Ben kimsenin kalbinde yer edinmedim. Hiçkimse bana aşık olmadı özgüvenim hiç yok kimse bana aşık olmadığı için özgüvensizim😰😰😰?

Bayanım ve 23 yaşındayım. Tek çocuğum ve biraz sakinim çok hırçın kaba kalp kırıcı bir tavrım yok. maalesef ki 6 ve 10 yaşımda kalp ameliyatları geçirdim bu yüzden ilerde evlilik düşünme ihtimalim yok. Aslında yeşil gözlü olduğum için birçok kız arkadaşım benim çok güzel olduğumu söylüyorlar ama biraz kilom var ve çok uzun boylu değilim. İtici bir tipim de yok ama bu yaşıma kadar kimse beni sevmedi. Uzaktan seven bile olmadı. Ben lise okurken birini sevdim ona söyledim ama reddetmişti. Şimdi üniversite okuyorum ve birine aşık oldum sınıftan. Normal arkadaşlık ama ben aşık oldum ve birkaç hafta önce de kız arkadaşı oldu maalesef ki. Neden hep böyle oluyor bilmiyorum ama hiçbir erkek beni sevmiyor beğenmiyor benimle sadece normal arkadaş oluyorlar. Ama ben hiç sevilmemekten değerli olmamaktan çok yoruldum. Zaten sağlık sorunlarım sebebiyle evlenemeyeceğim bare tek bir kere seven biri olsaydı. En azından sevilmeye layık olduğumu düşünürdüm ama hep ben tek taraflı sevdim kimse beni sevmedi ve bu çok üzüyor beni.

Ben kimsenin kalbinde yer edinmedim. Hiçkimse bana aşık olmadı özgüvenim hiç yok kimse bana aşık olmadığı için özgüvensizim😰😰😰?