Yalan Söylediğini Yakaladım?

Arkadaşlar değer verdiğim, her şeyimi paylaştığım arkadaşımı yalan söylerken yakaladım. Bu kişi 2 haftalık rapor aldı, çok sık hasta olan birisi normalde, hatta bir ara ailesi yurtdışındaydı 1 hafta boyunca hastanede yanında kaldım. Hatta bir ara psikoloji bozuktu doktor arkadaşım vardı 1 hafta da öylesine rapor almasını sağladım. Ancak bu arkadaşıma dün mesaj attığımda cevap vermedi 6-7 saat geçti aradım merak ettim, çok hasta olduğunu söyledi ama sesi titriyordu benimle konuşurken, yalan söylüyor gibiydi, bende takip ettim, instagramdaki yakın arkadaşları story atmıştı mekanda bende o mekana gittim baktım, bir baktım hanımefendi kız arkadaşları ile sabah kahvaltıya gitmiş, görmemezlikten geldim. Bre insan sana sesleniyorum hiç mi vijdanın yok, sana değer veren insanı neden üzüyorsun hastayım diyerek, bende bu her rapor aldığında, kardeşim gibi gördüğüm için hareketleri de ona benziyordu ama yanılmışım, çiçek alıyordum, moral olsun diye, şimdiye kadar hiç bir doğum gününü vs kaçırmadım. Ama bitti artık, siz olsanız ne yapardınız?

Yalan Söylediğini Yakaladım?