Ben şimdi napcam ya, yine yalanını yakaladım?

Selam arkadaşlar, ben bundan 10 ay öncesinde kendi işi olan ve kendi ayakları üzerinde duran bir kadındım. Biriyle tanıştık işte sevgili oldukl falan, son aylarda evlenmek üzere ciddi bir karar verdik. Fakat benim arkamdan başka birileriyle görüştüğünü öğrendim ve bunu ona söylediğimde bağırdı çağırdı sinirlendi ve engelledi beni. Bu arada kendisi kızınca sürekli beni engeller ben yalvar yakar özür diler açtırırdım engeli konuşurduk. Benim arkamdan defalarca aynı şeyi yaptı ve ben de sonunda patladım ayrıldık. Ayrıldıktan bir süre sonra yeniden barışmaya karar verdik herkes kendi hatalarından ders alsın dedik, barıştık. Bana telefonunun sattığını söylemişti ama meğerse benim numaramı engellemiş, başka numaradan aradım telefonu çaldı hem de kaç kez, tabi ben bunu suratına söylediğimde kızdı kapanmış odasına bu konuyu konuşmak istemiyormuş, benle de konuşmak istemiyor. Ben ona iftira atıyomuşum, şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım çok seviyorum hala o da bunu biliyor ayrılmak da kolay olmuyor ne yapmalıyım?

Ben şimdi napcam ya, yine yalanını yakaladım?