Takıntı mı aşk mı?

Yeni taşındığım şehirde iş buldum Çok geçmeden yan tarafımıza çalışan Oğlan bana aşık oldu olmayacağını sevgili istemediğimi 7 yıllık sevgilimden Yeni ayrıldım söyledim ama bırakmadı sürekli hediyeler romantik romantik hareketler sonunda bu kadar seviyorsa bir şansı hak ettiğini düşünme sevgili oldum ama gün geçtikce sıkmaya başladı hatalar yalanlar söyledi değer veriyordım ama sürekli bir yalan yakaladım ayrılınca kapımda sabahlıyordu bir gün her yerine jiletle faça atmış sürekli kendine zarar veriyordu barışıyordum ama ona sevmediğimi söylüyordum vijdansızca ama beni bıraksın diye onu aşağladım ne yaptımsa bırakmadı ağladı işe giderken yolumu kesti kolumu sıktı kimle takılırsam sataştı arkadaşlarımı benden uzaklaştırdı geçen odasını atı bğtğn duvarda benim fotolarım var sevgili yaptım benden uzaklaşır belki diye ama korkutu kaçırdı enngeliyorum yeni numara çıkarıp arıyor evimin önüne gelip sabaha kadar pencereme bakıyor ağlıyor arayıp ben seviyorum vazgeçmem diyor bikere kolumu sıktı duvara sıkıştırdı parmağını büktüm çatlatım olsun diyor nasıl kurtulucam bilmiyorum
Takıntı mı aşk mı?