Ayrılırken şefkat gösteren mi aşıktır, can acıtan mı?

Ayrilirken bile sevkat gosteren karsisindaki dagilmasin uzulmesin kirilmasin isteyen kisi daha cok sevmistir her seyi gec hala önem veriyordur kiymet biliyordur.
Her ikisi de olabilir.
Şevkat gösteren güzel ayrılmak istiyor olabilir.
Kötü ayrılan da unutmayı, ayrılmayı karşı taraf için kolaylaştırabilir.
Karsi taraf icin kolaylastirma durumunu dusunmemistim cidden cok haklisin 👏🏼🌸
@Yâvheheeya teşekkür ederim 🌸
Benim gibi düşünen birtek sen çıktın burçtaş.
Birde şöyle olabilir,
Her insan tepkisini aynı şekilde vermez.
Aşıktır ama yine de hırçın davranır ve can acıtır..
Evet bu da doğru burçtaş katılıyorum 👆🏻
@lotus-patra Beni EİG seçtiğin için teşekkür ederim burçtaş umarım haketmişimdir. 😂
@Yâvheheeya Seni de tebrik ederim eig seçilmişsin 😂
Haksız kazanç yok.
Ben hak etmeyene vermem.
Fark etmiş olman gerekirdi bu zamana kadar burçtaş 😎
Fark ediyorum yaa 😄 senin arkadaşın tuba geldi aklıma 😄
Tuba ne alaka be😂
Heee anladım 😂😂😂
Görüş
13Görüş
Aradaki olaylarla da ilişkisi var. Ama ben
canım yandıysa bile yakamayacak kadar da sevdim.
Canım yanmıyorken de can yaktığım oldu.
Tamamen aradaki hissin saflığıyla ilişkili.
Kıyamam gerçekten aşıksam.
Ne üzebilirim ne de onunla durabilirim sevilmiyorsam.
Giderim ruhumuda alıp uzaklara.
Dalarım onsuzda hayallere.🙆
Egoist olan, en başta gerçekten aşık olmadan bencilce seven alabildiğine intikam almak için her fırsatı kullanır.
Hakiki aşık olan acısını kalbine gömer, yeri gelir bağrına taş basar, sevdiğinin iyiliği için dua bile eder... Şefkatiyle sarıp sarmalamak bile aşkın ciddiyetinin ispatıdır...🦄🍀❤️
Ayrılırken şefkat gösteren aşıktır. Çünkü birlikte geçmiş bunca zamana, bunca yaşanana saygısı vardır. Ve bu saygıyı koruduğu için veda etmesini de bilir.
Ancak onca yaşananlara rağmen kırıp döküp bir veda bile etmeden ayrılanlar işte o geride bıraktığı kişinin canını çok büyük acıtır.
Mesela ben yaşanmışlıkların hatrına iyi bitmesi taraftarıyım bir ilişki bitecekse,
Ama gel gör ki bende iyi bitmeye gerek kalmadan ortadan kaybolan bir insan denk geldi zamanında demekki söyleyecek hic bir sözü yokmuş ama bu da benim canımı çok acıttı etkisi uzun yıllar geçmedi üzerimden. Ama şu an isminin baş harfini bile hatirlamayacak kadar unuttum.☺
Bunların hiçbirisi değil çünkü gerçekten seven bir insan ayrılsa bile sevdiğinden kopmaz gerekirse aklında yaşatır kalbinde yaşatır gözünde yaşatır ama kopmaz
Aşık olan ayrılmaz. Ayrılırken can acıtan karaktersizdir. Ayrılırken şefkat gösteren ise daha da itici geliyor bana. Sevmiyorsan neyin şefkatini gösteriyorsun. Avutmaca gibi. Ayrılırken fazla lafa gerek yok.
Ayrılırken şefkat gösteren , kendini bilen , olgun ve anlayışlı insandır. Hatalarını kabul eder ve tevekkül ile yaklaşır. Kaderdir der.
Kırıp döken , nefsine yenik düşen , gözü dönen insandır.
Ayrılırken bile şefkat gösteren ve can acıtmadan giden kişi saygı ve sevgi dolu bir insandır. Bunun dışında kalanlar yaratıktır.
Yanında yokken bile ne hissettiğini hissediyorsan aşktır
Ben tepki vermem, Verirsem kalbini kırarım. Sessiz kalmakta bir tepkidir anlayana
Can acıtan kesinlikle hiç aşık olmamıştır.
Olsaydı eğer acıtmadan giderdi.
Ayrılan aşk mı olur be ayrılmak zorunda kalıyorsa bile bence can acıtan çünkü seven üzümemek için kendisinden soğutup ayrılmaya kalkar ama şefket göstererek ayrılan ikilemde bırakıp gider ondan seven ayrılmaz ayrılmak zorundaysa da can yakıp ayrılır
ayrılınıyor , ne gosterelım kı?
Canı acısın diye şefkat gösteren olmasın 😉
Ben iyi dileklerle ayrılırım.
Şefkat gösteren aşıktır. Can acıtan takıntılıdır.
Sarılıp gidecekse neden ayrılıyor
Hiç birisi aşık olan insan sevdiğinden kopamaz
Acıtan
ikiside sevmiyor
En İyi Görüşler