Bir sene sanaldan konuştuk mal gibi neyse.. küçüktü benden de zaten beş yaş kadar dkkdk..
Her yerden sildik birbirimizi.. dün gece bana mesaj attı hemen sildi görmeden amacı neydi? İçim o kadar öfke dolu ki ona.. nasıl söner bu
Her yerden sildik birbirimizi.. dün gece bana mesaj attı hemen sildi görmeden amacı neydi? İçim o kadar öfke dolu ki ona.. nasıl söner bu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Senden beş yaş küçük biriyle ne işin vardı tam olarak
Mallık knka mallıkkkkkkk
Onu umursamayarak sende merak uyandırmaya çalışmış yazıp sılerek
Asla umursamıcamm. İçim hala öfke dolu o birey var ya.. bin pişman olur inşallah
V e l e d e
Naptıkı sana bukadar ofkelısın
Beni anlamıypdu umursamıyodu son zamanlarda. Öyle.. en son dedim ki benimde kıymetimi bilen gerçek bir erkek çıkar karşıma elbet o da Allaha emant ol dedi görüldü attım. İki gün sonra yazdı işte sildi m a ş
M a l
Değer vermeyen ilgi göstermeyen bırıyle neden ugrasırsınızkı onu anlayamıyorum
Ya işte takıntı oluyo knka ya. Ne yapmamı önerirsin
Ve sence neden mesaj atıp sildi. Zaten bitti gitti
Mesajı sadece merak uyandırmak ıstemıs kendi yazsın beklıyosa yazar diyerekten düşünmüştür ve onerım bırının acısını bır başkası unutturur yaslarınız kactı
O 20 ben 25
boş ver ya senden küçükmüş zaten cocukmu buyutıcektın salla gıtsın daha mutlu olursun emın ol
Biliyorum ama acı çeksin o kadar istiyorum ki inşallah bir gün bi kız benim öcümü ondan alır. Benim zoruma giden tipsizdi yani tipim bile değildi ama alışkanlık olduğundan tipinide önemsemedim bi zmaan sonra. Artık bende tipe bakıcam var ya öyle kızlar herzmn kazanıyo. Habeş maymunlarına yüz verdim böyle oldu
Zaten onemsedıgın ıcın kaybetmıssın bıyerlerı kalkmıştır olgu görünce senden beklentısı neydı senden pek
Evet önemsediğim için kaybettim eğer önemsemeseydim var yaa bunları yaşamazdım. Sekstingle başladı her şey amann neysee ama inşallah unuturum ya kısa sürede
Muhabbet edecek bırılerı olursa hayatında senle ılgılenen senı dınleyen vs çabuk unutursun emın ol yazabılırısn burdan ıstedgın zaman canın sıkıldığında
Valla çıkıyorum dışarıya şimdi internetim yok konuşmayı dene
İyide küçük cocukla konuşursan böyle okur
Sorma knka. Soğuduk birbiirmizden artık. Ama dün mesaj atıp sildi hemen amaç neydi
Swni meraklandirmak geri dön diye ona ne yazdın ne yazdın diye
Ya zaten en son helalleştik Allaha emanet ol dedi bende dedim ki illa benimde kuymetimi bilem bir erkek çıkar karşıma kdmdm
Çoluk çocukla oynarsan kirilirsjn
Aynen öyle olduuuu… peki ne yapmak istedi sence yazıp sildi
O çocuk, sen neden engellemedin
Unutulan
Ne oldu bu denli
Archerphotograph Instagram