Ben de eşim de insanların arasında mutlaka takarız ama yalnız başımıza dinlenirken yedi gün yirmi dört saat şart değil. Ben olsam dışarıda hep takarım. Eşim başkalarının yanında takmazsa biraz sorun olabilir. Takmamak için diretmezse iyi olur.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence şart. İki tarafın bağlılığı belki bir yüzük ile ölçülmez ama dışarıda bekar olanlar yüzük yok diye bir şeyler hissedebilir. Kimse kimseyi kandırmamış olur böylece. Çünkü belli bir yaştan sonra arayışa giriyor insanlar.
Şart değil, sembollere dayalı olmamalı sevgi, ben hiçbir şekilde takı takmayı sevmiyorum, tercih etmiyorum, benim bağlılığımın bir simgesi olamaz alyans
Bence bu kişilere göre değişir.. yani belirli bir kuralı yok isteyen takar istemeyen takmaz. ama ben kendim için konuşursam bence gerekli değil. yani bu zaten insanlara biz evliyiz nişanlıyız demenin bir yolu. dışarı çıkarken bir yere davete giderken ya da uzun bir yolculuk da falan takarım ama bunun dışında evin için de ya da bilindik yerlere gidiyorsam alyans takmam.. yüzük saat bileklik kolye bunları sevmem ben kendimde.. ama seven takabilir tabi ki de
Ben takı takmayı sevmiyorum. Tabii bu belki ilerde değişebilir, değişmezse eşim olacak kişinin bunu anlayışla karşılamasını isterim. Sadakat sembolü falan filan. Sadakat bir yüzükle ölçülüyorsa merak olunmasın. Ben zaten yüzüğü parmağa takmak istemesem de kalbime takmış olacağım
Değil. Birinin üzerinde size ait olduğunu gösteren bir işaret taşıması neden bu kadar önemli ki? Başkalarına karşı bir koruma kalkanı mı? Başkalarının ilgisine sınır çizemeyecek biriyle ne işiniz olur ki? Sembollere, nesnelere bu kadar anlam yüklemeyin.
Bence şart hatta geçtiğimiz bi kaç gün içinde hoş bir bayanla güzel bir sohbetimiz oldu ki ben parmağındakini yüzüğü görmemiştim, o da kibarca yüzüğünü belli etti. Tabi sohbetimiz olabildiğince seviyeliydi o da kibarca evli olduğunu yüzüğüyle bana anlattı. Sohbetimiz ona göre şekillendi.
Ben takmasini isterim. Yüzük bir söz ve ciddiyet belirtisidir, ayrica o kisiye bagliligini gosterir ve karsi tarafa da ben evliyim, ya da birine bagliyim imaji cizer. O yuzden hem ben hem partnerim takmali diye düşünüyorum.
Bence şart değil ben takmam mesela bana göre alyans taktırmak güvenmemek demek. Seviyorsam ve evlenmişsem ben yanında olsam da olmasam da güvenirim alyansla bağlılık ölçülmez...
Ben takamam büyük konuşmak istemiyorum ama takamıyorum, çocukluğumdan beri bu durum değişmedi hiçbir aksesuar takmam, kendimi iyi hissetmiyorum, istemiyorum😀
Taksa taksak hoşuma gider tabi… yoksa bende çok yüzük seven biri değilim… ama bi sembol bir simge… yine de kalbine aklına takması önceliğim… boş göstermelik takması bi şey ifade etmez benim için…