Hamarat değilim. Yemek yapmam. Bulaşık yıkamam. Yani mutfak bana uzak çok uzak bu konuda fakat temizlik yaparım. Temizlik imandan gelir çünkü. Evin pis olmasını istemem. İleride evlilik nasip olursa eşim yapmasa bile ben duramam temizlemeden
Hayrı böyle bir hayalim yok, ama hamaratlık sadece kadınlara da has bir şey değil tabiki,, ve beraber birşeyler yapmak, elinden geldiği kadar yardım etmesi de güzel anılara dahil olur..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hamarat değilim. Yemek yapmam. Bulaşık yıkamam. Yani mutfak bana uzak çok uzak bu konuda fakat temizlik yaparım. Temizlik imandan gelir çünkü. Evin pis olmasını istemem. İleride evlilik nasip olursa eşim yapmasa bile ben duramam temizlemeden
Hayrı böyle bir hayalim yok, ama hamaratlık sadece kadınlara da has bir şey değil tabiki,, ve beraber birşeyler yapmak, elinden geldiği kadar yardım etmesi de güzel anılara dahil olur..
erkek dediğin her işin üstesinden gelebilmelidir. yemek, ev işler, evde oluşan arızalar vs. her şeyin ucundan muhakkak tutmalıdır
Kendi işini başkasına muhtaç olmadan halledebilen bi erkek isterim hayatımda. Hastaladığında bi kase corba bile yapamıyorsan ne vasfın var?
Hayır hayalim hamarat erkek değil. Bana yardım etmesi bilmediği bit işi yapmaya çalışması, ev işi yemek ogrenmek için çabalaması yeterlidir…
Hayalim değil fakat bana yardım ederse gerçekten memnun olurum.
Yardım etmeyecek erkeğin ne işi var evlenmekle her şey karşılıklı
Herşeyi bilmek zorunda degil ama yardim etse cok makbul gecer
Genel olarak evet
Tam beni anlatmış ama bana her kız sahip olamaz bence
Kılsız tüysüz olacaksa erkeklere okeyim ben
ÜZgün kız naber
Bütün kızlar hayır demiş ama olur da demiş
medeni ve eşitlikçi bir adam >
Evet ben yataym o yemek yapsın
Hamaratlıktan ziyade kendine yetebilen erkektir.
Adam olsun hamrtikrlk olmasad. Aoltu
Yemek yapmayı bilmeyen adam adam mıdır lo
Kesinlikle
Ablam bile bu yüzden çok güzel bir evlilik yaşıyor
Evet
Güçlü erkek tabii ki
Olsa fena olmaz 😂