Sevdiğiniz kişiyi görmek için farklı ülkeye gider miydiniz?

Ciddi cevaplayın arkadaşlar rica ediyorum. Lise ve ilk aşkım. 2 yıl platonik kaldıktan sonra ergenliğin verdiği gazla gidip açılmıştım. O da bana niye sevgili olmamız lazım ki dedi bende daha yakın olmak için demiştim, daha yakın olmamız için sevgili mi olmamız gerekiyo demişti ve böyle sonlandı konuşma. Sonra araya zaman girdi (4 sene) ama sürekli bi tarafım eksik sürekli bir boşluk var. Bu arada ara ara konusuyoruz hala storyden storye. Şimdi mezun olduk üniversitesiye başladık ilk zaman sorduğumda nerde okuduğunu söylememişti. Yurt dışına gitmiş (bi tane balkan ülkesi ) okumaya. Şimdi sadece onu görmek için yanına gidicem kısa bi süreliğine sonra yazın o buraya geldiğinde galata kulesinde tekrar sorucam sevgilim olur musun diye. Sizce değer mi (bence değer), yaptığım mallık mı, mallıksa ne kadar malım. Şunu da söyliyim fazla ilişki deneyimim olmadı ve evlilik düşünen bir insan değilim ama hani bazı kişiler vardır ya o bana evet desin yarın nikah için gün alamaya giderim benim içinde bu kız bu kişi bunu baz alarak yanıtlayalım teşekkür ederim

Sevdiğiniz kişiyi görmek için farklı ülkeye gider miydiniz?