Bu devirde böylesi zor malum. Hiç böyle bir sevgiliniz oldu mu? Ve hangi özelliği veya davranışıyla bunu dedirtebildi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yani evet öyle bence 🙃🥰
Ne öyle?
Sevgilim
Cündellik haricinde ne gibi özellikleriyle bunu dedirtiyor sana?
Cinsellik için demedim ki zaten onu çok seviyorum, birlikte zaman geçirmek çok iyi hissettiriyor çünkü kafa dengiyiz
Kafa dergisiniz ama bu onu "erkek gibi erkek" yapmaz ki... yani erkek olarak geröek erkek olduğuna sizi ikna eden ne oldu?
Bana göre mesela erkek kızı şımartmalı ama yeri geldiğinde onu korumak için ona karşı sert ve katı bir tavır takınmasını ve sözünü geçirmesini bilir... en az bir kere onun gücü ve kararlılığı karşısında çaresiz kalmak gerekir
Yok artık sjdh
Bu iyi bir şey değil bence
Kendi kararlarımı verebilirim
Ama işte erkek yeri geldiğinde sert olmasını bilir... erkek gibi erkek dedim ben... tatlı erkek demedim ki :)
Erkek eğer hakiki ise yeri geldiği zaman o sert tavrı hissettirir çünkü erkek dediğin varlıkta koruma içgüdüsü olmalı
Korumak ister tabii ki ama baskı yapmaz demek istedim
Baskı yapması herekmediği zaman yapmaz ama senin yapmak istediğin iey sana zarar verebilecek bir şeyse baskı yapmaktan ve seni kısıtlamaktan çekinmemesi gerekir... erkek o sorumluluğu almasını bilmeli
Beni uyarması yeterli fazlasına katlanamam 😄
Uyaracak sonra bekleyecek ki sen kendine zarar verebilecek bir şey yapasın:)
Evet 😄👍
Çünkü benim hayatım
Öyle erkeğe mi erkek gibi erkek diyorsun? Onu kız da yapar :)
Evet ben de öyle yapıyorum zaten 🙃
O zaman senin dediğine göre ben de onu uyarıp dinlemezse kısıtlamalıyım?
Korumak için
Canım o erkek işte... sen de kızsın.. senden bir farkı olacak ki ona "erkek gibi erkek" diyesin... koruma içgüdüsü onlara has bir şey bize değil.
Şimdi mesela bir kadın gece çıksa saçma sapan bir yere gitse başına da bir şey gelse kocasına suç bulutlar "o nasıl koca" derler ama bir erkeğin başına bir şey gelse karısını kimse eleştirmez
E bu yanlış bir şey ama zjdn 😄 insanların ne dediği mi önemli gerçekten
Hayır ama yanlış değil doğa kanunu bu... şimdi şöyle sorayım. Bir kadın diyor ki kocam yanımdaysa ben bana hiçbir kötü şeyin olmamayacağından emin oluyorum o kadar ki depremde bile zerre kadar korkmadım. O yanımda diye hiç korkmadım. O varsa bana bir şey olmayacağına o kadar inanmışım ki...
Bu kafının bu hissi sence garip mi? Ya da istemez miydin böyle hissetmek?
Garip tabii ki ya 😅 depremden korkmak lazım
Korku yaşamayı sağlayan önemli bir iç güdü zaten
Erkek arkadaşım mesaj atmış az önce diyor ki o sohbeti bitir hemen sjdjd dinliyim mi yani şimdi
Tabi ki
Ne demek tabiii ki sjxn
E bu kötü bir şey de değil ki ama gıcıklık yapıyor sjxhds
Sözünü dinlemelisin... ama zaten başka alternatifin var gibi hissediyorsan o erkekte zaten eksik bir şeyler vardır
İstediği gibi sohbet etmemi de engellesin yani öyle mi 😄 bunda kötü ne var beni korumakla ne alakası var
Ne alakası olduğuna seni ikna etmesi gerekiyorsa o sorumluluğu aldığına seni ikna edememiş demektir
Ben böyle bir şeyi kabul etmem ki zaten
Ben özgür bir kızımm
Kabul etme seçeneğin var gibi hissediyorsan zaten o adamı benimsemiş değilsin belli ki
Yo bayağı benimsedim..
Bence öyle zannediyorsun... ama bunu ispat edemem... o çocukta da belli ki... neyse şimdi saygısızlık etmek istemem
Neyse ben sevgilimi dinliycem gidiyorum 😑
Evet kocam
Cinsellik haricinde bunu dedirten ne gibi tavırları var?