Takıntı mı aşk mı?

1 senedir ilk gördüğümden beridir içimde atlar tepinen kelebekler uçuşturan bir sevgilim var
sevgilim narsistin teki umursamaz ilgisiz aramaz sormaz hediye almaz bir adam fakat ben ilk gördüğümde onu tanıyor gibiydim sanki uzun zamandır hayatımda gibi hissettim vücudunu yüzünü sesini sıcaklığını çok sevdim beraberken çok mutluyum ama tüm duygularım ona bağlı hayatta üzülebildiğim tek kişi o tüm duygu durumum o gün olan davranışlarıyla bağlantılı o iyi davrandıysa tüm gün iyiyim kötü davrandıysa tüm gün kötüyüm başka milyonlarca derdim var ailem arkadaşlarım geleceğim kafama takılacak birsürü şey var fakat o hayatıma girdiğinden beridir hiçbiri umrumda değil tüm gün onu düşünüyorum ona sarılmayı düşünüyorum beni öpmesini elimi tutmasını gülüşünü yanaklarını düşünüyorum yaptığı kötü şeyleri 1 günde unutup onu özlüyorum yanında olmak istiyorum ona ağlarken ona sarılmak istiyorum kafamda o hariç başka bişey yok tüm hayatım o oldu resmen bugün ayrılık konuşması yapacağız ayrılmak benim için zor değil aklı başında biriyim saplantılı değilim ayrılırım banane taş gibi hatunum bulurum başkasını fakat ayrıyken bile kafayı yiyorum onsuz değersiz onlayken değerli hissediyorum anlamıyorum sorunum ne tam olarak bana çöpmüş gibi bakan değersiz hissettiren narsist ilgisiz bir insana layık değilim çoktan tekmeyi basmam lazımdı Ama yapamıyorum yaptığımda özlüyorum arıyor yanıma geliyor barışıyorum kıyamıyorum onunla bir ilişkim yokken de böyleydim ilk günden beri böyleyim neyim ben arkadaşlar?
Güncellemeler
+1 yıl
söylediklerini ve yaptıkları çok çelişkili değil mi erkeklerin ağzına değil hareketlerine bakıcaksın askim ağzından çıkanların hiçbir önemi olmadığının farkında ol seni yedekte tutuyor o kız gittiğinde senin popon dolaşacak yapmak gereken şey sessiz olmak sus sus sus sessizlik yemini et neden yaptı diye sorgulama bekle sadece o kızla mutlu olmadığını görmesini bekle zaman ver ona dönecek yazacak arayacak
Güncellemeler
+1 yıl
bırak sevmiyorum desin amaaan sevmesin or**pu muyuz herkesi memnun edelim soğumuş muş sevmiyor muş muş az laflara bak köpek olacak sana askm
Takıntı mı aşk mı?