• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Yuva yıkanın yuvası olur mu?

27esmerim u
27esmerim Takip Et
FenomenMaster Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
15
Yapay Zekaya Sor

Günaydın ♥️

Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Kaunis
    Kaunis Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Zuhal olcay ve zerrin tekindor ikisinin de havası başka bence... Bir ilişki zaten bitmiş olmasa bir başkası olmazdı. Erkeğin hiç mi suçu yok demek geliyor içimden... İlişkisi olan birine yanaşan ve kasıtlı olarak o kişiyi birlikte olduğu kişiden ayıran insanların mutlu olamadıkları bir gerçek...

1
    3 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      +1 yıl

Tüm suç erkekte

Yorumla
    • Kaunis
      Kaunis
      +1 yıl

Tek taraflı olmaz hiçbir şey

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Çokdiplomalıcahil
    Çokdiplomalıcahil Takip Et
    Guru Yaş: 53 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Birkaç cümle ile cevaplanamayacak sorular soruyorsunuz bazen hanımefendi.. Buda onlardan biri.

Yuva kelimesi hayvanların (özellikle kuşların) yumurtlamak, kuluçkaya yatmak, yavrularını büyütmek ya da yavrulamak için, türlü şeylerden yaptıkları ve türlü boyutlarda, biçimlerde olabilen barınağa denir. Özellikle kuşların yuvalarını yaparken uzun uğraş vermeleri, binlerce çubuğu tek tek yuva yapacakları yere taşıyıp bir inşaat ustası gibi, bir terzi, bir annenin yavrusuna kazak örer gibi ilmek, ilmek işlemeleri çok zor ve emek isteyen bir şey. İki farklı insanın (kadın-erkek) anne babasını, kardeşlerini, doğup büyüdüğü yeri, yaşadığı yeri bırakarak bin bir zorlu süreci atlatarak (tanışma, flört, sevgililik, sözlülük, nişanlılık ) mali olarak bir sürü külfete girerek ayrı bir ev edinmeleri bu nedenle yuvaya benzetildiği için bu kelime sonradan insanlar içinde kullanılmaya başlanmıştır. “Yuva yıkanın yuvası olmaz” deyimi sadece şu an bizim anladığımız anlamda bir deyim değil aslında. Ben çocukken köyümüzde her ağaçta, her evin giriş bölümünde saçak altında kırlangıç, serçe gibi farklı kuşların yuvası olurdu. Çocuklar bu yuvaları bozmasın diye bize yuva bozmanın çok günah olduğu öğretildi. Bu deyimin asıl çıkma sebebi budur. Boşanmaların hız kazandığı, boşanmaların üçüncü bir kişi sebebi ile olduğu 1980-90 lardan sonra bu deyim şimdiki anlamı ile kullanılmaya başladı.

Bu kadar edebi ve sosyolojik açıklamadan sonra şimdi gelelim soruna görüşümü açıklamaya;

Birçok farklı uzun ve zorlu süreçten geçen (tanışma, flört, sevgililik, sözlülük, nişanlılık ), ilmek ilmek işlenen, içinde sevgi, saygı, ilgi, sadakat, kadir kıymet bilme, fedakarlık, hoşgörü olan bir yuvanın (insan yuvasının) yıkılması mümkün mü? Bence değil.

İçinde bunların büyük çoğunluğunun olmadığı bir yuvanın sağlam kalması mümkün mü? Bence değil.

İçinde bunların olmadığı bir yuva ancak çocukların hatırına,

çaresizlikten, mali külfetinin olmasından, el alem ne der gibi sosyal baskıdan, taraflardan birinin ekonomik olarak özgür olmamasından ve yeterli, sağlam bir aile desteği olmamasından yıkılmıyor günümüzde.

Bunu manen yıkılmadan madden yıkılmaya örnekleyecek olursak;

Japonların yaptığı içinde bilim, tecrübe, para, emek ve iyi niyet olan binalar 9 şiddetinde depremde bile yıkılmıyor.

Bizim yaptığımız içinde bilim, tecrübe, para, emek ve iyi niyet olmayan ( daha fazla para kazanma hırsı olan ) binalar 6-7 şiddetinde depremlerle yıkılıyor.

Yuva yıkılmalarında üçüncü kişi asla ve asla hiçbir zaman sebep olamaz.

Düzgün, sıcak bir yuva sahibi iki tarafta üçüncü kişiye asla ihtiyaç duymaz.

Üçüncü kişi ancak sağlam olmayan yuvalarda deprem etkisi yapar ve yuva yıkılır.

Bir görüş var bu konuda ; “Eğer hayatınızda bir ikinci kişi varsa ve tercih yapmak zorunda iseniz ikinciyi tercih edin çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz ikinci asla olmazdı” diye.

Bu söz gerçekten sosyolojik, psikolojik olarak doğru bir söz. Bu konu çok uzun ve kitap yazacak, konferans verecek kadar uzun. Kısaca denilebilir ki üçüncü kişi sadece son damladır bardağın taşması için. Zaten sağlam olmayan, zaten manevi anlamda yuva olmayan bir yuvanın yıkılması için sadece son darbedir üçüncü.

Yukardaki açıklamalardan ayrı olarak özel durumlarda var. Bazı yuvalarında yıkılması gerekiyor. Her şeyin bir ömrü bir miadı var. İnsanlar güzelce evlenebildiği gibi güzelce boşanabilmeyi de bilmeli.

( Herkes bu hanımefendi kadar mantıklı ve cesur olamaz ama, haksız mı? )
    ( Herkes bu hanımefendi kadar mantıklı ve cesur olamaz ama, haksız mı? )

Bu dünyaya bir kez geliniyor ve tekrarı yok bu filmin. İnsan ömrü 80-90 yıl. Zaman su gibi akıp gidiyor.

Nasıl ki bir ev alıyoruz bin bir emekle içinde yaşadığımızda hoşumuza gitmediğinde satıp yenisine bakıyoruz ve alıyoruz. Nasıl bize sorun çıkaran arabayı değiştiriyoruz, sorunsuz olanı almak istiyoruz ve alıyoruz aslında hayatımıza aldığımız kişiyi de değiştirebiliriz. Aramızda kan bağı olan insanları atamayız, satamayız (anne, baba, kardeş vb ) ama kan bağı olmayan ve tamamen bizim tercihimiz ile hayatımıza aldığımız insanları ( arkadaş, dost, sevgili, eş, komşu vb), yaptıkları tahammül sınırını aştığında atabiliriz de satabiliriz de. Bunları yapmadığımız için zaten sürekli ve herkes depresyonda.

Şimdi bazıların olur mu öyle şey; ev-araba ile evlilik, eş, insan aynı mı? Bir mi, dedikleri oluyordur.

Bir tabi, bir ton gaz yaktığım halde ısınmayan evi (içimi ısıtmayan eşi), bakımını yaptığım halde yürümeyen hep sorun çıkaran arabayı (her türlü çabaya rağmen her olumsuzluğu sorun eden eşi)

nasıl istemez ve satıp hayatımdan çıkarırsam, insanı da çıkarırım.

Benim kan bağı olmadığı halde; sırf bana iyi gelecek, hayatımı güzelleştirecek diye binlerce insan arasından tercih edip bin bir emekle hayatıma aldığım kişi , hayatımın içine ederse onu hayatımdan çı ka rı rım.

Bu konuda bize zor gelen şey aslında (sorunlu eş) dinsel, ırksal, toplumsal ve ekonomik değerler.

Gelişmiş ülkelerde insanlar birlikte oluyor, mutlu oluyor ne zaman ki artık mutsuzluk başlıyor hemen adam gibi ayrılıyorlar. Ne çocuk ( çocuk için boşanmamada ayrı bir dram), ne para, ne onun bunun ne diyeceği umurlarında oluyor. Çünkü biliyorlar ki mutsuz bir birliktelik hayatı zindan eder ( eşini çeşitli sebeplerle artık sevmeyen, istemeyen ona saygı duymayan bir insanın onunla ömür boyu aynı yatakta yatmak zorunda olduğunu düşünün, ben düşündüm bana iğrenç ve zulüm gibi geldi).

Evli bir insanın isteyerek veya istemeden üçüncü bir kişiye meyletmesi sık sık olan bir şey bizim toplumumuzda. Çeşitli baskılayıcı sebeplerden dolayı bunu gizli yapmak, sürdürmek ne kadar doğru?

İnsan gibi boşanıp, medeni durumun müsait olup dilediğini yapmak varken aldatmak ne kadar doğru?

İşte gizli saklı olmaması için, aldatma olmaması için ortada başka bir kişiye sevgi, istek varsa adam gibi boşanmak gerekir. Bu durumda üçüncü kişi yuva yıkmış olmuyor, yuva kurulabilecek bir aday oluyor.

Bu yazdıklarımdan kimse farklı anlamlar çıkarmasın hele hele evli insanlarla ilgileneyim yuvası sağlamsa olmaz, değilse olur anlamı çıkarmasın. Özellikle kadınlara yazıyorum evli bir erkek size ilgi gösteriyorsa (evliliğinin düzgün olmadığını, eşten şikayet vb belirtiyorsa ) ve sizin de ona karşı hisleriniz varsa, ona boşan da gel koçum, o zamana kadar da önündekini ye demelisiniz.

İlişkilerde ahlaki olan, mantıklı olan bir ilişkin varken bu ilişki düzgün ise üçüncü bir kişiye meyletmemektir. Mevcut ilişkin sağlıksız ve sorunlu ise, ilişkini insanca bitirip, başka bir ilişkiye bakmandır. İki kişinin bir yuvası varsa ve bu yuva yıkılmayacak kadar sağlam değilse taraflar ve toplum suçu üçüncü kişide değil bu yuvayı sağlam yapmayan yuva sahiplerinde aramalıdır.

İki kişi birlikte bir ömür geçirme iradesi gösteriyorsa ve bunun için ailelerinden kopup birlikte oluyorsa yer, tür önemli değil manen yuva kurmak budur, barındıkları ev manen yuva değildir madden yuvadır.

Özetle; evliliği yürümeyen bir kişi boşanıp üçüncü ile evlenirse üçüncü burada yuva yıkmış olmaz hiçbir zaman. Hayatta gözlemlediğim, gördüğüm, bildiğim çok kişi oldu böyle. Selamlar.

1
    4 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      +1 yıl

Aleyküm selam maşallah destan yazmışsınız

Yorumla
    • Çokdiplomalıcahil
      Çokdiplomalıcahil
      +1 yıl

Soru önemli, konu önemli, okunup fayda sağlaması önemli, soran çok önemli. 1000 kelimelik cevabı hak edecek kadar değerlisiniz.

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      +1 yıl

Teşekkür ederim beyfendi 😅

Yorumla
    • Çokdiplomalıcahil
      Çokdiplomalıcahil
      +1 yıl

Rica ederim hanımefendi.

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

Oluyor maalesef.. yani bu hayatta adalet olmadığı için en çok da kötüler mutlu oluyor.. mesela dürüst güvenilir kişilerin daha sevgili bile olmuyor ya da sevilmiş olmuyorlar ama bakıyorum kim aldatıyorsa eşine kötü davranıyorsa hep onlar sonunda kazanıyor.. ama inşallah iyiler de bir gün mutlu olurlar..

2
    0 Yorumla
  • кая_кüяеsi
    кая_кüяеsi Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.

Vay benim deli gönlüm, yaralı kuşa benzer.. Güvendiğim dağlara kar yagdı birer birer. 😀

Bu 3 kadını da çok severim, Haluk Bilgineri de çok severim. Hepsinin karakteri sağlam ama aşk meşk işlerinde yapılanlara akıl sır ermiyor işte..

Ne demişler;

Erkekler elinde olana deger vermez, kadınlarda kime deger vereceğini bilmez.

1
    1 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      +1 yıl

👏👏👍

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

26

Cevap

• huzunluyurek
    huzunluyurek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

bence oluyor şimdi ünlülerden örnek veremem dava mava açarlar mazallah

1
    2 Yorumla
    • huzunluyurek
      huzunluyurek
      +1 yıl

kesinlikle zuhal olcay haketmedi evet ama ben olaya iyi tarafından bakıyorum en azından haluk bilginer baba oldu zuhal olcayla 12 yıl evli kaldı çocukları yoktu (zuhal olcayın var) sonuçta dünya meyvesi herkes tatmak ister

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • visneliturta34
    visneliturta34 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Kesinlikle olmaz Sadece bu evlilik değil her ne olursa olsun başkasının işini bozanı Allah hiçbir işini ras götürmez ki bu dinimizde de zaten böyledir

1
    0 Yorumla
  • cankurtaramayann
    cankurtaramayann Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

nikah basarak yargı dağıtan adam hiç görmemiştim. adamın dibiymiş. sırada kim var acaba

1
    0 Yorumla
  • pəmbədønluśakír
    pəmbədønluśakír Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

adamın/kadının gözü başka birindeyken yuvaları var sayılıyor mu ki

1
    0 Yorumla
  • BLUE1982
    BLUE1982 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Kimse yaşattığını yaşamadan , Göçüp gitmez bu dünyadan

1
    0 Yorumla
  • Hipnotix
    Hipnotix Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Olmuyor bu zamana kadar olmamış olmasıda zaten..

1
    0 Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı.

ünlülerde evlilik yok ki belli süre birlikte yaşamak var.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

haluk bilginerin 3 yuvası olmuş. erkeğin hiç suçu yok mu :-)

1
    2 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      +1 yıl

Suçun büyüğü erkekte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

erkekte varda kadında suçlu ne ayartıyor diyecedm sizde erkek ayartılmasın diyececksiniz

Yorumla
  • Brkmerall
    Brkmerall Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

olur.. çünkü değişiklik bazen iyi gelir iyi şeylere vesile olduğunu düşünürsek hatta büyük sevap

1
    0 Yorumla
  • WinchesTR
    WinchesTR Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

Milletin aşkı bana dert olmuyor bana ne🙂

1
    1 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      +1 yıl

İyi

Yorumla
  • Locussolus
    Locussolus Takip Et
    Yoda Yaş: 102 , eic 99%
    +1 yıl

Hepside sarap gibi kadın 🧍🏻‍♀️

1
    3 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      +1 yıl

Ziyan oldular ve ettiler kendilerini Zuhal Olcay haric

Yorumla
    • huzunluyurek
      huzunluyurek
      +1 yıl

evet kesinlikle zuhal olcay haketmedi evet ama ben olaya iyi tarafından bakıyorum en azından haluk bilginer baba oldu zuhal olcayla 12 yıl evli kaldı çocukları yoktu (zuhal olcayın var) sonuçta dünya meyvesi herkes tatmak ister

Yorumla
    • anticooor07
      anticooor07
      +1 yıl

:) yuksek alkollu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

birbirlerine çok benziyolar

1
    2 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      +1 yıl

Evet 😬

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bana ilginç geldi

• La-mekan
    La-mekan Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.

Demekki adam daldan dala gonmayı seviy

1
    0 Yorumla
  • anticooor07
    anticooor07 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

olur artık kötuler kazanıyor

1
    0 Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.

Haluk amca ekmegını saglam kovalamış 😂

1
    0 Yorumla
  • Meryliar
    Meryliar Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Olmaz birinin ahını alıp oburuyle mutlu olamzz

1
    0 Yorumla
  • ahhbukizlar
    ahhbukizlar Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı.

Yorumcunun yorumu efso

1
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.

Yuva yıkanın yuvası olmaz

1
    0 Yorumla
  • Yazey47
    Yazey47 Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 71%
    +1 yıl

Olmaz demişler boşuna dememişler.

1
    0 Yorumla
  • alex4guson
    alex4guson Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

bazen olur bazen olmaz

1
    0 Yorumla
  • Aserehehadejetejebe
    Aserehehadejetejebe Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı.

Olur ama yürümez

1
    0 Yorumla
  • Klastar
    Klastar Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Haluk Bilginer gibi adamlada evlenilir yani

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı.

Hayır olmaz

1
    0 Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Oluyor sanırım

1
    0 Yorumla
  • Dalgalarınsesi3
    Dalgalarınsesi3 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.

Olmazzzz

1
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı.

Olmaz

1
    0 Yorumla
  • Yangınvar005
    Yangınvar005 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Olur olur oluuo vala

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Bu ülkede olur

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Oluyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Olur

1
    0 Yorumla
  • İsmaill19
    İsmaill19 Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.

olmaz bence

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yuva yıkanın yuvası olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yuva yıkanın yuvası olur mu? 24 cevap verildi
Yuva yıkanın yuvası olur mu? 10 cevap verildi
Yuva yıkanın yuvası olur mu? 27 cevap verildi
Yuva yıkanın yuvası olur mu? 15 cevap verildi
Yuva yıkanın yuvası olmaz mı? 14 cevap verildi
Yuva yıkanın yuvası olmaz mı olur mu? 25 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Mükemmel biri misiniz?
  • Saplı banyo lifleri kullanır mısınız?
  • Sevgiliniz size “Ay ne çirkinsin” dese tepkiniz ne olur?
  • Aşk değiştirir mi?
  • Gün içerisinde yaklaşık ne kadar süre internettesiniz?
  • “Su içsem yarıyor” diyor musunuz?
  • Askılı giyinir misiniz?
  • Üniversite diploması gerçekten iş bulmanın tek yolu mu? Yoksa başarı için farklı anahtarlar mı gerekiyor?
  • Kitap kültürünüz var mı? Ne kadar kitap okudunuz?
  • Kadınların emeği ile yaptığı bir giysiyi giyer misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨