AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Tepkimi bile haketmediğini düşünürüm o dakika
Yakın zamanda sende eski sevgilisi olabilirsin..
Neden
Geçmişini geçmişte bırakamıyorsa, geçmişte takılı kalmıştır..
Düşünmüyorum onu diyor
Ama kıza saygı duyuyorum diyor
Saygısı uzaktan duysun.. Hayatının bir yerinde olmasına gerek yok..
Hayatımda feğil diyor sadece instada ekli
Sevgiliyseniz takip etmeni istemiyorum diyeceksin böyle saçmalık olabilir mi
Medenice ayrıldık alakam kalmadı dedi
Alakan olmayan kişiyi niye takip edersin ki saf değilsen inanma derim
Kız uzun süre dondurmuştu şnstayı şimdi yine çıkmış piyasaya
Ne olursa olsun bence aklı onda hala
Kı ortaya çıkmadan önce sordum o nerede diye
Alakam kalmadı saten onla görülmeme kararım var dedi
Ne diyecek sana onunla alakam var demesini mi bekliyorsun
Ama yoktu
Görmeye görmeye unuttu sonra görünce hatırladı bence
Valla bilmem artık sen bilirsin
Sert bir şekilde tepkini ortaya koymalısın. Gerçi eski sevgilin olmalıydı ama neyse
Sevdim be
O seni sevmemiş ama bu kesin yani
O kızı mı sevmiş
Yani o kızı sevdiği besbelli zaten sen 2. Planda kalmışsın zaten onu silmemekle göstermiş oluyor
Seviyor musun dedim
Bilmem dedi sadece
Bu kadar da kendini küçük düşürme bu sözünden sonra gururun varsa. Olmadığını da düşünmüyorum
Bilmem deri ama sevdim demedi
Daha ne demesini bekliyorsun ki
Kızlar bu kadar saf olmayın kendinizi kendini beğenmiş bir soytarı için üzmeye değmez peşinden gitmeye değmez size değer verenlerin peşinden gidin
Kız yoktu ortada Instagram falan dondurmuştu bana da demişti ki
Onla alakam kalmadı bitti gitti o iş
Ama kız yeniden ortaya çıkınca kafası karıştı
Bak kafası karıştığı bir şey yok onu sevmemiş olsaydı onu her yerden siler engellerdi sana değer vermiş olsaydı az bir şey bile olsa
Özldn yazarmsn rica etsem
Silmemiş arkadaşlar diye
Sen eski sevgilinle arkadaş olarak kaldırmısın yeni sevgilin olduysa
Hayır
Bu cevabından sana verdiği değeri sen ortaya koy artık diyecek başka bir şey yok
Teşekkür ederim
Rica ederim gönlünce olsun her şey
Bu kötü bisey değil konuşmadıkları sürece ona bakarsan benimde nişanlımda eski sevgilisinin numarası kayıtlı bana sildim demişti silmemiş kuzeni çünkü eski konsutugu kız
Durumların azalan bakıyor mu kızın numarası kayıtlı ise
Nasıl anlamadım
Durumlarına falan bakıyor
Kimin nişanlım kızınkine mi bilmiyorum ama sanmam
Evet
Sevgilinden ayrılcaksin demek ki hala onda gözü var
Eskileri herkes arada stalklamıuor mu
Sevgilinin böyle bisey yapmasi normal değil
Sil o kasarı dedim
Bir daha kasar dersen engellerim seni açmam dedi :(
Al iste çok belli ayrıl ondan nerden buluyonuz ki böyleleri akli yerinde olsa eski sevgilisini savunmaz
Saydığım insan benim hayatımın bir parçası oldu zamanında dedi
Mal mı takip ediyo eski sevgili ile hicbir surette iletisim olmamalı
Arkadaşım sadece diyorm
Diyor bana
Ya kimi kandırıyo eski sevgiliden arkadas olmaz
Kızın kardeşi ölmüş sevgilim kıza baş sağlığı dilemiş
İsterse sülalesi ölsün ona ne ona mı kalmıs tesellisi üf bu erkeklerin abv
İnsan olduğu için baş sağlığı dilemiştir
Erkek milletine güven olmaz
Nasıl davranayım
Takipten cıkmasını iste tamam gülüm sen yeterki rahatsız olma sen böyle rahat edeceksen cıkarım senden önemli değil vs derse o dogru kisidir ama yok cıkamam bilmem ne derse sorun var demektir
Gerek yok dedi
Sorun yarat
Tamam
Önce uyar eğer ki takipten çıkmıyorsa erkek arkadaşına sağlam bir tekme vur
Hala bir şeyler bekleyen biri eski sevgilisi ile takiplesir tecrübe konuşuyor :D
o yüzden bırak gitsin daha sonra hasta olmaktansa şimdi her şeyi koparıp üzülmek daha iyi hem
ileride daha güzel sağlıklı bir ilişki kurabilirsin :)
Aklı onda mı
şu an olup olmamasını bilemem fakat elde yedek olarak tutma yöntemi bu
onu geçtim kendine saygısı olan biri eskide kalmış birini şu an ki yaşamında istemez ve doğal olarak onunla hiçbir mecrada takipleşmez.. hayatına bak bırak gitsin gerçekten seni seven ve değer veren biri bir gün mutlaka karşına çıkar
Mesela kızın kardeşi ölmüş sevgilim kıza baş sağlığı dilemiş
Bu insani ve üzücü bir olay olduğun için başka biri de baş sağlığı dilerdi diye düşünüyorum.. sanirim onu gerçekten çok seviyorsun yoksa şimdiye ayrılırdın o zaman Bence onunla bu konuyu konuş düzgün bir şekilde rahatsız oluğunu söyle bence bir çözüm yolu çıkabilir
Genel olarak kızın durumlarına falan bakıyor yani bi nevi talipte
Mesela kız bu günlerde çok gönderi atıyor
Benimki de aylardır gönderi atmıyordu kız atınca o da atmaya başladı
Cidden sıkıntı bu durum senin daha çok canını sıkmadan konuş onunla eğer yok saçmalama gibi tepki veriyorsa da en doğrusu ayrılmak
Onun paylaşımlarına bakması onu sevdiği anlamına gelir mi
Onunla ilgili şeyleri merak ettiği ya da dikkatini çektiği anlamına da gelir ya hiç birsey hissetmese bile "eski sevgili" görünce bile ister istemez etkileniyor tek sevgi olarak değil o yüzden biten şeylerin birdaha hayatında olmaması en doğrusu
İşgilenşyor belki de biraz
Bana da öyle geliyor birde sevgili olduğunuz zaman diliminde az çok tanimissindir onu bilirsin ilgilendiğini ayrıca hisler gerçekten yanılmaz bir şekilde içine o şüphe düştüyse vardır bir iş.
Görmeye görmeye unuttu bence ayrılık döneminde
Sonra yeniden görümce hisleri harekete geçti yeniden
Evet buda yüksek bir olasılık ya da eski sevgilisiyle takiplesecek kadar rahat biri ben bu duruma yakın bir olay yaşadım ve aldatıldım o yüzden seni değersiz hissettiren ve bu tarz sıkıntılar içerisinde bırakanlardan uzaklaşmak en iyisi.. bir zamanlar bu sözleri söyleyenlere kızardım nasıl yapicam öyle kolay mı diye evet değil ama bırakırken ki acı, tutmaktan kangren olan ellerinden daha iyidir
Kızla niye ayrıldıklarını sorguladım
Kızı benimki bırakmış kızla ilgili kafası karışıkmış ama bunun da
O arada başkaları olmuş bi nevi aldatmış gibi bırakmış kızı
Anladım peki sen ne yapmaya düşünüyorsun şu an yani herkes bir şeyler yazmış bende dahil senin ne istedigi ve hissetigin önemli ona göre de düşün bir
ben asla onaylamam bu hareketi. benimleyse eğer eski sevgilisini takipten çıkmalı neden onun ne yapıp ettiğini görsün ki
yani bu çok hassas bir şey aslında hani sadece baş sağlığı dilemek için yazmıştır bahanesi olmamıştır diye düşünmek istiyorum. şimdi bu olayın üzerine nasıl yazarsın ne olursa olsun diye tepki verirsen - ki ben muhtemelen öyle tepki verirdim - bu sefer yağ gibi üste çıkmaya çalışıp senin kalbini kırıcaktır o yüzden biraz zaman geçsin bu konuyu onunla tekrar konuş bence
Şöyle ki kız uzun zamandır yoktu instada bu çocukta bana alakam kalmadı onla dedi ve görüşmeme kararım var dedi
Ama kız yeniden çıktı ortaya ve çocuk bakıyorum da dikkat ediyor gönderisine hikayesine falan
o zaman bunda bir sorun var demektir. kesinlikle bu konuda sınırını çizmelisin rahatsızlık duyduğunu belirtmelisin. aksiyon aramıyoruz sonuçta bir insanın aklında iki kişi olamaz kiminle olması gerektiğine karar verip onun yanında durup diğer insanlara gözünü kapatmalı
İşgisi mi Çar acaba içten içe
yani bunu söylemek istemiyorum ama erkek milleti her şey beklenir. sen hiçbir zaman ağırlığını bozma her şeyden önce sen mükemmel bir kadınsın çünkü. ama bunun cevabını merak ediyorsan ona sormalısın açıkca inan bana kaybeden sen değil o olacak. benim de başıma geldi seni anlıyorum.
Sordum ona hissin var mı diye
Alakam kalmadı ama saygı duyuyorum insan olarak dedi
o zaman artık üsteleme sadece gözlemle hani tekrar tekrar sorarsan bana güvenmiyor musun falan dicek o yüzden sen sadece onun davranışlarına dikkat et eğer aksi bir hareketini görürsen o zaman konuşursun
O kızı da başka kız için bırakmış ayrılmış zamanında
yani canım o zaman sen kendin için en iyi olanı yapmalısın eğer seni de bir gün bırakacağını düşünüyorsan veya böyle bir şey fark edersen sen ayrıl çocuk oyuncağı değil sonuçta onun yaptığı şey affedilir değil
Ama şu da var kızla ayrıldıktan 2 ay sonra kızı fake hesaptan ekleyip konuşmaya çalışmış kız kabul etmemiş
Bence bu anlayışla karşılanacak birsey değil ne olursa olsun onun eski sevgilisi oyuzden takip etmemeli çocuğa söyle takip etmesini istemediğini söyle
Medeni şekilde ayrılmışlar arkadaş kalmışlar sma konuşmuyorlar kızın kardeşi ölmüş sevgilim kıza baş sağlığı dilemiş
Bilmiyorum ama eski sevgiliden arkadaş olmaz başsağlığı dilemesine bise diyemicem ama
Aklı onda mı
Onu baştan çıkar açık giyin ve gözü senden başkasını görmesin unutma bi kadının en değerli şeyi vucududur
"Bir kadının en değerli şeyi vücududur."
Ne kadar sığ, ne kadar mide bulandırıcı bir söz. Kadını objeleştiren bir cümle bu. Sen kadınları sadece fiziğinden ibaret mi görüyorsun? Umarım hiç evlenemezsin, Allah sana çocuk nasip etmesin hele de kız çocuğu.
@LimonluPastanınHüznü 👍👍👍
Sevgilin açık kapı bırakmayı seviyor belli ki pek bir hayrını bekleme
Medeni şekilde ayrılmışlar arkadaş kalmışlar sma konuşmuyorlar kızın kardeşi ölmüş sevgilim kıza baş sağlığı dilemiş
E yani, zahmet olmazsa
Sen rahatsız olduğunu dile getir. Söylediğin halde takipten çıkmıyorsa sen çık hayatından, zamanını boşuna harcama böyle insanlarla..
Seviyor mudur kızı
Sevip sevmediğini ben bilemem. Eski sevgilisini takip etmesi yanlış, sevmiyorsa bile seni şüpheye düşürüyor bak. Şüpheyle de ilişki yaşanmaz.
Sil o kasarı dedim
Bir daha kasar dersen engellerim seni açmam dedi
Sevgilin eski sevigilisine hala bir şeyler hissediyor olabilir
Ne hissedecek
Yok canim serbest birak ondann sonra 3. Kuma arayisina girersiniz 2. Kumanla😅
Tervşyesşz
2. Arayan seninki sonra da ben mi terbiyesiz oluyorumm merciii
Sus ya
Bence gönlü hala onda belli etmiş daha fazla üzülmemek için ayrılmak en iyisi.
Sevgilim kendi ayrılmak istemiş ama kızdan gönlü niye onda olsun
Gönlü onda olsa ayrılmazdı
Bak Sevgiliyken olur tartışıp ayrılıp tekrar barışma falan demekki pişman hala ona birşeyler hissediyo yukarıda yazmışsın eski sevgilisini takip ediyo diye yeni sevdiği olan bi insanın diğer kızlarla ne işi var sorarım sana? Takip etmesi sorun artık onun odağında yalnızca sen olmalısın başka kızlar değil.
Merak ediyordur
Edemez, sen kendi açından düşün diyelimki birini seviyosun ama aklın hala eski sevgilinde ayrılmışsın e merak ediceksen niye ayrılıyosun hadi ayrıldın niye barışmıyosun? yazık değilmi yanındaki insana seni sevdiğini düşünüyor ama aklın hala başka kızda seven adam önüne bakar gözü ondan başkasını görmez.
Artık öyle seven kalmadı
Eskileri merak ettiği için insanlar arada stalklıuor
Bırak ne tamam yesin takma üsteleme irdeleme sadece izle keyfine bak kafana göre takıl
Seviyorum
o kisinin sana saygisi yoktur sana layik degildir kendini yipratmak istemiyorsan ayril
Kızda mı aklı
bunu soran kız hakli ve direk ayrilsin
Peki ama o zaman kızla niye ayrıldı
anlayamadim "sevgilim, eski sevgilisini takip ediyor" demis
Demek ki cocuk kizi sevmiyor ve akli eski sevgilisinde bu yuzden bosuna sevgili kalmasin
o cocuktan daha iyilerini bulur ve o cocuktan da hâyır gelmez
ve eski sevgilisiyle ayrilmasi bir sey degisirmez belki de sirf kiskandirmak icin su an ki kizla cikiyordur
Hayr 1 sene önce ayrılmışlar eski sevgilisi ile
Ve kızı benim sevgilim bırakmış başka kız yğzğndnen
Tabi ki, eski sevgiliyi takip etmek nedir ya. Senden sıkıldıkça ona yazıyor belki bilemezsin
Hayır yazmıyor
Çok seviyordur onu unutturmaya çalış
Ama ne için takip ediyor
Bunun cevabını aramaya çalış
Arkadaş olarak takip ediyor medenice ayrılmışlar kavga vs olmamış
Tamam kocana güven suyu ve ilişkini bulandirma derim bende takip ediyorum sevdiğim kadını ama aldatma gibi bir düşüncem olmadı her nekadar uğruna ölsem de sadece arkadaşız
Uğruna ölsen de niye diğerini hayatından çıkarmıyorsun o zaman
Benimki mesela eski mesajlarda o kıza seni çok istiyorum falan yazmış
İstiyorum falan yazıyorsa onu haraketi geçirip sevişmek istiyordur senin eşin sevmemiş ozaman aşk ilişkisi yaşamak istiyor onunla
Ben hayatımdan çıkartmak istemiyorum çünkü hani aşk bastirilir ama sevgi sonsuzdur bunu bil ben ona aşık değil seviyorummm
O zamanlar seviyorum istiyprum yazmış
Şiödi yazmıyor
Aşk ile sevgi fark ne e
Aşk karşındaki insanı tatmak doymak öpmek , sevgi ise bir ömür onun yanında olmak sesini duymak konuşmak onunla seni cezbeden güzelliği olmasa bile ilk günkü gibi tapteze ve kalıcı bir bağ olmasına denir...
Hani seviyorum istiyorum cümlede ikisinin geçmesi hem onu ikna etmesi hemde birlikte olmak istemesi iki anlamıda bir söylemiş
Aşık değil ama cinsel olarak mı istemiş
Aynen yoksa onun köpeği olurdu koparmaya çalışıyor onu
Kız cinsellik yaşamam demiş
İstediği kadar desin o kafaya koymuş onu elde etme yolları arıyor bence
Eğer bittiyse takip etmelerinin anlamı yok diye düşünüyorum
Ayrıldık arkadaşım iletişimim yok dedi
İletişimi yoksa eğer takip etmesin, söyledikleri bahane hep. Sosyal medyaya güven olmaz
Durumlarına falan bakıyor
Aklı onda mı
İlgilendiği için bakıyor ve bu normal değil
Bir ilgi bir duygu var o zaman
rahatsız oldüunu dile getir sana öenm veriyosa cıkarır
olabilir ama bu senin ilişkin ilişkimiz icin diye söze girersen anlayışla karşılat
Medenice ayrıldık arkadaşım dedi
istemdeğini dile gettir
Duygularım öldü dedi ama kızın hayatında biri var mı gerşeiy biliyor
Neden takio ediyosun de bu kadar basit yav bu uygulamada ne kadarda sacma soru var!
Adam senle sevgili eski sevgilisini neden takipneditor çok mantıksız demekki hala aklı onda
İnstada takip ediyorlar
1 sene önce ayrılmışlar
Ama aralarında daha hiç diyalog geçmemiş
Saygı duyuyorum sadece ona diyor
Kızın kardeşi ölmüş
Sevgilim baş sağlığı dilemiş
Mekanı cennet olsun ama o kızla muhabbet ederse senden ricam devam etme onla
Yok muhabbet vs etmiyor
Edemez zaten
Kız soğuk biri
Ama uzaktan bakıyor işte
Kb o kıza baş sağlığı dileme cesareti bile varsa o herşeyi yapar
Sevmiyor ya
Sevse onla olmaz mıydı
Sen öyle san
Kendi ayrılmış kızdan sevse niye ayrılsın
Onu kıskandırmak için olmasın
Hayır 1 sene önce olmuş olay
Tm iyi günler
Sana da
Taziyede bulunmak amaciyla mesaj atmasini anlarim. Ama takip etmesine ne gerek var ya? Cok sacma. Tepkini koy
Kızın arada durumlarına falan bakıyor
Bunlar normal seyler degil. Tamam dusman olman gerekmez ama sevgilin varken eski sevgilinle takiplesmen falan hoş seyler degil. O zaman ayrilmasalarmis
Kızı benim sevgilim bırakmış başka bi kız yüzünden
Cocugun karaktersiz oldugu buradan belli
Evet ama sevdim işte
Seni anlıyorum. Suçladıgim taraf sen değilsin bende senin gibiydim
Teşekkür ederim canım
Sevgilinden ayrıl böylelikle sende eski sevgilini takip et 😂
Demek ki unutamamışşşşşşşşşş
Ne alaka
Unutsaydı umursamazdı
Ağzının üzerine yapıştır terliği elin kirlenmesin
Sen yazışmaları gördün mü
Evet
Peki ablacım o zaman ben iyisimi susayım
Tepki verme sakince izle
Ben izledim de sevgilim de kızın durumlarına falan bakıyor
İleri gitsin şu an kendini savuncak uygun zamanda vur yüzüne kovala nasıl aklı başına gelir
Ne diyeyim
Bekle şimdi demenin faydası yok iş üstünde olması lazım
O kızı da başka kız için bırakmış zamanında
Hiç umursama sal gitsin öyle adam aç gözlü olur
Sonra da kızı fake hesapla eklemiş yeniden konuşma çalışmış kız kabul etmemiş
Sen buna yol ver
Sevmiyor mu kimseyi
Seven adam flörtüz olmaz
Olur ya
Ayrılık tepkisi ver :)
Seviyorum
Cikartmiyorsa sende onu çıkar
Bişey olmaz ya
Tamam o zaman
Çok seyapma. Üstüne düşme
Tamam
şu an durman hata hemen tepkini koy
Coktan tepki vermen olman gerekiyordu 🤭😮
Verdim kızdı
Gönder gitsin
Allah ver çoşkuyu savaş başlasın😅😅
Ne savaşı
Sevgilin eski kız arkadaşini takip ediyormuş senin vay haline konuşuyorlardirda senin haberin bile yoktur
Hayır konuşmuyorlar o kız konuşmaz sevgilim konuşmak istese bile
Bu kadar nasıl emin olabiliyorsun hayret ediyorum ama sen yinede fazla emin olma
Öyle bilirim
Yuh be amacı neymiş sorsana bi
Medenice ayrıldık arkadaşım dedi
En iyisi güzelim iyi yapmışsın sana yazık olurdu devam etseydin
Ben ayrılmadım onlar ayrılmış
Niye sana mı soracak sevgilici 😂😂😂😂😂
Soracak tabi
Yoo sormacak karısı değilsin annesi babası değilsin sıradan bir sevgilisin çok abartma
Terbiyesiz
😂😂😂
Al telefonu sil kızı sen de
Ayrılır benden
Kanka sevmeyen adam ayrılır seviyorsa ayrılmaz ki
O kızı sevmemiş ki ayrılmış
Tabii ki de vermelisin
sic ağzına ne alaka eskiyi takip etmek
engelesın sınırlen bence kavga et
terk et nasıl tepki vercen
yav ona mı kaldı baş sağlığı dilemek
Ben veririm takipten çıkacak başka yolu yok yani
Buyuk tepki vermelisin
Ne b@k yerseniz yiyin be
Sg
Sen sg o. c
Sensin
Sorabilirsin neden hala takip ettiğini
Normal yani sonuçta birlikte yaşanmışlıkları var ve medeni şekilde ayrılmışlar en kötü gününde de baş sağlığı dilemiş. Senin sevgiline ne kadar güvendiğin önemli şu an
Ama şöyle o kızın hikayelerine falan bakıyor yani takip ediyor kızın hayatını biraz
O zaman rahatsız olduğunu belirt ve artık takip etmesini istemediğini söyle. Artık onun hayatında sen varsın o yok. Buna göre davransın
Arkadaşım aramızda bi husumet yok dedi
Yine de sen bunu istemiyorsun onun da sana saygı duyması gerekiyor
Duymuyor işte
Takma kafana diyor
Ayrılarak koy tepkini ortaya
Ayrıl gitsin öyle şey mi olur?
Yeni bir durumsa ve takibi bıraktıysa sorun yok
Ben olsam ayrılırdım
Onu sevdiğini göstermez ki ya
Halen sevgilin olması dışında bir sorun yok
Ayrılarak en büyük tepkiyi vermiş olursun
Sil o kasarı dedim
Bir daha kasar dersen engellerim seni açmam dedi
Kızz sen engellesene bunu
Seviyorum
Unutamamış mï? Sor ona.
Direk hesap sor nedenini
Takip etmesi gerektg manasına gelmiyor bu uzulduyse eğer takip etmeden de bassaglig dileyebilr
Takip etmese haberi olmaz
Sen tanıyor musun peki exini?
Evet tanıyorum
Yüz yüze görüştünüz mü?
Kızla mı?
Hayr ama biliyorum yani kızı
Bilmen yetmez, sevgilinden seni onunla tanıştırmasını iste ve durumun boyutunu kendin gör.
Saçmalama
O zaman kafanda soru işaretleri ile yaşamaya devam edersin. Buradaki kriter, senden önce sevgilinin hayatında o vardı, şu anda da varsa o varlığın ağırlığını görmen, bilmen ve ona göre sevgiline yaklaşman gerekir. Bunu yaparken kendinden soğutarak ya da ona tepki koyup kendinden uzaklaştırarak değil, daha çok onu sahiplenerek yapman gerekir.
O kızla konuşmuyorlar
Sadece sevgilim bakıyor ama kızın paylaşımlarına falan
Sende eski sevgilini takip etmelisin
Arada bakıyorum
Ilk sevgilim diyosun?
@Eness034 hayır
İçinden ne geliyorsa öyle
Sen eksiye bakar mısın arada
Bakmam
Meraktan
Ver tabi aklı onda mı kalmış
Tepki verilecek bir durum değil.