23 yaşındayım hayatımda bir kere çıkma teklifi aldım o da kısa ve çirkin biriydi dikkat çekmek için ne yapmalıyım? hayatıma kimse girmedi artık sevgilim olsun istiyorum
sanal abazanları burdan yazmayın.
23 yaşındayım hayatımda bir kere çıkma teklifi aldım o da kısa ve çirkin biriydi dikkat çekmek için ne yapmalıyım? hayatıma kimse girmedi artık sevgilim olsun istiyorum
sanal abazanları burdan yazmayın.
biri ile olmak için değil ama en başta kendin için der sabah uyandığında önce diş fırçalayıp sonra bir bardak limonlu su ardından hafif egzersiz ve sonrasında nereye gidecek olursan ol (evde bile otursan kesinlikle saçına özen göster. hep güleryüzlü ol faydasını göreceksin (sadece erkek arkadaş mevzusu için değil herkes için en çok da kendin için)
Cevap
9Cevap
bence kendiniz olun yeter.
Abla kendinde değisikliklere git mesela sac kesimi sac rengi olur giyimine özen göster makyaj yap vs vs. ve en önemlisi kesinlikle muhabbet ne kızlar var sadece muhabbeti ile erkegı kendine baglıyor kesinlikle muhabbet kurmayı öğren erkekler konuskan muhabbeti saran kızlara bayılıyorlar bi arkadaş ortamına girdiğinde parla o ortamda güzellik için demiyorum muhabbet olarak ben burdayım de yaniii
Sen nasıl birisin önce onu bilmemiz lazım teşhis için
Neden dikkat çekesin seni sen olduğun için sevsinler
Bunun icin once icindeki kadini taniman lazim. Sen kendini kadin gibi hissedersen karsindakilerinde bakisi degisir
Hayatında hiç çıkma teklifi almadiysan ya da sadece çirkin birisinden aldıysan çirkinsindir.
Boş ver gereksiz bisey
yazanlara cevap ver önce
Olmuyorsa ugrasma
evde mi kalayım
Aura meselesi
sen teklif et
Tarzında değişiklikler yapabilirsin
Buraya yazıp ne umuyorsun anlamadım
Kendin ol ya boş ver
Görünüşüne dikkat ed
Kendin olarak
Az sabir