Aşk İlişkileri Karşıdaki partnerinizin en küçük şeye dikkat etmesini ister miydiniz? Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Önemli günleri unutmasın ama o kadar da ayrıntıya girmesin bence Karşıdaki partnerinizin en küçük şeye dikkat etmesini ister miydiniz? Cevapla Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Ayy yok istemem ondan sonra detaylarla uğraş dur insanı yorar bir yerden sonra... 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Evet yani beni merak etmesi.. detaylara takılmasını severdim ama bunu aşırıya kaçırıp da kıskanç olmasını istemezdim 1 1 Yorumla Kehribark +1 yıl Ve bir barış haklılığı daha 😂🫶
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl En ufak detaylar sorun haline getirilirse bence ilişki sağlıklı şekilde düzgün ilerlemez diye düşünüyorum. 1 1 Yorumla Kehribark +1 yıl En ufak detaylar değilde önem vermesi gereken yerler atlanırsa sorun olur bence Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Detaylara dikkat etmesi hoşuma gider tabi. Müspet manada tabiki. 1 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Benle ilgili ufak detayları hatırlasa çok güzel olur. Zaten unutkanım sallasa bile inanırım ljkjkjl 0 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Detaylar kişinin ne kadar ilgili olduğunu gösterir. 0 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlgi göstermesi güzel bir şey, aşırı olmadığı müddet problem yok. 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. etmesin mümkünse daha önemli konularımız var 0 0 Yorumla
İsmeTakılmayın Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl O kadar çok önemli gün var ki başka şeye gerek kalmıyor. Benimki hiçbir şeye dikkat etmesin 0 0 Yorumla
sudessw Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. olması gereken 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ayy yok istemem ondan sonra detaylarla uğraş dur insanı yorar bir yerden sonra...
Evet yani beni merak etmesi.. detaylara takılmasını severdim ama bunu aşırıya kaçırıp da kıskanç olmasını istemezdim
Ve bir barış haklılığı daha 😂🫶
En ufak detaylar sorun haline getirilirse bence ilişki sağlıklı şekilde düzgün ilerlemez diye düşünüyorum.
En ufak detaylar değilde önem vermesi gereken yerler atlanırsa sorun olur bence
Detaylara dikkat etmesi hoşuma gider tabi. Müspet manada tabiki.
Benle ilgili ufak detayları hatırlasa çok güzel olur. Zaten unutkanım sallasa bile inanırım ljkjkjl
Detaylar kişinin ne kadar ilgili olduğunu gösterir.
İlgi göstermesi güzel bir şey, aşırı olmadığı müddet problem yok.
etmesin mümkünse daha önemli konularımız var
O kadar çok önemli gün var ki başka şeye gerek kalmıyor. Benimki hiçbir şeye dikkat etmesin
olması gereken
Normali bu bence de
yok tehlikeli