Arkadaşımın eski sevgilisinden hoşlanıyorum ve arkadaşımın da ona karşı duyguları hâlâ var.
Sevgili olsam ayıp olur di mi? Ne yapacağım...
Arkadaşımın eski sevgilisinden hoşlanıyorum ve arkadaşımın da ona karşı duyguları hâlâ var.
Sevgili olsam ayıp olur di mi? Ne yapacağım...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben olmazdım
Hayır tabiki olmaz.. Benim eski sevgilimle birlikte olacak kişi zaten benim arkadaşım olamaz..
Koca dünya da arkadaşının eski sevgilisine kadar mı düştün kizlar siz delirmişsiniz ya.
Arkadaşımla çok yakın değiliz yani onunla tanışmadan önce ben çocuğu beğenmiştim eskisini olduğunu yeni öğrenince vicdan azabı çekiyorum
Toplum içinde kaşar dediğimiz şeyi tanımlamışsın, tabikide olmaz
Bütün kadınlar sizin gibidir. Grubun popüler kızı biriyle sevgili olunca diğerleri hemen erkeğe ilgi duyar.
Neden böyle düşünüyorsunuz? Tüm kadınlar aynı diye bir şey yok
Düşünmüyorum. Tecrübemi paylaşıyorum. Ve evet bütün kadınlar aynıdır. Kıskançtır, elde etmek ister
Hayır değildir. Ve ben arkadaşımı kıskanmadım da zaten kıskançlık fesatlık gibi şeylerle işim olmaz. Ben arkadaşımla tanışmadan önce ondan hoslanmistim tanışınca öğrendim eskisi olduğunu ve üzüldüm baya da.
Sizin çevrenizde bulunan kızlar öyle olabilir ama herkes aynı diye bir şey yok cinsiyetle değil karakterle ilgili bir durum
Herkes aynıdır. İstisnası yoktur bunun.
Vardır siz sadece çevrenizdeki kişilerden çıkardığınız gözlemlerle bu şekilde konuşuyorsunuz
Popülerlik veya belirli bir kişiyle ilişki diğer insanlarda ilgi uyandırabilir çünkü insanlar genellikle popüler veya belirli bir statüdeki kişilere yönelir ama her kadının aynı olduğunu düşünmek yanlış
Az önce karakter ile alakalı dediniz. O zaman neden arkadaşınızın eski sevgilisiyle özellikle de hala sevdiği biriyle ilişki yaşama çabasındasınız? Kendinizle çelişmeyin
Sacmalama arkadaşınla sevgili olup bir şeyler yaşayıp paylaşmış bir çocukla ne alakan olabilir ki anında vazgeç
Kendine yapılmasını istemediğin biseyi bir başkasına asla yapma
Görüşümü yazmış ; teşekkürler. Buna bende katılıyorum.
Aynısı sana yapılmış olsaydı? Soran arkadaş? Kaldırabilir miydin
Olmaz, gerçek arkadaşın değildir olabilmişse kişi etik değil bence.
Yakın bir arkadaşım değilse ve görüşmüyorsak olur. Aksi halde olmaz. Etik değil.
Ben yapamazdım, kişisine göre değişir. Derinlerde hep bir şeyler hissetmişsen mesela...
Tabiki ayıp olur, arkadaşının seni onunla gördüğündeki duygularını düşün, empati yap, aynı şeyi sen ister miydin
Arkadaşımın çöplerine mi kaldim 🙂 olmaz
E yani tabikide azıcık şerefin varsa böyle bir şey yqpma en korktuğum insan tipi
ebrıkler
ASSSSSLAAAA asla olmaz. Bu bilgigin kazik atmak. Karmasi cok fena doner sakinnn ama sakinnn yapma
Arkadaşımla çok yakın değiliz yani onunla tanışmadan önce ben çocuğu beğenmiştim eskisini olduğunu yeni öğrenince vicdan azabı çekiyorum
Asla yapmamalisin.. yakin olmasan bjle cok buyuk bir ayip
Haklısın da yani zaten karmaya inanıyorum bunun iyi bir şey olmadığını biliyorum ama bunu ortak arkadaşıma itiraf etmiştim iki arkadaşıma ve şu an bu konuyu kapatmak istiyorum onlarla da uzak duruyorum o çocuktan b*k gibi durumdayim
Ben yedim bu boku ve aldatildim.. o karmayi yiyosun. Hem arkadasini kaybediyosun hem sevgilini
Anladım.. zaten asla olmam ama itiraf ettigim arkadaslarima karşı da zaten böyle demiştim yanlış degerlendirmisim yanlış anlamışım bir şeyleri olmaz böyle bir şey konuşmayalım diye ama eğer konu açılırsa diye korkuyorum umarım hemen kapanır arkadaşımı da çok seviyorum bir erkek uğruna asla değmez
Mutlaka karsina baska erkekler cikicak asla boyle bi hataya dusme bence
Dünyada başka erkek kalmamış gibi gittin arkadaşının exine mı aşık oldun
Kaşarlığında başka boyutu varmış
Asla olmam
ayıp olur bence baskasını bul
Tabiki olmaz onun yerine kendini koysana
Arkadaşınla olanları biliyor musun
Bir şey olmaz ya boş ver sev gitsin
Gizli sakli kacmak yaparsin ancak
Olmaz ben olmam
bu nasıl midesizlik acaba
olur.