Erkeklerin hayalini süsleyen kadın nasıl olmalı?

#DeliMavi
15 Mart 2023
Erkeklerin hayalini süsleyen kadın nasıl olmalı?

#DeliMavi
15 Mart 2023
Bana ayakuydurabilecek, farklı bakıs acısı olan ailesi ile problemi olmayan bir kadının yanı sıra, hadi akşam yemeğini Yunanistanda yiyelim dediğimde fık fık yapmayıp, aynı zamanda kendi ayakları üzerinde duran bir kadındır hayalimdeki o hatun. Bir odanın içine girip sabahtan akşama kadar seks yapmak sosyalleşmek olmuyo. Gezmeye giderken arabada kucağıma alıp onun öpmesinden keyif almam gerekiyor. Ailem kızar, abim izin vermez gibi şeylere tahammül edemem. Bu yüzden 30 + oluyo genelde flört ettiklerim.
Benim için hayalimi süsleyen kadın aşık olduğum kadındır. yani ben herkes için değil kendim için konuşabilirim sadece. bu yüzden de eğlenceli olmalı yani samimi ve cana yakın olmalı. soğuk ya da az konuşan kızları ya da aşırı ciddi olan kızları sevmiyorum. bunun dışında duygusal olmalı hayatı uçlarda yaşamalı. yani yeri geldiği zaman birlikte çok eğlenmeli ve çılgınlıklar yapmalıyız.
Yaşama sevinci olsun anı yaşasın kafi
Dipçik gibi olmalı sapa sağlam
Cevap
60Cevap
Güzellik göreceli olduğu gibi , insanın ruhuna , gönlüne ve fikirlerine hitap eden unsurlarda farklı farklıdır. Her insan şekil olarak benzer olasada , şeklen ruhen ve akıl olarak farklılıkları barındırır. Erkek için hayalleri süsleyen kadın, yanında kendini huzur ve mutluluk içinde çok rahat hissettirebilen kadındır. Kadının hayallerini süsleyen erkek ise yanında huzuru mutluluğu ve güveni en iyi şekilde hissedip yaşayabileceği yanında kendini en rahat hissedebileceği kişidir.
Nerde nasıl davranması gerektiğini bilen, oturaklı yeri geldiği zamanda biseylerin bokunu çıkarmadan eğlenmesini bilen, şefkatli, en önemlisi merhametli ve sadık, ilgili, sevdiğine cilveli diğer karşı cinslere mesafeli, bazen eş bazen arkadaş bazen sırdaş bazense anne gibi olmalı...
Her şeyden ötesi samimi olmalı bana karşı. Fikri başka zikri başka olması gerekiyor. Kültürlü ve yaşam enerjisi yüksek olursa harika olur
Huzur vereni buldularsa bence daha da ötesini berisini istemesinler. En kıymetli şey huzur
Seninle aynı fikirdeyim.
Erkeğin kalitesine göre değişiyor bence bu. Kaliteli erkek daha seçici davranıyor. Kültüre, zerafete, insanlığa kadar bakıyor. Kalitesi olmayan libidosuna ve güzelliğe bakıyor sadece..
Dürüst iyi kalpli yalan söylemeyen birisi olmasını isterim
Hobi olarak sporu seven birisi 😄
Yanıma yakışan, beni seven, maddiyatçı olmayan, özverili, her koşulda yanımda olacak,10 kişiyle konuşmayan, her dk konuştuğu erkek arkadaşları olmayan. Böyle birisini bulsam kaçırmam sahip çıkarım.

Aklıma bu geldi hemen bırakıp gittim ben 😂
160 boylarında, açık tenli, hafif etli hafif ama, 36 numara ayakkabı giyen, arada saçlarını kızıla boyatan, çocuksu, tweerk yapmayı bilen bide en sevdiğim bişey var onu yapabilen 👍🏾
Zarif, bakımlı, giyimine özen gösteren, ne istediğini bilen, az ve öz konuşan, dik duran, libidosu yüksek ama oturacak kucak aramayan varsa yarın gelsin başlasın :)
Benim için hayat dolu, güler yüzlü, güzel yürekli ve tatlı olması önemli, dış güzellik bir yere kadar sonrası karaktere bakıyor..
Kızıl saçlı mavi gözlü gamzeli bide çok söylenmeyen siniri hemen geçen küs kalamayan neşeli cıvıl cıvıl gülüşüne ömür feda edilecek birisi olmalı 😂
Ev işi yapan, ütü, bulaşık, çamaşır, yemek yapan, elinden her şey gelen, yatakta da mücevher kadını her erkek ister 😂
Hayaller çok, seks için olanı var , evlenmek için olanı var, arkadaşlık için olanı var , hepsinde de değişik kriterler oluyor.
Her erkeğe göre cevap değişir bana göre sağır dilsiz kör ve topal olmalı 😊
Yok artik
Niye yok artık diyorsun noldu?
Dilsiz kör topal abartıyorsun
Dilsiz olacak giybet etmicek yalan konusmucak
Kör olacak harama bakmicak
Topal olacak harama koşmucak
Sagir olacak giybeti vs duymucak 😊
Sen anlamak istediğin gibi anlamissin ne demiş yunus emre
Bir ben vardır bende benden içeri 😊
Yazanı okudum felsefeye girmedim.
Bu kadar muhabbet kafi iyi gunler 😊
Nefes alması, olmazsa, olmaz 1. kriterdir..
Ölümüne arzulayıp ama beraber olamadığı kadın olabilir 😄
bakımlı kilosu yerinde sıcak kanlı bi çıtır ;)
Bilmiyorum o kişi ben olmadığım sürece bir sorun yok
Kadın olduğunun farkında olmalı. Benim de erkek olduğumun.
Adını doğru yazamam ama robot resmini çizerim merlyn morro
Valla Biz hayallerimizi geçtik artık adam akıllı cesur adım atacak birini istiyoruz
Beni mutlu etsin beni kendisine aşik etirsin yeter.
Güler yüz Akıl inatçı olmayan Felsfe vb. seven kız...
Balık et uzun boy ince bel
kısa boylu balık etli her kadın benim hayalimi süsleyebilir 😊😊😊
Benim hayalim de olupta, gerçeğini yaşadığım kişi belli. Onun dışında süslü puslu hayalim yok
Bu konuda kafamda belirlediğim bir özellik yok. :D
Böyle.
Sağdaki gibi isterler ama iş evlenmeue geldimi ağzı var dili olmasın isterler bencil kesim olanlar
Zeki, kültürlü, benimle aynı kafada olan güzel bi kız istiyorum. Bi de kahküllü ve burnun üzerinde birkaç çil varsa, alırım hiç düşünmeden evlenirim valla
İnsan olsun eli yüzü düzgün olsun yeterli. Bana kızlar boyum kısa olduğu için bakmaz misal boyum (179). Tipimde çirkin ama ben öyle çok güzel fizik aramıyorum eli yüzü düzgün olsun yeter.
Zevkleri, damak tadı hobilerimiz uyum yakalasın, birlikte geçirdiğimiz zaman keyif versin kafii. Daha böylesine rastlamadım :)
Bir kere öyle sıradan herkesleşmiş biri kesinlikle olmaması lazım.
Güzelliğin önemi yok benim için karakter önemli.
Erkolar ne demiş bakmaya geldim 😬
Bilgi birikimi yuksek pozitif enerjisi aurasi iyi ve karakteri duzgun
İçinden geldiği gibi severek isteyerek yapılan her şey daha güzel olur
90D göğüs 70 cm bel 105 cm kalça. 175 boy bu boyun 115-120 cm i bacak boyu olacak. beyaz ten yeşil göz kumral hafif dalgalı saç. şanslıyım sevgilim tam beğendiğim kadın ve hiç sevgilisi yoktu
bence buna gerek yok çünki kimse hayalindekine ulaşamamıştır :)
Güzel laflar edilir. Bilinç altında nefes alsa yeter denir
Güzel ve aptal olmalı. Sorgulamamalı
Bu doğru
Burnu havada , köpek çeken tipler makbul 😂
Biraz okuyup feyz almaya geldim😂
Bilinçli ve olgun
Ipeksı ses ve dokunuş
Pembe nüfus cüzdanı olan
Hayalimi süsleyen bir kadın yok
😒
Aptezli namazlı eşine sadık
Çok beklentim yok. Sevgisini versin kafi