Elbette bir cok hayal istegimiz var lakin su an aklima gelenn
uyumak isterdim sarilmasini kokusunu hissetmek opmek... Tabi boyle birisi yok ama Cok hosuma gidiyor Dusuncesi bile heycanli
Elbette bir cok hayal istegimiz var lakin su an aklima gelenn
uyumak isterdim sarilmasini kokusunu hissetmek opmek... Tabi boyle birisi yok ama Cok hosuma gidiyor Dusuncesi bile heycanli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ekonomik kriz yüzünden herkes hayal kuruyor. Kimse gerçeklerle yüzleşmek istemiyor
:((
Hayallere pek dalmam, gece veya gündüz farketmeksizin.
:((
:))
YalnizligiSeven
Doğru tebrikler !
Ödülünüz bir adet şeker 🍬
🤗oleyyy
Bayılırım, uzun uzun düşünüp işin içinden çıkamayıp, sigara yakıp uyumaya hobi gibi bir şey.
:))
Delisin sşxpzplc
Kiskaniyorum sadece Millet sevilmesini
Kıskanma bebegim inan bir gün seninde çok güzel bir ilişkin olacaktır sadece zamana ihtiyacın var ❤️
When baba whenn 😀
Umarim bekledigim bunca zamana fazlasiyla deger
Kac yasindasin
23 oldum
AA ne zaman bende bugün oldum
Eylul Sonlarinda oldum ben Teraziyiz o zmn ( Anlamam)
Ahahaha anladım gecmis doğum günün kutlu olsun 🎀
Tskler😭 ama Dsha Buyumesem yeter bu kadar Kitleyelim bu levl da
Seninde Kutlu olsun
Ahahah bende aynı seyi düşünüyorum beden olarak aslaa göstermiyorum ama yaş aldı başını gidiyor 30 olcam nerdeyse ( teşekkürler)
:)) Anladim , aslinda Yaş rakam sayı önemi yok
Şu yaşadıgımız hayat Doyasiya Hakkini vermek isterdim hala gec degil Yolun başındayız Gecmise bakip Ne guzel zamanlardi be Diyememek asil Aci bu olurdu sanirim
Bilmiyorum o kadar kendimi yalniz hisediyorum ki Sadece gercekten ask yasiyabilecegim bir kisi istiyorum elbette zor ama bilmiyorum da ansizin gelir boyle seyler. Umut iyidir
Hiç beklemediğin bir anda karsına çıkar ben eskiden her gece ağlardım neden düzgün bi ilişkim yok neden sevilmiyorum diye ama sonra birden bi oğlanla tanıştım bütün hayatımı değiştirdi 2 yıldır konuşuyoruz ama her şey ilk günki gibi asla değişmedi eminim seninde karşına güzeller güzeli biri çıkacaktır ve bütün hayatını güzelleştirecektir. Sadece sabır ve zaman lazım
Tsklerr🤗