Cuma günü mesajımı gördü cevap vermedi biraz öncede geldi resimdeki konuşmaları yaptık hani erkeklerden ilgi bekliyoruz sevgi sadakat bekliyoruz diyorsunuz ya biz ne yapsak boş çok iyi biliyorum ki seven taraf kaybeder istedimki masum bir aşk olsun örnek olsun ben yaklaştıkça o kacıyor onu peşimde süründürürüm ama bu aşkın içine siyaset ve zalimlik girdikten sonra nerede kaldı o masum aşk yav ben anlatamıyorum sevmek sevilmek varken nedir bu sitem tirip aldatma kafa karışıklığı sanırım ben istedğim o doğal aşkı masum aşkı bulamıyacağım erkeklere kapatıyorum soruyu cünkü erkekler kızlardan daha çok kendi begenmiş gıcık oluyorum kimse kendini beğenmiş göklerde göstermesin kendini benim herkes yerde kalbi güzel olmayan benim gözümde hiç bile değil yok doğal insanlar yorum yapsın hava ego kibir iş yapmaz bende
Böylesine ilgili birinin böylesine seni hak etmeyen birine denk geldiğin için üzgünüm benim gibiler de evde hayattan insanlar soğuyor mk
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunu aynısı oda yazmıştı ne seven kaybeder demişti acaba bu yüzden kaybetmekten korkuyor mu diye bana fazla ilgi göstermiyor dedim benden rahatsız oluyorsan yazmım rahat bırakım dedim yok dedi bilmiyorum ama bu konuşma tarzı hoşuma gitmedi şimdi ben bıraksam erkek milleti işte böyle der mücadele etsem ben sevmiyorum siyasetle aşkı karıştırmayı başkasıyla konuşsam aldatmış mı olurum valla anlamadım ama bu saatten sonra yazmam artık kırıldım umarım mutlu olur ben olmasam da olur boş ver tek başıma ölsem ne olacak
Sevgi emektir seni istiyorsa seviyorsa mesajına cevap verecek müsait değilse bile düzgünce yazacak müsait değilim canım ben sana dönerim bir saat sonra kız seni sevmiyor seven insan her koşulda vakit ayırır her zaman konuşmak ister sen seviyorsun çabalıyorsun ama o napıyor hiç
Biz kızlara hep Allah'ın emaneti diye baktık Allah'ın emanetinde kusur aramadık belki huyu böyledir belki kaderi böyledir dedik kalbim kırıldı tamam ama ona kızacak değilim demekki benim de kaderim bu Allah yolunu aydınlık bahtını acık etsin ne yapım
Israr etmiyorum ben sevgimi kalbime gömmesini iyi bilirim istedigi zaman gidebileceğini ona söyledim oda bunu biliyor ben kırılmaya alıştım zaten ne bir baskı ne bir ısrar yok ama bu davranışı hiç hoş değil köpek azarlar gibi peki şimdi ben bunu bıraksam eminim yarın erkek milleti diyecek boşverdim bende tek severim en azından kötü anımsamak istemiyorum içimde iyi kalsın ki dinledigim şarkıların bir anlamı olsun
Ne kadar soğuk ve gereksiz tavırlar çok onur kırıcı… Lütfen daha fazla kendin için en azından alttan alma
1
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok beynimden sildim onu Instagram'dan nerdesin nerdesin nerdesin yazmıştım bu sabah kalp kalp gülücük gülücük gülügük atmış altınada cehennemdeyim yazmış bende internet cekiyormu orada yazdım Allah affetsin yazdım yanakları kızaran ifade atmış bidahada yazmadım bitti o artık zaten demişti benden bir bk olmaz diye kimse vazgeçilmez değil
Hiç bir sıkıntı yok ben alıştım sırtımda cok bıcak darbesi var kimse bana sen söyle yaptın böyle yatın diyemez başım dik kimsenin de ahını almadım ben bu kızı masum aklı başında gariban mazlum sandım elimi uzattım kendi bilir
Napalım bizim de kaderimiz buymuş genede kötü olmayalım böyle kötülere inat iyi olacağım ben biri bana böyle yaptı diye bende başkasına yapıcam demiyecegim iyi insanların var olduguna inanıyorum cünkü
Olmaz bundan.. siz sevgili misiniz, yoksa öylesine konuşuyor musunuz.. seviyorum, özledim falan yazmamış.. çok gitmez bu... ee gitmiyor da zaten.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben her kıza yavşayan biri değilim hatta yüz yüze konuşamam bile cekinirim iki lafı bir araya getiremem beni kendi cekti hep WhatsApp bı sağdan soldan bulmadım ki kendi verdi telefonuna iyi yürekli adam diye kaydetmiş seni seviyorum insan olarak dedi sonra 5 10 sefer aşko dedi senden başka kimseyle konuşmuyorum dedi sohbetin resimlerini cekti bunları istemedim bile hep kendi yaptı ben sadece onu sevdiğimi karşılıkta vermesende severim dedim öyle oldu
Kadın resmen seni sevmiyorum diye bağırıyor abi me zorluyorsun
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bsğırmasına gerek yok söylemesi yeterli bunuda çok iyi biliyor benim cekip gideceğimi biliyor bu yaştan sonra peşine düşüm koşum kapısında sabahlayım bunları yapamam ben ama sevmese bile hakkında kötü konuşmam onun mutlu olması için dua ederim seninde mutlu olman için dua ederim biz kadınların Allah'ın emaneti olduguna inanıyoruz kadere inanıyoruz ecele inanıyoruz derdinde sevincinde Allah'tan geldiğine inanıyoruz ben kimim ki Allah'ın kuluna kötü diyem
En İyi Cevaplar