Neden hep aldatılıyorum?

3 yıllık ilişkim vardı aldatıldığımı öğrendim sonra biri çıktı karşıma ve dedimki ben hiç ilişki yaşamamışım çok badire atlattık beni sevdiğinden emindim ama aklımda hep bir acaba vardı telefonuna dokundurtmuyodu evlenicektik ya da ben öyle sandım ev bakıyoduk ailesi beni istemediği için ailesiyle sürekli kavga ediyodu ve biraz kafa dinlemek istediğini söyledi senelik izine çıktı tekirdağ da ailesinin evi var oraya gidip bi kac gün tatil yapıcagını söyledi kendi ellerimde gönderdim yolculadım meğersem o bi kızla beraber gitmiş ben bunu nasıl öğrendim hastalanmış bugün beni yanına çagırdı evine masaj yapıyodum çok ateşi vardı uyuyakaldı içimden bi ses dediki telefonuna bak hep hissediyodum zaten ve o kız benden öncede varmıs sanırım kızı öperken resimler çekmiş uyandı ben bagırdım cagırdım telefonunu duvara fırlattım ve çekip gittim 3 yıllık ilişkimiz var benimle bile böyle içten resimler çekilmedi kızı buldum ve yazdım kız benlik bişey yok diyo bunlar yıllardır takılıyolarmış ailem bu çocugu istemiyodu kac defa evden kovuldum o kadar kötüyümki koskoca 3 yılım yine çöp oldu inanmak istemiyorum beni aldattıgına beni öyle bir manüpüle etmişki beni sevmiyomuş onu anladım ama insanda küçücük bir vicdan olmazmı beni tehdit ediyor bide giderken ailene yatak resimlerimizi atarım diyo ne yaparsan yap umrumda değil dedim aileme ne atarsa atsın onlardanda yerim dayağımı ama böyle bir imsanı bi daha görmek bile istemiyorum ben galiba aldatılmaya mahkumum bende ne eksik herkes evleniyo mutlu mesut yaşıyolar ben ne yaptım da bunlar geliyo başıma intihar etmek istiyorum ergen değilim yaşım 23 ama ben artık bunları kaldıramıyorum

Neden hep aldatılıyorum?