Arkadaşlar bişey sorcam bugün sevgilim buluşalım demişti daha sonra arabasını tamire getirdi ama yarım kaldı bana yetisebbilmek için neyse yanıma geldi yüzü asık sürekli sordum neyin var diye bişey yok diyor gülmeye çalışıyor ama anlıyorum neyse işte bı kere daha sordum aşkım hadi bana sor gün içinde neler yaptın hiç sormuyorsun ama diye şaka yaptım bı anda bana bağırmaya başladı her gün anlatıyorsun neden sorayim falan diye ikimizde sustuk konuşmadık telefonuna baktım karıştırdım bişey bulamadım sürekli hadi gidelim dedi her gün arkadaşlarıyla buluşuyor saat gece 2 lere kadar dışarda onların yanından ayrılası gelmiyor ama benim yanımdan hemen gitmek istiyor suspus oturuyor hep yorgunum diyor ama bı kanıt da bulamıyorum sana değer vermesem arabayı yarım birakip gelmem diyor ama yüzü beş karış ya ben ne yapacağımı şaşırdım bana çok takıyorsun dedi mesela tuvaletim geldi arabadaydik dedim surda durur musun tuvalete gıdım bana diyor bı de tuvalet arıyoruz falan daha sonra evleniriz falan dedim evlilik için yaşım erken dedi hazır hissetmiyorum kendimi dedi sonra şaka yaptım dedi amaç ne ben anlamıyorum sizce biraz gerii cekileyim mi napayım bana akıl verin arabadan inerken de özür diledim kalbini kırdıysam diye
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Canım balım bitanem sevgilin biraz hırt, onu yontabilirsen yont yontamazsan def et
Sizce benim bugün bı suçum varmıymış
Sevgilinden güler yüz bekliyor olmak suç degil, kendi adıma konuşatım herşeye somurtan adamı ben çekemem, kavga cıkartırım cidden, benleyken o yğz gülecek arkadasım dersin varsa oturur aglarız çözeriz ama o yüz bi şekilde gülecek... ihtiyac olarak da illaki olabilir wc ye kendisi inşaa etmeyecegine göre sadece biraz durup beklemesi yeterliyken gereksiz bi laf salatası yapmış.. Ben bile ayar oldum bak sevgiline
Ne biçim yanlış, yazmışım umarım anlarsın 😃🤭
Dimii dimii bende aynı şekilde çok sinirlendim ama şu an arkadaşlarının yanında diye mutludur bı de benden ne istiyosun sıkıyorsun dedi yine gittim ben özür diledim şimdi ne yapcam peki geri mi cekilcem
Aynen geri çek kendini , fazla önemsersen zaten bensiz yapamaz ki kafasına girer, bu defa saygısızlık falan yapar, dozunu artırır senin sinir sistemine zarar gelir sonra da sen degiştin diye bahane bulur.. Sonra sen oturur aceba ben mi bozdum adamı der düşünğrsğn kendine yazık edersin.. Üzgün ve mutsuz hissettiren insanlar bir süre farketmeden halinden memnun yaşıyorsa hayatından cıkarman gerek, yoksa olan sana olur balım
Çok teşekkür ederim gerçekten peki geri çekilmeyi nasıl yapcam neler yapmam lazım ben onu beceremiyorum
Geç yazmaya, görüldü atmaya buluşmaları ertlemeye başla sebebini sorarsa eski ilgin kalmadı değiştin gibisinden konuş.. Bakarsın kendisini düzeltirse düzeltir düzeltmezseeeee ozaman anla ki bj adam sana deger vermiyor. Deger verirse degişir 🦋
Çok teşekkür ederim tekrardan dedikleriniz uygulicam çok sağolun ❤️🔥
Sende sagol balım, hayatının her saniyesinin güzel geçmesi dileğiylee❤
Evet hemen geri cekil. Adamin ilgisi arkadaslarina sorumluluk almaktan kaciniyir daha acigi o g. t yok onda. Sen ona cok anlam yuklemissin ama kafandaki kisi o degil aslinda. Iyi dusun senden sikilmya baslamis bile
Ya bilmiyorum ama ben onu çok seviyorum nasıl geri çekilcem ne yapabilirim bunun için ya da bugün suçlu muymusum ben
Hayir degilsin sen. Sen cabaliyosun ama senle vakit gecirmekten zevk almiyor. Yakindir bu gidisle ayrilmasi. Kizlar seviyorum diye herseye razi gelmeyin degersiz oluyosunuz. Bal gibi senin ayarin degil seni haketmiyor Şu an . Geri cek kendini ve oyle trip falanda atma. Bisey yokmus gibi. Onun disinda bi hayatin oldugunu gormeli. Senin disinda onjn hayati var hani
Bencd de almıyor ama whatsapdan konuşunca hiç bı sıkıntısı yok güler yüzlü emojiler falan atıyor yanındayken suratı asık sorunca hayır asik değil diyor ben sürekli arayıp sorarım annesi gibi korur kollarim parası olmasa çıkartır veririm cidden benim gibi seven bulamaz sırf hasta diye kalkıp ayağına gidip onu mutlu edicek şeyler aldım verdim yüzü gülsün diye elimden geleni yapıyorum
Parada veriyosan terkedilmeyi kesin hakediyosun. Anlamiyosunuz kizlar anlamiyosunuz. Annesi gibi neden oluyosun sen sevgilisisin. Terkedilmek icin herseyi yapiyosun
Elimde değil ki ama içimden geliyor yapmak yapmazsam kendimi kötü hissediyorum
Ama terkedilince nasil olacaksin? Dedigimi yap yapmazsan vay haline. Ben yanilmam
Dedikleriniz mesajına geç bakım geç yazım ilgilenmiyim gibi mi
Evet ve suratsiz olma. Sorarsa arkadasla konustum de carsidaydim de. Onun disinda bi hayatin varmis onu gormesi lazim. Sen kendini bu duruma sokmususn hayatin ondan ibaret olmus. Oda zamanla salmis kendini onun gozunde kolay kiz olmussun. Sen saniyosun ben fedakarim kiymeti. i bilir. Oyle olmuyor
Zaten şimdi spora başlıyorum yarın
Spora gidince de mesajlarına bakmam
Merak eden erkek sever mi peki beni merak edip ararsa
Evet daha cok ilgilenir. Ama asil meselede senin hayatinin merkezine onu koyman. Onsuzlugu asla dusunememen. Bu korkuyla kaybetmeye mahkumsun. Kimse senden degerli olmamali
Çok haklısınız ama zaten onun dışında bişey yapamıyorum 6 da işten çıkıp spora gidicem spordan eve yani hayatım böyle olcak o yüzden hayatımın merkezinde genelde o var
Yavas yavas bu durundan kurtar kendini inan kaybedersin boyle
Peki son bişey daha dicem
Önceden evlenmeyi sürekli isteyen adam şimdi ne oldu da hazır değilim ya da ben gencim demeye başladı niye evlenmek istemez
Dedim ya zaten senden sikiliyir artik para bile vermissin. Fazla fedakarlik sonucu kacinilmazdir. Gel seni bi guzel bilgilendireyim yol gostereyim. Sonun iyi gozukmuyor Şu an
Yatiyormusunuz siz bununla
Evet neden
Tamam başka açıklamaya gerek yok
Sen yatakta lazımsan iyi ama o gün yatak yoksa sen kötüsün
Yatak varsa değer var
Yatak yoksa değerde yok.
Sadece cinsel objesi sen