Çok beğenildiğinizi biliyorsanız, neden evlenmeniz ‘gerektiğini’ düşünüyorsunuz? Aceleniz mi var? Uygun kişiyi bulamadıysanız bulamamışsınızdır, burada bir suçlu aramak niye gerçekten anlayamadım? Bir de bakın madem hakikaten kötü hissediyorsunuz, sizin de bildiğiniz ama muhtemelen unuttuğunuz bir gerçeği hatırlatayım: Türk toplumu artık -eskiden olduğundan daha da fazla- iltifat fakiri, haset cömerti ve -tabiri caizse- nazarla yatıp kalkan çürük bir toplum haline geldi. Eğer oturup sağın solun lafıyla veya örneğiyle kendinizi kıyaslamakla vaktinizi geçirirseniz hem mutsuzluktan başka bir şey göremeyeceksiniz hem de en ufak aradığınız kılavuzluğu da kaçıracaksınız. Bunu sormanızı boş bulunmanıza bağlıyorum veya gençliğinize, ama bir yandan çok beğenildiğinizi bildiğinizi söylüyorsunuz. Bunu nereden biliyorsanız, aynı yerden vaktinizin halen olduğunu da görmeniz gerekirdi. Alışın bence, beklediğiniz iltifat, iyi niyetli samimi nasihat gelmeyecek, güzel olmanız sizden hoşlanıldığı kadar nefret edilmenize de sebep olacak. Bunları nereden mi biliyorum? Benzer bir kaderin yarım yüzyıllık kurbanıyım da ondan…. Bu soruyu çok sormamanızı da tavsiye ederim, şimşek çekmeye başlayacaktır haberiniz olsun… Kadın olmanızın avantajı nasılsa yüzünüzü güldürecektir, yeter ki elalemi takmayın… Hayır çok çaresizseniz ben tanışmak isterim sizinle, ihtiyacınız olan iltifatı verecek kadar özgüven ve küçüğüme sevgim var çok şükür, ama cidden çevreden sempati beklemeyin, tersini görme ihtimalini görmeniz çok daha olası malesef… Tekrar ediyorum, elalemi saf dışı etmediğiniz sürece düşünce süreçlerinizden, bu toplumda sadece mutsuz olursunuz…
beğenilmek ya da güzel olmak evlenecek kişiyi bulmada size yardımcı olmaz sadece çevrenizden çok ilgi görürsünüz ve kolay kolay yalnız kalmazsınız ama evlilik başka bir boyutu işin hem sadece sizinle alakalı da olamayabilir belki sizin istediğiniz gibi biri çıkmadığı için karşınıza evliliği içten içe red ediyor da olabilirsiniz.
Yani çok beğenildiğin halde hala böyle bir şey yoksa sadece kendini alakalı değil başka şeyler de olabilir ama ana kaynağına baktığın zaman beceriksizlik demeyelim de sen de bir sıkıntı olabilir
Dışarıdan gören biri modern ve relax biri sanır ama her yazana talim olacak dereceye düşmüş garip bir kadınsın esasen. Evlilik bir başarı ise bunu sürdürmek üst düzey bir başarıdır. Beceremeyenlerin sonrasında mutlu olma ihtimali düşüyor haberin olsun.
Hedef evlenmek olunca sonuç beceriksizlik olur. Beğenilmek başka bir şeydir evlilik bam başka bir şey. Şayet resimlerdeki sen isen evet beğenilmeyecek bir görünümün yok. Ancak lütfen biraz da kusuru ve ya daha doğru ifade etmek gerekirse eleştirmeye kendimizden başlayalım. Yaşını bilmiyorum resimlerden anladığım 22-23. Bu yaşlarda isen veya en fazla 30 olsan bile evlilik için ne kadar çabalarsan o kadar yerinde sayıyorsun. Günümüzde insanlarda inanılmaz bir iki yüzlülük ve çıkarcılık hakim iken böyle bir ortamda güvenilir birini bulmak karşılaşmak ve zaman geçirmek bir çok şeyden daha kıymetli. Dikkat ettiysen daha güvenilir kişiyi bulduk. Senin kalbini kazanacak evliliğe layık gördüğün birine gelemedik :D O yüzden acele etmemeni öneririm.
Şöyle baktığımda ben de senle evlenmek istemezdim. Güzelsin, hoşsun vücudunu herkese sergilemen evlenilmeyi tercih edielcek kadın olmaktan çıkarır seni. Seninle evlenmeden neredeyse poponu göreceğim, neden senle evleneyim ki. Ama bu halinle senle bir süre takılabiliriz. ;)
@Mutlulukneydi89 resmi olmayan birisi mi Adam'ın tipine hakaret ediyor. Lan bu adamın söylediklerine ancak orasını burasını açan, çıplaklıkla erkekleri baştan çıkarıp, evleneceğini düşünen canım kızlar kızar.
Abi çok haklısın bu arada bende tam senin gibi düşünüyorum. Bazı kızlar üstünü başını açarak evli erkekleri bile baştan çıkarmaya çalışarak evlenebileceklerini düşünür. Fakat sadece bir hayaldir asla gerçek olmaz. Erkekler çıkarları bitince, gerçek evlenecekleri insanlar kapalı olur. O kızlar bunu hazmedemiyor.
@aylinnnz Kadınlar dokunulduğunda, erkekler ise gördüğünde tahrik olur. Kadın vücudu özeldir ve onun sahibi görebilir sadece. Öyle de olmalı. Her kim kadın kendi güzelliğini sadece ait olduğu erkeğe gösterirse o kadınlar değerlidir. Biz erkeklerin istediği de budur.
Güzellikle pek ilgisi yok ya çevremde de gayet albenisi olan kadınlar var 35 üzeri hepsi, bekarlar. Tamamen kendi beklenyileriyle alâkalı. Sırf elleri yüzleri düzgün diye kendilerini başarılı, özgüvenli ve yüksek değerde genç (20-25) bir kadın yerine koyup üst seviye erkek istiyorlar. Üst seviye erkek de bunlara bakmıyor tabi. Bunlar da güya "doğru" erkeği beklemeye devam ediyorlar ama bekledikçe düşük olan ihtimal daha da düşüyor tabi. Sonuç olarak kedilerle yaşıyorlar evde.
Sizi beğendiğini söyleyen erkekler sizinle cinsel birliktelik yaşayabilmek için yalan söylüyorlar. Üzgünüm ama bu tarz giyinen kızlar, erkeklerin yüzde doksanı için evlenilecek kız kategorisinde değiller. Bu tarz giyim sayesinde sizinle ciddi düşünecek bir erkeğin sizin karşınıza çıkma ihtimali yüzde 5 falan. O yüzden eğer gerçekten karşınıza kısa süreli düşünen erkeklerin değil de evlilik düşünen erkeklerin çıkmasını istiyorsanız giyim konusunda daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla erkek olsam net senin gibi biriyle evlenmek isterdim hafif dominant ve seksi duruyorsun sjjssjd harbiden sen niye evlenemedin ya bence senin skalan çok dar ortamdaki en iyi kişiyi istiyorsun gibi ve dışarıdan zor birine benziyorsun soğuk yapin var erkekler cekiniyo olabilir.
Güzellik her şey değil hatta çoğu şey değil kaldı ki ortalama bi güzelliktesin öyle ahım şahım güzelliğinde yok. Evlenememene gelince de belki sana uyumlu biri çıkmamışdır belki sen sorunlusundur.
Beceriksizlik demiyelim bunun pek çok sebebi var sosyal kültürel ekonomik sadece beğeniye bağlamayın güzel ve hoş bir hanım efendisiniz daha zamanı var demekki gönlünüze göre biri ile evlenmeniz dileğiyle
Beğendiğinifade edenlerin büyük çoğunluğu cinsel amaçla yaklaşıyor zaten. Ömrünü birlikte geçirmeye karar verebileceğin düzeyde iyi anlaştığın birini bulmak oldukça zor
Herkes evlenmek zorunda değil. Herkesin evleneceği yaş belli bir yaş aralığında olmak zorunda da değil. Doğru insanı bulamamışsan evlenmemen daha doğru.
evlenmeyi bir başarı olarak görmek yapılan ilk yanlış bence. hayattaki amacımız evlenmek mi yoksa kendimizi mutlu etmek mi? evlenmeyi bu kadar kafaya takmamak lazım.
Evlenmeyipte çok güzel olan ünlüler var mesela Emilia Clark, Venessa Kirby çok güzel kadinlar ama evlenmemis olmalarina sadirdim demek ki evlenmek çokta önemli birsey degil
sevmeyenler utansın hanımefendi evlilik düşünür müsünüz acaba?
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
ciddiyseniz düşünürüm gerçekten benim artık hiçbir kriterim yok sadece evleneyim yeter bunu artık bir başarı olarak görmeye başladım herkes başarırken benim başaramamam…
saçmalama ne başarısı evlenip mutsuz olacağına evlenmeden mutlu ol daha iyi boşanma oranları aşırı yüksek su an kimse evlenip de mutlu olmuyor hanımefendi öyle düşünmeyin ama ben mutlu ederim sizi tabi orası ayrı
O iş belli olmaz. 30 35 yaşında doğru kişiyi bulup evlenenler var. Mutsuz bir evliliktense geç olması, daha iyi kesinlikle. Yorumda kriterim yok falan demişsin. Kendine yazık etme.
@EstúpidoTurco canım bak fıtrat gereği maalesef kadınların erkekleri kullanması mümkün değil, sözleri hazmedememişsin galiba her neyse. Erkek o kadar canım değil fakat kızlar orasını burasını açarak canım yapıyor maalesef
cinsel yönden de kadınlar erkeklerden daha çok zevk alıyor olsa olsa kadın erkeği kullanmış oluyor yani hem parasını harcıyor hem bedenini kullanıyor kapiş
Önemli olan omur boyu gercekten mutlu olabilecegin bir evlilik yapmak bu konularda aceleci davranma kisilik ve karakter olarak seni kusurlarinla sevecek kisiyle hayatini birlestirirsin umarim