Bir erkek neden buluşma zamanı beğenmeme korkusundan bahseder?

• Arkadaşlar gerçekten aylardır kafayı yediğim bi konu var. Sevgilimle 3 aydır çıkıyoruz her şey çok iyi gidiyor fakat buluşamıyoruz. İlk buluşacağımız zaman ya birbirimizi beğenmezsek demişti bana ben de seni bir kere gördüm sonuçta beğendim, aşk beğenip beğenmemekle olmuyor sevgiyle oluyor demiştim. O da öyle değil işte demişti birkaç şey daha demişti ve gerçekten ağrıma gitmişti. Bu yüzden ayrılmıştık. Bugün yine aynı konu açıldı sana sarılmak, buluşmak istiyorum dedi ben utandığımı söylemiştim ona… O erkekler utanmaktan çok beğenmeme korkusundan çekiniyorlar dedi. Bende seni her halinle görmüşüm beğenmişim ne alakası var dedim. O da orayla alakası yok dedi sadece… Gerçekten anlamıyorum bu benden mi bahsediyor yoksa kendinden mi? Şimdi de beni beğenmeyeceğini düşünüyorum ama konunun seninle alakası yok diyor. Ne demeye çalışıyor yardımcı olur musunuz günlerdir kafayı yiyorum net bir şey de demiyor konuyu kapatıyor. Sonuçta ilk tanıştığımızda aynı masada oturup konuşmuştuk yüzünü görmediğim biri de değil.
Bir erkek neden buluşma zamanı beğenmeme korkusundan bahseder?