Şimdi ben 19 yaşımdayım. Fabrikadan bi kızla tanışıyoruz o 26 yaşında. Adı ayşe. O kapalı ben açık. İlk geldiğinde sevgilisi vardı. Daha sonra çok baskı yapıyor diye ayrıldı. Şu an ilkokul arkadaşı ile sevgiliymiş. Evlenme yolundalar.
Dün biz esenyurta gittik ama sadece ikimiz. Sonra ayşe dediki benim buralarda yaşayan eski bir erkek arkadaşım var. Yıllarca aynı fabrikada çalıştık. Adı mert. Durumumu görmüş beni özlemiş. Gitmeden son kez göreyim dedi. Bende benlik sorun yok gelsin dedim. Sonra geldi bizi arbası ile gezdirdi esenyurtta. Mertin, ayşenin evlenme yolunda olduğı sevgilisi olduğundan haberi yok. Kıza yürüyor falan her gittiğimiz yerde sarılıyorlar yanak yanağa. Mert onun ağzına wuffle veriyor. Ayşe onun içtiği bardaktan meyvesuyu içiyor. Bilmiyorum kimsenin günahını almak istemiyorum ama ben o ortamda kendimi çok kötü hissettim. Bu normal bi şeyde ben mi geri kaldım ya da yıllarca arkadaşlar diye bu samimiyet normal olabiliyormuymuş demekki. Benim de artık böyle şeylere ayak uydurmam mı lazım yoksa onlar mı yanlış yolda diye diye şok geçirdim. Yol dönüşü arabaya mert bi erkek arkadaşını aldı yoldan. Bana ayarlamaya çalıştı. Eve vardım 2 saat uyuyabildim şok etkisinden çünkü ayşe yani benden büyük 26 yaşında doğruyu yanlışı ayırt edebilen biri benim mi değişmem lazım kafa olarak onu çözeyim derken uykusuz kaldım.
Bilmiyorum canlı canlı aldatma yaşandı gibi gözümün önünde
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu aldatma
Sen doğrusun güzel kardeşim. O ayşanın ta veylamına sokayım.
Adlar gerçek değil bu arada. Kimsenin zannına girmememk için değiştirdim isimleri. Hala şoku atlatamadım ya
Bi kere dindar olsa sevgili olarak takılmaz kimseyle
İş ciddiyse nişan olır yüzük olur ve evlenirler
Ya gönül eğlendiriyor ya para yiyor
Bunu bile düşünüyorsan helal sana aferin çizgini ve düşünceni bozma
Ama ne bilim aşırı dindarlık gerekmiyorki. Hatta bence dinsiz bile olsa bir insan hayatında biri varken karşı cinsten başka biri ile takılmaz bile. Çünkü hayatının merkezi o olmuş yani bence dindarlığı geç en çok kendine saygınlıkla alakalı. Hiç beklemiyordum ya valla. Bi de o arabaya aldığı çocukta bana yürüyo alttan alttan bi daha buluşurız falan evet evet deyip geçiştirdim. Hiç sevgilin erkek arkadaşın bile olmaması ilginç deyip gülümsedi
Sen takılma bu tiplerle
Arkadaşlığını kes. Kendine bir iyilik yap ve bu leş ortamdan kurtul.
Sağım solum leş. Mecbur ortam kurmak zorunda kalıyorum
O ortamda yanacaksın bir gün.
kız bilerek goturmus zaten Esenyurt diyirsun herşeyin döndüğü yer 😁
Bilerek değil ama kafasında bi şeyler planlamış. Ama görsen aşırı kibar aşıırı iyi niyetli kız yani bi de kapalı yani dinde ne doğrı yanlış benden daha iyi bilir. Hâlâ atlatamadım şoku kafayı yicem. Yani mert ona yürüyor sarılıyor yanak yanağa geliyor yanaklarını avuçluyor. O gülüyor. Demiyor sevgilim var falan
bunun zaten açık ya da kapalı olmasının önemi yok ama zaten kadın gününü gün etme derdinde aklına sevgilisi gelse seni alıp oraya gidermi ve sanada birini ayarlamak istemiş işte daha rahat kalsınlar diye
Bana birini ayarlamaya daha çok mert istekliydi. Ne ara konuştu etti arabada bi kız var gel diye. Valla beynim hızlarına yetişemedi. Üst üste şok yaşadım
merak etme o zaten herşeyi ayarlamış sana teklif etmesi kalmış sende evet deyince beraber gitmiisiniz oraya
Aldatma tabiki. Daha ne olsun bir birlikte yatağa gitmedikleri kalmış.
Oyy kuzum çok masumsun
Ya ben kafayı yicem ne yapmam lazım akıl ver
Istiyorsan arkadasligi kes istersen devam et
Ama her insnain kendince kusurları vardır
Devir aldatma devri
Geçiren geçirene...
Kar zarar oranı yap yeter
ne okudum ben?
Niye
Bende bunu soruyorum kaç gündür kendime. Ne yaşadım ben
yeminle varya insan kussa kustuğuna yazık olur
Bana mı diyosun bunları