19 yaşındayım ve 27 yaşında birisinden hoşlanıyorum aşığım da diyebilirim. O da sanırım benden hoşlanıyor flörtleşiyoruz. Ama aramızdaki yaş farkından ötürü sanırım isim koyamıyoruz ilişkimize. Sizce normal mi bu yaş farkı engel mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yapma bence daha büyük yaşta olsan belki yaş farkı daha normalleşir ama 19 çok küçük. Manipüle edilmeye çok müsait bir yaş. İstesen de istemesen de o yaş farkı yüzünden ilişkinin baskın tarafı o olucak ve ilişkinin gidişatını her şeyini o yöneticek. Kuralları o belirliycek karşılıklı fikirleriniz doğrultusunda olduğunu sanabilirsin ama sen daha bi ilişkide neyi nasıl istediğini bildiğin yaşta değilsin çok tecrübesizsin bunları keşfetmen gereken bir yaştasın o ise 27 yaşında dolayısıyla sen hata yapıp doğru yanlışı bulmalıyken o ilişkiyi kendi istediği şekilde ilerletmeye daha yatkın olucak. Tamamen ayrı kafada bambaşka yerlerdesiniz. Ama tabi ben tamamen tahmin üzerine konuşuyorum. Sen farklı olacağını düşünüyor olabilirsin. Ama sadece birinden hoşlanıyorum aşığım da diyebilirim diyişinden bile yeterince tecrübe sahibi olmadığın izlenimine vardım çünkü hoşlantı ve aşk arasında ince çizgiyi geçtim kalın çizgi bile yok bambaşka iki şeyi böyle kullanıyorsan sadece biraz yoğun diye hislerine aşk diyebilecek kadar tecrübesizsin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş farkının sorun olmasını, medya çıkardı... Sürekli kürt filmlerinde, doğu Anadolu da, çocuk gelinler, babası yaşındakiyle zorla evlendirilen, çocuk gelinler diye diye, yaş farkını absürtleştirdi... Karma eğitim ile de lisede, üniversite de tanışan sevgililer evlenerek, sanki yaşıtıyla evlenilmeli, zihniyetini doğurdu... İsteyen istediğini sever, seçer, tercih eder ve evlenir. Bunu yadırgayanlar kendi evliliğine baksınlar... Herkes özgür ve el ne der baskısı günümüzde okadar önemli değil. Bana sorarsan 8 yaş 18 yaş hiç sorun olmaz. Hatta Avrupa'da yapılan bir araştırma da. İlişkiler 7 ile 15 yaş fark olduğunda uyumlu olduğunu gösteriyor... Bence baban yaşında değilse.. Babana, baba diyebilecek yaştaysa sorun yok ha babandan 3 yaş küçüktür ozaman babana baba diyemez. Ama baban ona oğlum diyebilecek yaştaysa. Yanyana durdugunuzda, baba kız gibi durmuyorsanız. Sorun yok. 8 yaş gayet ideal bir yaş. Hem Avrupa'da hem Türkiye de en uygun yaş aralığı... 10 yaş büyük değil neticede 8 ysştan bişey olmaz. Velevki 10 yaş olsa bile çevremizde öyle evli ve mutlu insanlar var. Sevdikden sonra kim ne diyebilir. İsteyen sensin karışamazlar. Ailem karışır diyorsan orası ayrı. Ama oda saçma bence. Kızı kimi beğendiyse onunla evlenmeli
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısın teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBenden 9 yaş küçük biriyle çıkmıştım. 8 yaş gayet iyi bence. Kafana takma. Gözünde de büyütme. Neticede baban yaşında değil. Yanyana durduğunuzda sırıtmıyorsa yaş farkı sorun değil
Bence ideal yaş aralığı olabilir fakat buradaki önemli olan şey senin düşüncelerin ve hislerin sen eğer sorun olarak görmüyorsan bize diyecek söz düşmez zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 19 yaşındayken 26 yaşında sevgilim vardı. 7 yaş vardı aramızda ama baksan sanki aynı yaş gibi duruyorduk sarışın olduğu için. Sizde de durum aynıysa yani yaşını pek belli etmiyorsa fikirler de uyuşursa neden olmasın ki 😌
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bizde de öyle o yaşından küçük ben yaşımdan büyük duruyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,6b cevap paylaştı.
+1 yılSekiz yaş pek fark gibi gelmedi bana gayet ideal yani hatta olması gereken bu.
70 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269,6b cevap paylaştı.
u +1 yılengeldir evet
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Seninle muhabbet edebiliyorsa sorun yoktur. Genel olarak 24-25 yaş altı kızlarla kolay kolay iletişim kurulmuyor. Kuşak farkı, bütülme tarzı ve belirli yaşın altındaki kişilerin her ne kadar inkar etselerde çocukluk dönemi engel oluyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet ideal kızlar erkeklerinden biyolojik olarak zaten ergenliğe daha erken girdiği için daha büyüktü bir kaç yaş ….
bu dönemde erkekler sorumluk az kızlar çok aldığı için karakter yaşı da erkeklerin biraz düşük seviyede …. gayet ideal….
yaşa boya memlekete takılmamalı eğer birbirine değer veriyorsa
14 Yorumla- +1 yıl
Nesi normal ya bu resmen sübyancılik normalestirmeyin böyle sapkınnca şeyleri
Cevap sahibi+1 yıl@Deepinloves tarihe bakarsanız 8 yaşın bir çok kraliyet asil ailelerde bir çok değerli şahsiyetin evliliklerinde bu yaş aralığını göreceksiniz….
Tamamen bu dönemin popüler bakış açısıyla değil gerçek ve doğru olanı anlama üzerine bakılmalı….
Şu dönemin bir çok ilişkileri…. Anne oğul ilişki tipi olarak adlandırılıyor…
Bu şu demek:
Erkekler sorumluluk almadığı için bu dönemde karakter gelişimleri çok geride ve çocuk kalıyor….
Kadınlar ise herşeyi artık başardığı ve tüm sorumluluklar kadınlara kaldığı için
Hem erkek hem kadın durumunda….
Böyle olunca hele bu dönemde yaşıt çiftlerde …
Kadın annelik yapıyor esasında…. ve kurduğu bağı da annelik yapma olma iç güdüsüyle alakalı oluyor…
bu sebeple ilişkiden çıkan kızın evine mesela klasik örnek ve filmlerde klişe olarak bir kedi daha alması bununla açıklanıyor …
Kadın erkek ilişki dinamiğini değil farklı bir ilişki dinamiği oluyor bu….
Zaten aldatmalara da bakarsanız bu ilişki tipinde …. Şunu görüyorsunuz….
Erkek ilişkide annelik yapan kadını kaybetmek istemiyor ama ergen bir çocuk gibi gözü dişarda olup … başka insanlara aşık oluyor …. Kadın ayrılınca ama annesi onu bırakırcasına perişan olan erkeğe dönüşüyor…. Barışınca ise erkek tekrar zaman geçince gene gözü dişarda oluyor ….
Bunun sebebi erkeğin kadına değer verse de kadın olarak değil anne olarak algılanması olarak açıklanıyor….
Yani bununla alakalı bilimsel bir çok konu var….
Kısacası:
Yaşıt olamsı uzun vadeli bir ilişki tipi görülüyor çünkü anne oğul uzun yıllar beraber yaşayabilir ama … sağlıklı bir erkek kadın ilişki dinamiği olmuyor….
Soran+1 yıl@Deepingloves abartma lütfen. Konuyu nereden nereye çekiyorsun
Soran+1 yılHaklısın bence de ayrıca gerçekten şu ana kadar tanıdığım en iyi erkek olabilir. Ergen erkekleri hiç sevmem ben çok ciddi düşünüyorum ilişki konularında. Yaşıtım erkekler çocuk gibi geliyor anlaşamıyorum oysa ben olgun düşünen sahiplenici ilişkiye bağlı bir erkek istiyorum. Genelde 25 yaş üstü erkekler böyle oluyor. Şimdi neden sırf yaşı büyük olmasın anlaştığım erkek yerine anlaşamadığım erkekle olayım ki.
Ayrıca şu da bir etken bunda üniversitem bittiği zaman evlenmeyi düşünüyorum eğer öyle birisini bulup emin olursam çünkü içimde aile kurma, anne olma isteği var. Benim yaşıtım bi erkek bunları düşünmez mesela... Dengim olması lazım o kişinin
+1 yılHayır değil ama 19 çok küçük bir yaş şu an için sorun olabilir ilerleyen yaşlarında hala istiyorsan normal bir yaş farkı 8 yaş şu an doğru düşünemeyebilirsin sakın evleneyim falan deme :D
10 YorumlaAşkın yaşı mı olurmuş hiç ve bence ideal bir yaş farkı bana göre, kafalarda uyuşuyorsa gerçi zamanla bunu daha iyi anlarsınız ama düşünme engel olur mu diye mutlu olmaya bak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Gayet ideal bir aralık bu
Böyle ilişklerde çakal tiplerle olmadığın sürece sorun olmaz. Seni manipüle edip kullanan bir tip olmadığı sürece sorun yaşamazsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiçbir şekilde engel değildir seviyorsa her iki tarafta bunlar bence hiçbir şekilde problem olmamalıdır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. 20-27 yaşamıstım çok gelmisti bana abicim dedi vs sonra ortaokul arkadasımla çıktılar aw e o da 20 yasında mkkkk
13 Yorumla- +1 yıl
Jdkdkdkdkd
- +1 yıl
Kanka sizde konu yaş farkı değilmiş ☹️ acımasız gerçekler..
+1 yılAşka hiçbir şey engel kardeşm, engel değil bu gidişle sen 7 o 70 yine engel değil, yeter ki engel değil, değill
44 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi 😂 dksjfmöcö
- +1 yıl
Hahshshs şaka yapıyorum kanz
- +1 yıl
Düşünsene 61 yaş fark var evlenıuosun çocuğun oluyo
- +1 yıl
@Popitikgebidik sonra çocuk baba demeyi öğreniyo nihayet ama baba passed away 😂
Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Bence olay yaş farkı değil de senin 19 yaşında olman. İkimizde 25+ yaş olsanız bence sorun olmazdı ama ben normal göremedim bu durumu.
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 49b cevap paylaştı.
+1 yılYaş sadece bir sayıdır, önemli olan kafaların uyuşması.
10 Yorumla
+1 yılEşimle tanıştığımda ona 27 yaşındayım demiştim.
Oysa 29 dum. Beni sevdikten sonra doğruyu söyledim.
Hiç problem olmadı. Sevgi her şeyi aşar.02 Yorumla
Soran+1 yılEşiniz kaç yaşındaydı
- +1 yıl
Senin yaşındaydı.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl27 yaşındaki birisi 19 yaşındaki birisiyle anlaşıyorsa o erkekte zeka yok demektir.
16 Yorumla
Soran+1 yılPeki 19 yaşındaki birisi 27 yaşında birisiyle anlaşıyorsa?
- +1 yıl
anlaşamaz işte abicim olamaz öyle bir şey. sen şu an gidip senden sadece 5 yaş küçük birisiyle anlaşabilir misin kafa yapın uyuşabilir mi? 8 yaş 25-33 arasında olabilir dersin çünkü kadında bir olgunluğa ulaşmıştır ama 19 yaşındaki birisi ille 27 yaşındaki birisi anlaşıyorsa kız olgunlaşmamış erkekte ya namussuz ya da akılsız demektir. ben 28 yaşındayım kendimden 3 4 yaş küçük kadınlar bile çocuk geliyor çoğu zaman ilişki ciddi bir şeydir hevesle yapılacak bir şey olamaz
- +1 yıl
bir de kandırmak çok kolay olur. sen akılsızsın safsın anlamında demiyorum yanlış anlama. Bununla ilgili çok güzel bir örnek vardı bulabilirsem atarım bir kadın nasıl manipüle edilerek evlendiğini anlatıyor. Her şey hakkında bilgiliydi zekasını çok seviyordum diye başlayan bir konuşma. Sorunda burada başlıyor başlangıçta sana çok olgun zeki geliyor ama bu bir illüzyon
- +1 yıl
👏👏
Soran+1 yılAnlıyorum ama verdiğin örnek saçma oldu 19 yaşındayım benim 8 yaş küçüğüm 11 yaşında bir çocuk olur aynı şey değil
- +1 yıl
Senin anlamak istemediğin konu şu su an icin 8 yaş çok büyük bir yaş akil olarak yasanmislik olarak karakter olarak
8 yas normal gibi bana göre ama karşındaki insan seni gerçekten seviyor ve değer veriyor mu, önemli olan bu. Başka çıkarları için de kullanıyor olabilir, çok dikkat etmelisin.
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
+1 yılEngel olduğu için değil ama manipüle problemleri olabiliyor genelde
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence engel değil benim hoşlandığım kız benden 5-6 yaş büyük mesela
10 Yorumla
+1 yılBana göre 8 yaş büyük bir yaş farkı. Arada en fazla 6 yaş fark olmasından yanayım.
10 YorumlaBence taş çatlasa en en fazla 6 ya da 7 yaş olabilir. Daha fazlası jenerasyon farkı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılengel değil tabi ama
bana göre baya büyük olurdu10 Yorumla
+1 yıl27 19 için fazla büyük her anlamda uyumsuz olur gerek yok
00 Yorumla
+1 yılSeninle evlenmek isterse gelir ama amacı niyeti farklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMax. 10 yaş.
Ama 19 yaşındayım diyorsun. Burada karşındaki kisiyi cok iyi analiz etmen lazım. Seni kullanma gibi durumları da olabilir. Çok dikkat et.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Engel değil ama yine de uyumlu olmanız bir birinizi anlamanız önemli
00 Yorumla
+1 yılİdealin bir tık üstü ama olmaz diye bir kaide yoookk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsizden buyuk yastakilere olan sevdaniz nereden geliyor. Gerci yasitiniz olan erkeklerde para yok evlenecek durum yok. Size haklisiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç yaşıtım düzgün birisi çıkmadı karşıma
Cevap sahibi+1 yılEmin ol duzgun olmadiklari icin degil, yaptigi pi* likleri saklayamadiklari icin. Belki yasitin ve hosuna gitmeyen erkeklerden daha beterdir ama gizlemekte profosyoneldir. Hizlidir çok bazi konularda. Ama sana gostermemistir. Sende iyi adam diye kendine yedirirsin. Tabi illa boyle olacak diye biseyde yok. Gercekte tanidigin gibi biride olabilir. Bu arada yasitin olupta duzgun biri ciksa bile duzgun cikmadi dersin cunku yasindan buyuklere ilgilisin. Yani dunyanin en iyi adamini getirsek seninle yasit. ona da "duzgun biri karsima cikmadi" dersin. Yasitin olan duzgun kimse yok yani. Ne kadarda komiksin
Soran+1 yılYaşıtım mısın niye bu kadar atarlandın
Cevap sahibi+1 yılOhoo mesele o degilki.
+1 yılaranızda sekiz yaş olması normal 19 yaşta küçük sayılmaz kendi hislerinin peşinden gidilecek en iyi zaman hem o yaşlarda insan cesur oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl19 bence bazı düşüncelerin oturması için küçük bir yaş
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı durumu yaşadım. Yaş farkı bile aynı. İsimi bile olmayan bu ilişki beni yordu en sonunda bitirdim. Ama güzel bir anı olarak kaldı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş farkının hiç bir önemi yok önemli olan iki tarafın da birbirini sevmesi sayğı duyması aşka hiç bir şey engel olamaz olmamalı
00 YorumlaBir arkadasim vardi, cocuk 22, kadin 42 yasinda idi
11 Yorumla- +1 yıl
Anne oğul yaşı
Sorun yok normal ben 36 yaşında biriyle sevgiliydim 18 yaşında bu çok normal merak etme takma kimseyi sev gitsin
13 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyor anlaşabildikten sonra sorun yok
- +1 yıl
36 fazlaymış @jasmiinee
+1 yılBiz evlendik o farkla. Güzeldr
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşlar aynı, biriyle konuşuyordum, gerikafalıydı. Beğenmedim, ben o gözle hiç bakmıyordum. Bi bahane bulup iletişimi kestim
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim bahsettiğim kişi çok zeki, bilgili, anlayışlı birisi
Reşitsin yani 🤷🏻♀️ reşit olmasan evet olurdu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence çok aşırı değil
10 Yorumla
+1 yılİsterse 30 olsun yaş farkı yine engel değil
10 YorumlaDuygularınız dan eminseniz bence normal
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiye olsun ya saçmalamayın bence ve erkeğin büyük olması güzelmiş olgun oluyorlarmış diye duydum
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma sen yine de dikkatli ol. Kandırılma da.
+1 yılGayet normal 14 yaşa kadar
10 Yorumlasenin 23 lerde olman daha iyi olurdu bu şartlarda olmaz bu iş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl36 yaşındaki kadınla 25 yaşındaki erkek hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim sadece
04 Yorumla- +1 yıl
Olmaz
- +1 yıl
Olmaz sen pedofili misin? 25 yaşında kız daha hayatının baharında sense bir ayağı çukurda gözü toprağa bakan bir ihtiyar... O yaştaki kız sana bakıyorsa da sıkıntı zaten tek amacı mirasına konmaktadır
Soran+1 yıl@Deepingloves çok ön yargılısın o kadar çok ki soruyu da yanlış okumuşsun
- +1 yıl
Ben bu 36 yaşındaki ihtiyar için konuştum kuzum kızı yaşında birine bakıyorsa az bile dedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet engel çok fazla yaş farkı var ayrıca daha karar veremeyecek kadar küçüksün 3 sene sonra zaten o 30 olacak çok bişey bekleme
00 Yorumla
+1 yılYani bence biraz fazla ama olabilir mi nasip
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Seni yorar kullanır toysun
00 Yorumla
+1 yılWngel evet fazla 8 yaş
00 YorumlaDegil bence normal
00 YorumlaBiraz fazla. 22 23 olsa olurdu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil ya ne olacak normal.
00 Yorumla Gerçek aşk varsa yaş farkı yoktur
00 Yorumla16 yaş farkıyla görüyorum ve arttırıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılAslinda dene ama yavas yavas
00 Yorumla
+1 yılKısa ve öz, bence aşkın yaşı olmaz.
20 Yorumla
+1 yılEngel değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayır değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşim 19 yasinda ve bildiğin ergen
11 Yorumla- +1 yıl
Niçin öyle dedin
+1 yılyaslar cok güzel yas farki cok degilki
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl11 yaşındamı sevdiğin birdeböyle düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılabi o abi, abi de bakim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sorun oladabilir olmayadabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem