Sizce beğendiği halde neden kabul etmiyor olabilir? Sebepleri sıralayabilir misiniz?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Toplumda bir kız bir erkeği beğenip adım atarsa kızın değeri kalmaz algısı olduğu için.
Ne yani kız bu yüzden mi reddeder? Peki öyleyse ne ara kabul ediyor bu kızlar 😅 Ömür boyu bekar kalmicaklar ya?
Toplumda böyle bir algı var işte.. sanki kendimizden utanmamız gereken bir durummuş gibi daha dün misafirlerle konuştum bu konuyu.. kızların değeri böyle ölçülüyor maalesef..
E tamam da bu soruma cevap değil ki? Benim sorduğum şey bu sebeple reddeden kızlar ne zaman bir erkeğin teklifini kabul edebilir hale geliyor?
E işte benim düşüncem de şu kızlar teklif edince utanç kaynağı oluyor veya erkek kız onu beğendi ve teklif etti diye benim başıma bela oldun deme hakkına sahip oluyormuş.. neden kadınlar için utanç meselesi oluyor da erkekler teklif edince utanç meselesi olmuyor hani adalet?
Benim görüşüme göre bir kızın bir erkeği istediğini dile getirmesi gayet normal bir durum. Erkekten erkeğe değişiyor bu durum. Bazı erkekler de senin dediğin gibi kötü gözle bakıyorlar ama bence artık eskisi gibi kötü gozle bakanlar iyice azalmış gibi.
Hem Hz Hatice de peygamberimize teklif yapmamış mı? Yapmış. Öyleyse neden kötü bir gözle bakılsın bir kıza. Önemli olan kızın teklifi adabıyla saygı ve terbiye çerçevesinde yapmasıdır
Ben bir erkeği beğenip teklif etsem benim değerim olmaz mı? Var mı hâlâ bu şekil düşünen cidden ya kadınların değerini neden bu şekilde ölçüyorlar?
Dedim ya kişiden kişiye değişir, sen de uygun bir an ı kolla açılmak için. Böylece kimse bilmemiş olur riske de girmemiş olursun. Ha eğer açıldığın erkeğin bunu ortaya çıkarmasından korkuyorsan korkmana gerek yok çünkü o erkek eğer öyle yapıyorsa sana göre biri olmadığını görmüş olacaksın
Kendisini geliştirememiş düz mantıkla bakan insanlara cidden tahammülüm yok zaten aptal değilim nerde ne yapacağımı biliyorum. Kaç yaşında insanım yani. Teşekkür ederim ama vakit ayırdığınız için.
"Kendisini geliştirmemiş düz mantıkla bakan insan" derken kimi kastettin anlamadım beni mi yoksa?
Hayır toplumda hâlâ gelişememiş insanlara dedim.
He tamam. Bu arada rica ederim 🙂
Bu arada bir şey sormak istiyorum. Bir kız sevdiği halde reddetti diyelim sonra geri döner mi sence?
O onun kararı ben bir şey diyemem
İnsandan insana değişir zaten de işte genelde dönüyorlar mı
Aslında sevdiği halde reddedenleri diyorum
Genelde çabuk elde edildiğini düşünerek soğur. Kendisine yapılmasını istemediği karşısındakine yapıyorlar.
Af buyur ama tam anlayamadım. Biraz daha net anlatmanı rica etsem?
Kız mı elde edildiğini düşünüyor? İyi de kız reddetti elde edemedim ki onu? Tam anlamadım bu kısmı
Sizin kolayca edildiğinizi düşündüğü için.
elde edildiğinizi
Anladım
Bilmiyorum ama bana biraz tuhaf geldi bu söylediğin. Ben açılmasaydım kız nasıl bilecek benim onu sevdiğimi, yani sırf bundan dolayı kolayca elde edilebilmiş mi oluyorum?
Ne yapmam gerekiyordu madem öyle, ne yani açılmayıp kızın bana teklif yapmasını mı beklemem gerekiyordu? Bu sayede mi kolayca elde edilmemiş olacaktım? Böyle yaptığımda da kızlar erkekler ilk adımı atar diyorlar ama? İlk adımı atınca bu sefer de kolay elde edilmiş mi oluyoruz?😅 Bu ne yaman çelişki açılsak bir dert açılmazsak yine bi dert ne yapalım öyleyse?
İlk önce kız mı teklif etti siz mi?
Ben ona kantine gidelim dedim tamam dedi, orada ona kendisiyle ciddi düşündüğümü söyledim
İşte seninle konuşacaklarım var dedim. Zaten bunu dediğimde kız anlamıştır zaten açılacağımı
Bu arada yaşım 23. Ergen falan değilim yani 18 yaşında 19 yaşında falan değilim 😅
İlk sen teklif ettiysen ürkmüş olabilir ya da zamanla yanlıştı bir konuşmaya çalış vardır sebebi
İki aydır tanışmışız. arkadaş ayağına ondan hoşlandığımı da belli ediyordum ara sıra. Yani her ne kadar arkadaş gibi olsak da niyetimin arkadaşlık olmadığını anlamıştır herhalde.
Bana karşı hissi olmadığını ve arkadaş olarak gördüğünü söyledi
İki aydır tanışmışız ve ortalama 3-4 günde bir illaki sohbetimiz oluyordu. Buna rağmen ürkmüş olabilir mi yani?
Tabi kız çok çekingen birisi dediğin gibi ürkmüş de olabilir çekingen olduğu için, iki aydır tanışık olmamız yeterli olmamış olabilir bilmiyorum artık
Valla o zaman popüler birini arıyor o vakit kendi tercihi
Nerden anladın popüler birini aradığını? Öyle mi gerçekten?
Sana ilgisi yok demek ki direkt kestirip attığına göre sıkılmış önüne bak derim ben
Haklısın galiba ama söylemem gereken özel bir şey var
Özelden yazabilir miyim?
Nedir?
Bu özel bir konu olduğu için buradan yazsam sıkıntı olabilir. Dm den yazsam olur mu?
Tabii
Dm den yazılmıyor önce takipleşmesi gerektiği söyleniyor. Bu yüzden şimdi istek atcam. Kullanıcı adımın son harfi s ile bitiyor ordan anlarsın benim olduğumu
Attım istek.
Bekliyorum
Beklettigine göre vazgeçmiş olmalısın, peki madem canın sağolsun
Ay bir daha atar mısın?
Neden bekletiyorsun beni 😅
Atıyorum
Yaşam tarzı