Aşk İlişkileri Sevgilinin sürekli hediye alması seni rahatsız eder miydi? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Hediye yağmuruna boğsa olmaz olamaz demeyin neden olmasın)) Sevgilinin sürekli hediye alması seni rahatsız eder miydi? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Sürekli hediye alıyorsa, kesin bir halt yediği içindir aksi mümkün değil...😄 0 0 Yorumla
Asel678899 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Arada alırsa olur zaten bana iyi geliyorsa beni anlıyorsa mutluysak o bana hediye zaten @beautevisuelle 🙊 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl sürekli hediye alıyorsa vardır bir b.. ku. 0 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hediyeden kim rahatsız olmuş rahatsız olmazdım tabii ki 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Bir yerden sonra rahatsız olurum. Bir anlamı da kalmaz ki sürekli olursa. 0 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hediyeler etmez de pahalı hediyeler rahatsız eder. Kendimi borçlu gibi hissederim. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Beni düşünmesi güzel bir şey hoşuma gider ama bütçesini aşmasını da istemem 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Anlamı kalmaz ya sürekli olursa ama hayır demem😀 0 0 Yorumla
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Rahatsız olmam içinden geliyorsa nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsın. 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Elbette eder sürekli oluyorsa orada ben bir sorun ararım. 0 0 Yorumla
verwindung Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. kafayı hediyeyle bozdu diye düşünürüm, kaldı ki hediyelerden pek hoşlanan biri de değilimdir. 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Olmaz istemezdim bir çok şey gelir aklıma 0 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne gerek var en büyük hediye kendisi bence. 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eder ekonomi de lazim 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayir almasin. 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hediye vermeyi severim, almayı değil. 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. belli aralıklarla yeterli, süreklisi kötü 0 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Eder, gereksiz harcamalardan hoşlanmıyorum. 0 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Rahatsız eder. Hediyenin değeri azalır. 0 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hediye severim, alsın işi ne :D 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Yoo aksine memnun eder valla. 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,5b cevap paylaştı. Almazsa rahatsız olurum ben 0 0 Yorumla
Monster_canavar Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Kendini dara sokmadığı sürece sorun değil :) 0 0 Yorumla
esratheyargımachine Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı. Keşke alsa ama nerde 0 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Rahatsız olurum 0 0 Yorumla
Ladylu Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayırr 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Hayır etmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sürekli hediye alıyorsa, kesin bir halt yediği içindir aksi mümkün değil...😄
Arada alırsa olur zaten bana iyi geliyorsa beni anlıyorsa mutluysak o bana hediye zaten @beautevisuelle 🙊
sürekli hediye alıyorsa vardır bir b.. ku.
Hediyeden kim rahatsız olmuş rahatsız olmazdım tabii ki
Bir yerden sonra rahatsız olurum. Bir anlamı da kalmaz ki sürekli olursa.
Hediyeler etmez de pahalı hediyeler rahatsız eder. Kendimi borçlu gibi hissederim.
Beni düşünmesi güzel bir şey hoşuma gider ama bütçesini aşmasını da istemem
Anlamı kalmaz ya sürekli olursa ama hayır demem😀
Rahatsız olmam içinden geliyorsa nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsın.
Elbette eder sürekli oluyorsa orada ben bir sorun ararım.
kafayı hediyeyle bozdu diye düşünürüm, kaldı ki hediyelerden pek hoşlanan biri de değilimdir.
Olmaz istemezdim bir çok şey gelir aklıma
Ne gerek var en büyük hediye kendisi bence.
Eder ekonomi de lazim
Hayir almasin.
Evet aşırı eder hem de
Hediye vermeyi severim, almayı değil.
belli aralıklarla yeterli, süreklisi kötü
Eder, gereksiz harcamalardan hoşlanmıyorum.
Rahatsız eder. Hediyenin değeri azalır.
Hediye severim, alsın işi ne :D
Yoo aksine memnun eder valla.
İstemezdim zoruma giderdi
Almazsa rahatsız olurum ben
Etmez varsa oyle biri pts baslason
Kim sevmez ki
Karşılıklı olmalı
ben alıyorum ve mutlu oluyorum
Ederdi
Kendini dara sokmadığı sürece sorun değil :)
Yaptığı işe göre değişir
Hayır 😍
Etmez ama sürekli de hediye olmaski
Keşke alsa ama nerde
Rahatsız olurum
Hayırr
Hayır etmez
Evet eder.
Bayılırım
Evet mahçup olurum.