[9/12 13:16] Ancak şu an yüzyüze ve telefonda konuşup görüştüğüm birisi
[9/12 13:16] : İyice tanımaya çalışıyorum onu
[9/12 13:16] Ve ilk defa böyle bir şey yaşıyorum
[9/12 13:16] Bana destek olmanı beklerdim açıkçası
[9/12 13:17] Herkesten aynı şeyi bekliyorum sadece senden değil
[9/12 13:17] : Bak geçen kuzenime anlatıyordum
[9/12 13:17] Aman plan var olmayan var ne gözümüze sokuyorsun bilmem ne dedi
[9/12 13:17] : Yemin ettim daha da anlatmıyorum
[9/12 13:17] : İstersen sana da anlatmam valla bak
[9/12 13:17] : Öyle bir konuşuyorsunuz ki
[9/12 13:17]: Sinirlerim bozuluyor
[9/12 13:17]: Ve hevesim kursağımda kalıyor
[9/12 13:18] : Bir şey de anlatasım gelmiyor
[9/12 13:18] : Ben acıdan gebersem de herkesin mutluluğuyla mutlu oluyorum
[9/12 13:18] Olumsuzlukları hemen söylemiyorum mesela bir sorun olduğunda
[9/12 13:18] Diyordum
Birisiyle tanıştı bende hızlı gittiklerini düşündüm iki haftada çıkmaya başladılar acaba dedim hızlı mı gidiyorsunuz o kadar bir yere götürmüştü çocuk bunu daha ilk 1 2 buluşmadan yemek parasının bir kısmını yarı yarıya ödemişler ama kıza sen ödeme diye ısrarcı olmamış asla falan gibisinden çünkü kız öğrenci çocuk memur bende inşallah cimri değildir dedim güldüm ama genel anlamda iyi şeyler söyledim çocukla alakalı kötülemedim çünkü hevesi kırılsın istemedim aylar önce bende beni çok üzen canımö yakan birisiyle konuşmayı kestim onunda aynı acıları çekmesini istemedim ama destek olmadığımı düşünüyor ben bir kere ona çok acı çektiğim zamanlar da o anlatırken ya kanka anlatma ben olsam anlatmam nazar değer diye dedim o da alındı yemin ettim şaka diye hâlâ o mevzuda halâ ondan bahsediyor
Güncellemeler
+1 yıl
İlişkisine mecbur karışıyorum çünkü anlatıyor arada bende güzel söyleyeyim istiyor güzel şeyler söyleyeym asla yargilamayayim istiyor yani
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Alingan belli kizenide biseyler demiss ustuste gelmis
Alıngan ama bu ne yani dedigi şeye bak ben en kötü anımda bile mutlulugunuzla mutlu oluyorum
Sen olsan ne yazardin
Anlayis goster yeni heyecanlar gercekkeri duymak istemiyor. Evet erkek hesabi oder hele hele memurmus falan. Bu adamdan hayir gelmez
Ne degisik insanlar bunlar yaa ses attm dün ona içimden gelerek yanındayım dedim hâla şüphe duyuyor kafayı yemiş bunlar yaa
O zaman geri cek kendini o yakindir hayal kirikligina ugrayip sana gelir
Ben bir kere birisiyle beraber konuştuk ettm 4 5 ay ilişkinin başlarında bunu çok boşladım şimdi o da aynısını yapıyor bende dün ona o yaptığım şeyden sonradan cok pişmanlık duyduğum için hiç iyi yapmadım keşke yapmasaydım bir erkek için değmezmiş yakınımdakilere uzak kalmaya dedim halbuki ben bunu kendi için dedim ona üzerine alındı he ben simdi sana yazmıyorum o yüzden mi böyle diyorsun zamanında da sen bana aynısını yapmıştın diye halbuki yemin ederm öyle değil ben o mutlu olsun istiyorum tabiki de ve 3 4 haftadır çocukla konuşuyor asla ona hevesi kırılmasın diye laf etmedim niye yazmıyorsun niye geç yazıyorsun demedim hem onun mutluluğu bozulmasın diye hemde bende zamanında aynısını ona yaptığımdan konuşmaya hakkım yok
Seni anladim ben sen artik bisey deme napiyosa yapsin. Sen guzel insansin
Öyle olacak zaten çocuk imam diye bırakmaz zannediyor maalesef ki
Çok teşekkür ederim ama o a çok iyi insan kardeşim gibidir o da ama niye böyle dolnus ben anlamadım dün ona tam aksine çokta güzellikle şeyler söyledim destek oldum bugün gelmiş destek olmuyorsun diyor
Evet oda iyi ama saf kafasi basmiyor sevilmemis simdiye kadar. O yuzden hak ver ona ama bidaha iliskisine karisma. Ne kadar iyide olsa cahil insan cok asiri yakinda olma benden tavsiye
Bana dedi ki kuzenime de anlattım sana da dedi kuzeni buna demiş ki anlatma olan var olmayan var onunda zoruna gitmiş ben onun olunca dinliyorum o niye dinlemiyor demiş kendi kendine benim için de dedi ki bende sana başlarda anlatacaktlm sen istemedin anlatma dedin dedi bende ona dedim ki sen artık sürekli nazar o bu şu dediğin için aman nazar değmesin moduna girdiğin için bende ondan sebep daha 1 haftalık olmuş iliskinde dedim benimde acılarım tazeylrn anlatma belki bir sorun cikar bende bir şeyler yaşadım geçmişte onun acilari duruyor hâlâ dedim belki sorun çıkar onun iyiliği için aslında nazara gelir diye anlatmasını istemedim ve nedense bu çocukla alakalı içimde hiç bir şey dinleme hissi yok neden bilmiyorum huzursuz oluyorum isteyemiyorum bir türlü birde bugun de saçma sapan konuşunca bana sinir geldi ben ne düşündüm nasıl düşündüm o nasıl düşündü garip gerçekten yaa kuzenine anlatmış da işte şu şöyle bu böyle demiş eleştirmiş dedi sonra ben neyi elestiridm ne dedim diye çıkışınca da bana dedi ki yok ondan demiyorum eleştir tabiki de ama dedi destek çık destek işte ben sen aynı durumda olsan üzüntünde de mutluluğunda da yanında olurum derdim dedi sen öyle yapmıyorsun dedi
O çocukla alakalı gerçekten bilmiyorum yaa içime bir şey sinmediyse mutlaka sonu kötü bitiyor inşallah iyi biter ama ne bileyim
şu an saflık var valla dogru
Yakinda birakir zaten belli
Valla bilmiyorum sadece yaptığı hareket çok zoruma gitti
Hiçbir şey olmamış gibi davraniyor şu an
Sen sorun etme senlik degil onluk bi nesele. Ama dedigim gibi bu kizdan dost olmaz. Sadece arkadas olur.
Nerden çıkardınız ki dost olmayacağını
Sevgili yapinca verdigi tepkiye baksana. Dost olsa senin niyetini bilirdi tepki vermezdi. Icinde birikmis biseyler. Zaten senin seviyende biri degil
Yok seviyemde biri öyle deneyin evet aşırı alıngan zaten içinde birikmiş şimdi döktü
Çocuğa 1000 TL lik hediye akacak doğum gününde değer mi acaba 🙄🙄
Biraz daha sabredecem eğer az yazmaya beni iplememeye devam ederse wp yi kaldırıp işime gücüme odaklanıcam odaklanıcam
değmicek ama sen karışma aklı basına gelir
Degmeyecek demi
Çocuk daha yedikleri yemegin parasını ödememiş bu dangalak gitmiş de ona 1000 TL diyor gözden çıkartacam diyor
ah. mak boş ver
Ahmak değil aslında çok akıllı kendisine değer veriyor
Mesela işleri asla bitmeden yazmıyor kendi isini görür ediyor sonra yazıyor bende slak gibj onu merkeze koyuyorum yazınca hemen yazıyorum cevap veriyorum ona
Saat 4 de yattı okuldan gelmiş de en son 3 de yazdım 4 30 de aktif oldu yatmış sonra akşam 8 le 10 arasında 2 kere girdi çıktı bir yengelerinin grubuna yazmış birde sevgilisi aramış ona dönmüş zaten bulusmuşlar kapıya gelmiş cocuk 2 3 kere aktif olmuş saat 10 a kadar ben 3 20 de yazdım en son 3 20 den sonra 2 ya da 3 kere aktif oldu sonra bana yazmış 10 da yani o kadar iplemiyor ki şimdi söylesem dersim var der o var der bu var der ben onun için wp yi silmiyorum ama silemediği de de zamanımı harcıyor sırf o istiyor diye ben zamanımı harciyorum