Sizin erkek arkadaşınız hiç bir kız arkadaşınıza güzelim gibi laflar etti mi?

Benim yıllardır takıldığım bir kız arkadaşım var, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Dün akşam bu saatlerde ben ve arkadaşım cafede oturuyorduk, ve sevgilim aradı nerdesin diye sordu bende bulunduğum cafeyi söyledim ve daha yanımda arkadaşım var deme fırsatı bulamadan hemen yanına geliyorum deyip kapadı telefonu. Neyse işte, sevgilim cafeye geldi, ve kız arkadaşımı gördüğünde ne dese beğenirsiniz? `oooo kimler varmış, naber GÜZELİM?!`.. Kıza benim yanımda resmen güzelim dedi ya ;/ Bana daha önce bir kere bile güzelim demedi, bana ettiği en güzel kelime `canım`. Çok fena bozuldum. Bozulduğumu belli etmemeye çalıştım. Sevgilim arkadaşıma güzelim dedikten sonra arkadaşım gayet normal davrandı, her zamanki gibi, yani sanki güzelim kelimesi çok normal lafmış gibi. Ben fena bozuldum ama, sevgilimin öyle söylediği aklıma geldikçe sınır oluyorum, ve resmen şu 24 saat içinde kız arkadaşımdan soğudum, tuhaf komplekslere girdim, ha bire benim ve arkadaşımın fotolarını yan yana koyup kim daha güzel diye bakıyorum. Sevgilim ona güzelim dediği için benim böyle davranmam doğru mu? Pek sizin erkek arkadaşınız hiç bir kız arkadaşınıza güzelim gibi laflar etti mi? peki erkekler, siz sevgilinizin kız arkadaşına güzelim gibi laflar ettiniz mi?
Sizin erkek arkadaşınız hiç bir kız arkadaşınıza güzelim gibi laflar etti mi?