Sizce arkadaşlar ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar bişey sorcam bugün sevgilim buluşalım demişti daha sonra arabasını tamire getirdi ama yarım kaldı bana yetisebbilmek için neyse yanıma geldi yüzü asık sürekli sordum neyin var diye bişey yok diyor gülmeye çalışıyor ama anlıyorum neyse işte bı kere daha sordum aşkım hadi bana sor gün içinde neler yaptın hiç sormuyorsun ama diye şaka yaptım bı anda bana bağırmaya başladı her gün anlatıyorsun neden sorayim falan diye ikimizde sustuk konuşmadık telefonuna baktım karıştırdım bişey bulamadım sürekli hadi gidelim dedi her gün arkadaşlarıyla buluşuyor saat gece 2 lere kadar dışarda onların yanından ayrılası gelmiyor ama benim yanımdan hemen gitmek istiyor suspus oturuyor hep yorgunum diyor ama bı kanıt da bulamıyorum sana değer vermesem arabayı yarım birakip gelmem diyor ama yüzü beş karış ya ben ne yapacağımı şaşırdım bana çok takıyorsun dedi mesela tuvaletim geldi arabadaydik dedim surda durur musun tuvalete gıdım bana diyor bı de tuvalet arıyoruz falan daha sonra evleniriz falan dedim evlilik için yaşım erken dedi hazır hissetmiyorum kendimi dedi sonra şaka yaptım dedi amaç ne ben anlamıyorum sizce biraz gerii cekileyim mi napayım bana akıl verin arabadan inerken de özür diledim kalbini kırdıysam diye
Sizce arkadaşlar ne yapmam gerekiyor?