Çok çabuk sevmekten vazgeçen bir mizacınız mı var yoksa sineye çekip göstermekten men eden bir mizaç mı?

Çok çabuk sevmekten vazgeçen bir mizacınız mı var yoksa sineye çekip göstermekten men eden bir mizaç mı?

Kırılmış olmam beslediğim sevgi duygusunu yok etmez fakat karşımdakine kırgınken de sevgimi gösteremem elbette. İçimden gelmez, tepkisiz davranırım sanırım bir süre.
Sevgiyi göstermeyi bırakabilir ancak. Sevmeyi bırakmayı kendi başına beceremez , ancak beyin sevme der ve zamanla kalp beyne onay vermeye başlar. Kalp beyin olmadan kan pompalamaya devam etseydi sonsuza dek sevebilirdi.
Sevmeyi bırakmak bir süreç yavaş yavaş soğur insan sonunda da hiçbir şey hissedemez olursun. Sonra bir müddet iyileşme süresi olur ve yeniden sever kalp sevmekten usanmaz
Çabuk sevip vazgeçmek benlik değil… ama göstermekten vazgeçilmeli…
En büyük ceza da bu olsa gerek.
Umarım susmak zorunda kalmazsınız.
Tekrar… Hâlâ susuyor gibisiniz.
Ricalar.
Cevap
7Cevap
Sevgiyi göstermeyi bırakır, eh gösterilemeyen sevgi de bitmeye mahkumdur
Sevgiyi hakedene gösteririm ama kimseyi sevmem...
Sevgimi göstermeyi bırakırım...
Kalbimi kıranı sevmeyi bırakır... sevgiyi bırakmaz.. zaten beni kıranla da işim olmaz benim hiç bir şekilde
Ufak kırgınlık ve kızgınlıklar her ikisine de sebep olamaz. Ama çok kızmışsam sevgimi göstermeyi, çok kırıldıysam ve dönüşü olmadığını düşünüyorsam sevmeyi bırakırım.
Göstermeyi bırakırım. Sevmeyi bırakmam için soğumam lazım. Bir kaç kez kırıldığım zaman istemsiz soğuyorum zaten, o zaman sevmeyi de bırakırım
kalbim kirildiysa caaat diye suratina soylerim. icimize ata ata sistik be kardesim. hic sineye cekemem.
Çok çok zor seven çok da zor vazgeçen biriyim. Bu sebeple 2. si daha makul görünüyor benim için.
Sevgi göstermeyi bırakırım ama sonra toparlanıp eski halime dönerim
Sevmeyi hemen bırakamam ama sevgimi göstermeyi bırakabilirim
Keşke bir şey hissetmesem kimseye ama hissediyorum dnwnfnekd bir şey olursa kendime bakıyorum ilk hep kendimde ararım sorunu 🥲
Bu kompleksten kurtulmalısın ki zarar görmeyesin.
Evet ne yazikki
Sevgi göstermeyi bırakırım. sevmeyide artık insan yoruluyor aynı seyleri yaşamak istemiyor
Sevmeyi bırakamam hemen ama sevgimi ğöstermeyi bırakırım
Sevgi olan herşeyden soğurum toparlanana kadar toparlandigim zaman güçlü bir şekilde ayaga kalkarım
Çok kırılırsa ben sevmeyi bırakıyorum
Sevmeyi bırakıyorum direkt ndnxnx
Kendi haline akışına bırakırım
Sevgimi göstermeyi bırakırım
önce göstermeyi devamında sevmeyi
Her ikisini de bırakırım.
Artık hiçbişi hisetmemeye başlıyorsun. Duygular yok oluyor.
Sevgimi göstermey keserim
İkisini de bırakamıyor uzaklaşmak en iyisi
sevmeyi bırakır
Sevmeyi bırakırım
İkisi de şu an kırık kalbim, sevmeyi bıraktı
kalbim taştan
İkisini de bırakır
Sevgi göstermeyi.
Sevgi gostermeyi
İkisini de
Sevmeyi bırakır
İkside