Simdi mi? Geçmiş olsun..
Soran+1 yılEvet
+1 yılTepki göstermeden sakince sor neden hala takip ediyormuş
03 Yorumla
- +1 yıl
Baş sağlığı dilemesi falan gayet normal ama söylesin yeni bir ilişkim var ve takipten çıkartıyorum desin
Soran+1 yılYapmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılMedeni şekilde yorum yapma bana ben sana yorumumu yazayım. Öyle bir insandan hayır mı bekliyorsun o insanda aklı kaldığı apaçık belli kabul etme böyle birşeyi yaşanmışlıklarla Medeni şekilde ayrılma olmaz yarın bir gün Medeni şekilde barışırlar sende aptallığınla kalırsın kusura bakma ama çok temiz düşünüyorsun kimse bu kadar düzgün düşünceli değil aptal olma
04 Yorumla
Soran+1 yılAklı onda ise niye ayrılmış ayrılan kendisi zaten
Cevap sahibi+1 yılKardeş sen çok tipli misin de türk kızlarına laf ediyorsun ne oldu yüz mü vermediler at hırsızı kılıklı
Cevap sahibi+1 yılSoruyu soran kardeşim dikkatli olmanı öneririm kimden ne geleceği belli olmaz
Soran+1 yılTeşekkür ederim arkadaşım
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Tepki vermemen gerek
Yapıyorsan uzaklaş.
Yani aklında kalmış bişeyler belli03 Yorumla
Soran+1 yılHala aklında mı o kız
+1 yılBundan hoşlanmıyorsan güzel bir dille çıkarmasını soyleyebilrisin
03 Yorumla
- +1 yıl
Pekte önemli değil sen ona güveniyorsan
Soran+1 yılKızda mı aklı hala
Eskiye açlık cekiyordur.
Bu yüzden sen yeni olduğun için yenilikçi ol, bu sayede sana kaysın ilgisi. ;)09 Yorumla
Soran+1 yılKayacak olsa eski olmazdı bence
Soran+1 yılNr anlamda
Soran+1 yılEski mesajlarını okudum da telefonundan seni çok istiyorum falan yazmış kıza eskiden
Soran+1 yılAmin 🙏
+1 yılTakipten çıkması gerekiyor bence konuşmalısın hiç doğru değil
01 Yorumla
Ayrıl bitir. Madem takip etmiş artık onunla devam etsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır kızla daha birleşmem dedi
Soğuk yap konuşma onu merak ediyor normal değil eski sevgiliden hiç bir şey olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılMerak etmesi sevdiği anlamına gelmez ama dimi
Soran+1 yılGenel olarak herkes arada eskiyi stalklamaz mı
Soran+1 yılTamam
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayrıl gitsin. Madem unutamadı kendini ne diye yaranmaya çalışacaksın ki.
03 Yorumla
+1 yılDemekki hala aklı onda. Ve artık senin, "eski sevgilim" deme vaktim bence
03 Yorumla
- +1 yıl
Sen de bunu yedin
Soran+1 yılBizzat okudum mesajı
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilisini takip eden biri benim de eski sevgilim olur.. Keyifli günler..
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu sevdiği anlamına gelmez
- +1 yıl
Yani yok bide sevseydi
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer türlü pisliği gördüm ve böyle konularda hep bahaneler bu olur, arkadaşız olur, sadece ekli takipleşiyoruz olur. Sonra bi hatasını yakalayınca biriyle konuşmuştur. Vs gibi. Şüphelenmeler artar. Ve sonuç hep aldatılmakla sonuçlanir. Ve hayata küsüp kıskanclık ve güvensizlik durumları başlae hayatınızda..
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene olmuş ayrılalı
Görüşmüyorlar
Kzın kardeşi ölmüş
Sevgilim kıza baş sağlığı dilemiş
Cevap sahibi+1 yıl💁♂️
Soran+1 yılNedir
+1 yılTepki ver bi zahmet ne demek eski sevgilisini takip falan asla izin vermezdim
03 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bakıyor bence eskilere arada
- +1 yıl
Bakması ayrı sen varken takip etmesi başka
Soran+1 yılBakıyor işte arada
Eskileri sen de bakmaz mısın arada herkes bakar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTakip ediyorsa hayatından cikarmak istemiyor demek ki cepteki kız olabilirsin tepki göster
05 Yorumla
Soran+1 yılKızın kardeşi ölmüş
Sevgilim baş sağlığı dilemiş- +1 yıl
Takip etmeden de baş sağlığı dilenenilir
Soran+1 yılHaberi olmazdı takip etmese
- +1 yıl
Bahaneler ariyorsun kendine şu an farkında misin. Neyse sevgiline çok güvenip kendini kaptırma derim
Soran+1 yılNe yapayım sence niye
+1 yılHer şeyin aslında farkındasın bütün yorumları okudum da. Bizden seni inandırmamızı bekleme lütfen kendini de kandırma. Senin yanında kalmak istiyorsa kalır boşuna üzme kendini. Takmayın o napmış nereye girmiş ne paylaşmış boş ver yani görme duyma.
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu mu seviyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen aklından çıkaramadın galiba bu sartlar altında kalbinde o varken seninle olamam diyip gereğini yapmak kalıyo sanki
13 Yorumla
Soran+1 yılAklından çıkarmamış olsa geri dönerdi sevgilim kendisi ayrılmış üstelik başka bi kız yüzünden ayrılmış ve ayrılalı bir sene olmuş
Cevap sahibi+1 yılMadem öyle niye takip ediyor durumlarına bakıyor bellki aklında
Soran+1 yılKendi ayrılmış ama kız ayrılmamış ki
sende onları takip et , eski sevgilisinin paylaşımlarına yorum yap
03 Yorumla
Soran+1 yılDert ettim
Bende aynı durumu yasıyorm nısanlım sureklı eskı sevgılsını takıp edıyor watsap gırıs cıkıslarnı ama aralarnda bı mesele var oyuZden hep oyle soylıyor o meselemı hal etmem lazm dıyıp gecıstırıyor 😏bılemedım
05 Yorumla
Soran+1 yılNe meselesi varmış
- +1 yıl
Anlatmıyor hep gecıstırıyor aılevı bı sorunmus o amerıkada yasıyor bız ıstanbulda soyledıgı tek sey onun turkıye gelmesı ıcnmıs ıcnde sevgı yokmus ona karsı yoksa sureklı kavga cıkıyordu bende akısına bıraktm artık konusmuyolar sadece watsap gırıs cıkısmı aureklı takıp edıyor
Soran+1 yılOnu sürekli takip etmesi normal değil bence
Soran+1 yılAyrıl benve o kadar takip etmesi saçma
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende eski eşimden nefret ediyorum ama daha halen resimlerimiz duruyor ne yapacam tükürsem tükürüğe acırım hemde
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani bir durum yok kafamda bir şey olusmasin
Soran+1 yılTamam
- Devamını Gör (119)
Devamını Gör(164)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim eski sevgilisini takip ediyor, nasıl tepki vermeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler