Eski sevgilimle ayrıldık o istekleri uğruna gitti bitti işte aylar oldu yeni biriyle konuşuyorum mesela hoşuma da gidiyor garip yanı eskim de çirkin biriydi öyle derlerdi konuştuğum ondan iyi gibi ama neden mesela sanki birdaha kimseyi onun gibi sevemem gibi geliyor travma yarattı bende sanki kimse onun gibi olamaz onun yanında gibi kimseyle olamam gibi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Danranış şekli öyle olduğu, içindir
Sen iyilere odaklan aynı hissi hisetmezsin daha farklı olur her zaman ama şu var yoğun bir şey hisetmen senle alakalı karşıdaki kişiyle değil istersen hazırsan bu şeye hisedersin
Gecıcı bu duygular gelir bırısı daha çok bağlar senı
Keşke bağlasa onla da uzundu ama cinsellik uğruna gitti o yüzden artık sanki kimse böyle olmadan sevmez gibi
İşte zaten cınsellık için gittiyse bu senın tesllın olsun demekkı gözü sende degıl başka yerlerındeymıs
Evet ama gittiği kişi için neden yok bana güvendi etti bırakmam diyor bana gelip
Dese nolurkı sonuç ortada degılmı
Sonuç ortada mesela ondan değil ben öyle bi şey aramda geçse beni bırakacağını düşünürdüm ama baskasını bırakmam demesi ya da blöf mü bilmiyorum
Yanı işte yap diye gücen sağlamaya calısıyo dürüst olan zaten yapmıyor diye bırakmaz asıl
Evet benle korkardı mesela sana kıyamam biterse diyordu
Kıymış ama maalesef sen kendını başka odakla kolay unutursun emın ol arkadaş edın burdan ya da başka yerleşen kafanı dağıtacak sekılde muhabbetını et aklına bıle gelmez
Evet insan cinsellik uğruna birine gider mi kısa sürede nasıl severek diye bide ya onada hisleri biterse sıkılırsa mesela
Onunlada yaşar bırakır başkasına gıder senle yasasaydıda gıdecektı zaten acelesı varsa evlensın ozman duramıyorsa ya da parayla yapacak çok var
Bilmiyorum ki yaptı diye de evlenir mi şu an
Sanmıyorum evlenecegını onunki heves zevktır sadece öyle dusunuyorum
Banada öyle geliyor bilemiyorum bu kadar kısa sürede açıklaması yok başka
Ya sen kafandan dusunmeyı bırak başka şeylere odakalrçn çabuk geçer emin ol
İnşallah geçer his bile pek yok ama bu değersiz hissetme yetersizlik beni bitirdi
Öyle düşünme burada bile muhabbetle degerlı hıssedebılırısn kendını yanı öyle düşünürsen baştan kaybedersın
Umarım artık hakkettiğim biri ile karsılasırım cidden çok saf biriyim 😔
Saf olmıcaksın her söylenene kanmıcalsın hemen herkese guvenmıceksın bunlar hayat dersın olsun kafanda yokmu normal bçmuhabbed edıp ıcını dökecek kımsen
Varda beni anlamıyorlar ya eğer Allah kurtarmasa bende bi hataya düşer sonra acaba beni bırakır mı bırakmaz mı sonra da ömür boyu düşünür dururdum
Hata yapma işte burdan yazabılorısn ıstedgın kadar yardımcı olmaya çalışırım ımkanlar dahılınde
Zoruma gidiyor cinsellik için birine gidip sonra bana o kişiyi seviyorum demesi
Artık seyıne dayanamış demekkı yanı gıttıyse sende unutman gerek neden zorunagıtsınkı
Ondan değil bi kalıp var ya hani genelde acele böyle direkt cinsellikle başlayanla pek ciddi bakılmıyor ya da onun için gidiyorlar bu gelmiş bana diyo o güvendi yaptı bırakmam bana laf sokar gibi
Sende deseydın bacak arası ıcınmınmı bırakmıyordun diye haketseydın sadece senın olucaktı sen kaybettin dıye
Bırakırdı falan daha beter olurdu şu an o kişiyi bırakmam desede heves biterse belki bırakır bana karşıda başta bambaskaydı aklında cinsellik yoktu bile
Biyerden sonra demekkı ulasamacagınj anladı cınsellıge başta gırmedı konuya sonradan ıstedı belkı yanı zor dayanmış baksna
Olan bana oldu bana en son barışmanızda sevgili olmayalım ben kaldıramam ama görüşelim edelim dedi kabul etmedim bana ilişkim var dediğide bana dedi ama kimse bilmiyor yani gözden uzak ne foto ne bi şey zaten uzak mesafe gibi ilişki iki üç saatlik şehir değişiyor
Yani ilişki ama değil gibi düşün başka kimse bilmiyor zaten kızları falan çıkarıyor birde mal gibi
Sen eskıyı boşverıp yenısıyle mutlu olamıyomuusn yanı heyecanlandırmıyormu seni yenısı
Aklıma anılar geliyo hep yeni biriyle daha olamadım çünkü travma oldu bende insanları böyle üzüp nasıl hayatına bakıyorlar hiç bir şey de olmuyor
Bunu kafanda kurarsan sureklı travma olur ama kurmayıp hayatına devam edersen çabuk atlatırsın bak nedenı bellı senınle sadece cınsellık ostemıs ve vermemısın gıtmıs verseydın yıne gıderdı başka tadlara gıderdı bu sefede
Bende öyle diyorum ama bana dediği o güvendi bırakmam falan hep aklıma o söz geliyo
Ama bıraktı hemde bır a…. Icın bunu görmek gerekmıyormu sence burdan ban yedırıcen bana artık :)
Onu da bıraksın 🥹🥹🥹
Neden bıraksın Şu an tadını cıkarıyor
Eeeee sonra 😃
Sonra sıkılınca ondan yine gelir sana tekrar şansını denemye
Geçmiş olsun işin zor
Neden
Şimdiden karmaşadasın
Evet çünkü bildiğin çocuk benden başkasıyla ilişki yaşamak uğruna gitti sen vermezsen başkası verir gibi onun sevgisi böyleydi
Buna birde sevgi mi diyorsun ya valla akıllanmazsınız arkadaşım gözünü aç aç
Ya ben demedim ki 🥺 kendi dedi bana bilerek mi yaptı bilmiyorum iki hafta önce daha bana yazıyordu sonra birden engelliyo ve ben başka biriyleyim böyle şeyler de yaptım ( ilk ) bu arada bırakmam artık güvendi falan dedi
Bir hayatın içerisindeyiz birileri olmadan da hayat ilerliyor umarım kısa zamanda kafan çalışırsa aşk sandığın boş işten kurtulursun
Dediğim kişi herkesle mi böyledir sizce
onla peki yakınlaşma neler olmuştu
İlişki falan olmadı normal şeyler ikimizde yasamamıştık hiç o yüzden beraberdik çocuk sonradan çok değişti