Neden hep aldatılıyorum? Internetten tanıştığım için mi?

Benim çok bir sosyal çevrem yok. İş çevremde de benim kriterlerime uyan kimse yok. Evden işe işten eve bir hayatim var ve bu yüzden pek fazla sevgilim olmadı, olanların da çoğu internetten tanıştıklarımdı.

Bu arada kimseyle yatmıyorum bakireyim ve evlenmeden cinsel birliktelik yaşamayı uygun bulmuyorum. Her seferinde güzel başlayan ilişki ilgisizlik ve aldatılmayla bitiyor. Neden bilmiyorum insanın karşısına hiç mi düzgün iyi insan çıkmaz? Hiç hata yapmıyorum karşımdaki insana gayet sevgi ve saygı ile karşılık veriyorum ama hep sonu ilgisizlik ve aldatma.

Yahu millet nasıl iyi birini bulup evlenip mutlu yuvasını kuruyor da ben niye her seferinde bu kabusu yaşıyorum? Ne ayrılıyor ne devam ediyor. Resmen beni yedekte tutmaya çalışıyor.

Yarım saat uzakta oturuyor iki kez buluştuk sonrası yok ,2 aydır buluşamıyoruz devamli bahane uydurup buluşmayı erteliyor. Benle buluşmamak için her türlü yalanı söylüyor. Mesajlarima görüldü atıp çok geç cevap yaziyor. 5 gündür arayıp sormuyor, arıyorum açmıyor. 10 gün sonra hiç bişey olmamiş gibi arayıp hal hatır soruyor. Sinirlenip ayrilinca da ben kötü oluyorum.

Niye ben bu kabusu yaşıyorum hep yaa? Nerde hata yapıyorum?

Neden hep aldatılıyorum? Internetten tanıştığım için mi?