Ben ona çok hediye aldım ama o böyle birisi değil hayatına benden daha çok insan girmiş aslında ama bir çiçek almayı hatta çiçeğin nereden alınacağını bile bilmiyordu. En eski ilişkisi 4 sene önce falan olmuş 1 yıl sürmüş ama o süre boyunca bir şey almamış.
Bir gün ben hastaydım çiçek göndermek istemiş eniştemden adresimi istemiş bu arada ailemi tanıyor. Neyse işte sen git trendyoldan bir bitki yerinden saksılı bir şey al. 3 gün sonra hastalığım geçince elime ulaştı. Haberim yoktu tabii kargocu elime bir verdi altından topraklar dökülüyordu. Neyse hem güldüm hem de aradım teşekkür ederim aşkım ama keşke bitki yollamasaydın bana dedim. Fotoğrafını falan attım sonra. Ya dedi ben bilmiyordum ki nerden gönderilir demişti. Sonra işte yengesinden falan çiçek sepetini öğrenmiş geçenlerde güzel bir çiçek gönderdi.
Sonra işte yaklaşık 3 hafta önce falan ayakkabı numaramı bir bahaneyle öğrenmişti o zamandan bu zamana ses çıkmadı bende sormadım. Dün dedi ki işte ya ben yapamadım atıcam falan yaptı. Ayakkabının fotoğrafını attı ama benim hoşuma gitmedi dedim bu benim çok tarzım değil dedim o da o zaman sen bul bana at dedi ya olmaz öyle falan dedim ama nafile tabii neyse işte 3 adet ayakkabı attım ben seçemedim sen seç dedim onun seçtiğine tamam dedim.
Bugün akşam demez mi aşkım ben bu siteden bir türlü alamadım. Senin üyeliğin var mı varsa sen bana ibanını yolla parasını göndereyim sen al dedi.
Ya öyle olur mu ki dedim boş ver kalsın diye de ekledim aslında çünkü zorla bir şey aldırıyormuş gibi hissettim. Hediyenin de bir anlamı kalmadı gibi oldu.
İşte saçmalama zorla alma durumu yok. Ben içimden geldiği için hem kış da geliyor diye bot almak istedim yazmış. Asıl ben özür dilerim hediyeyi kendim alamayıp sana aldırdığım için demiş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer