Biz her gece geleceğe dair ufak bir plan daha yapıyoruz 😂 bugün de köpeğimiz olmasına karar verdik. 😂 siz?

Biz her gece geleceğe dair ufak bir plan daha yapıyoruz 😂 bugün de köpeğimiz olmasına karar verdik. 😂 siz?

Soruyla alakası yok ama nekadar mutsuz insan var geleceğe dair hayal kurmak sevdiğin adamla yaşlanmak ya da yaşamak güzel görmeyi güzel düşünmeyi ya da birinin adına sevinmeyi ne kadar kaybetmişiz kız bişey sormuş biri tanımadan etmeden küfür etmiş biri ergen demiş valla ilginç boş ver sen hayatını yaşa umarım bahçeli güzel bir ev ve köpüşleriniz olur
Yaa çok tatlısın 🥰
Düşüncene bayıldım 😊 keşke herkes senin gibi düşünse bu dünya ne kadar güzel olurdu in şa Allah güzel bahçeli bir villasi ve evi olur 😊
@Vepajeyhunov amin inşallah sağolun daha iyisi sizin olsun
Rica ediyorum herşeyin en güzeli sizinle olsun
Cevap
5Cevap
Hayalsiz olmaz, sonunda hayalde yaşasan
Hayal kurmak bir nevi yaşamak gibidir. hayalleriniz, aşkınız hiç sönmesin.
Maşallah 🧿 size.
Çok teşekkürler 😍
☺️
Genel olarak hayal kuruyoruz da çocuk son attığın mesaja alınmadı mı hemen uyuyalım derken başından savar gibi olmuş sanki dkdkdk
O mesajdan sonra kendisi uyuyakaldı sabah 6 akşam 9 mesai yapıyor uykusu vardı çok 🥺
Uyuyabilirim. Siz en güzel zamanlarinizdasıniz... Dilerim birlikte böyle hayal kurduğun insan hakkında hayırlısıyla bir ömür seninle olur.
Resmen ergenliğime gittim 🥲😂 hayal kurmayalım o kadar uzun süre olmuş ki bir hayalim var mı şu an onu da bilmiyorum
Özelini ifşa eden biri karşıma çıkmaz insallah allahim aminnn.
Tamam siz etmeyin
İyi nöbetler dedim yatıp zibaracam dedim o da Allah rahatlık versin dedi büyünce böyle olmuyor galiba😂
Daha ne kadar büyüyelim abla 24 olduk
Sevgilim bey 27
Bende 24 üm kız enişteniz 30 ama yapmiyor böyle sohbetler 🥲
Sen biraz konuyu aç devamı gelir sjjajs
Ne kadar romantik Allah sonunuzu hayırlı etsin ☺️
Kesin uzak mesafe ilişkisi.
Evet 💔
Sevgilim olsa kurmadan uyurum
Neden
Tamam sana mağaranda mutluluklar
Utanacak bir şey yapmadım çok şükür.
İsmini karaladım. Açıklamak zorunda değilim öyle değil mi?
O muhabbet derken? İlla insanı küfür ettireceksiniz öyle bir zihniyette bu site. Yok abi gelişmeyecek, yok.
sevgili edinmek istemiyorum 😅çok yorucu
When baba when
🥹
Hayal. lurmam
sevgilim yok
Yok uyulmuyor
Dimi yaa ❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?