Çok yakındık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ama aramızda bir kavga oldu o kavgadan sonra muhabbeti kestik çok değer veriyordu bana kendisi görüyorum ki hâlâ veriyo ne diyim?

Çok yakındık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ama aramızda bir kavga oldu o kavgadan sonra muhabbeti kestik çok değer veriyordu bana kendisi görüyorum ki hâlâ veriyo ne diyim?

Tatlım ego tatmini için mi açtın mesajlarını da, kız arkadaşın mı bu erkek mi? Ne biçim bir konuşma stilidir bu ben olsam engellemiştim seni sövüp
Erkek ego tatmini için değil sormak istedim
Cevap
2Cevap
Zor gününde, kin tutmayip sana gelen birinin kıymetini bil derim ben
Ama büyük kavga ettik
Birbirlerini çok seven insanların kavgaları da büyük olur , çünkü değer verdiğine daha derinden kırılır daha derinden kızarsın
Kavga da etmiş olsanız bile zor gününde yanında sana destek olmak istemiş. Ne güzel işte Bu vesileyle aradaki buzları eritirdiniz.
Ayıp etmişsin.
Bu ilk değil bir kaç kez daha böyle mesajlar attı ama ben aynı tepkiyi verdim anlamak istemiyor galiba herkes ayıp ettiğimi söylüyor ne yazmışım sanki
ne mi yaptın? sana deger veren, zor gününde sana destek olmak isteyen birine karşı kin tutulmaz. soğuk egolu tavırlı mesajlar atmışsın. Bence gönlünü al. o da barışmak istiyor zaten. Küslük kötü bir şey hele ki karşı taraf pişmansa.
ya bir gün sen de pişman olursun o zana böyle davranırsa?
Kırılmış mıdır bu mesajlarıma karşı kötü bir şey yazmadım
Evet. Hala kötü birsey yazmadım diyor ya :ddd
Ona soğuk mesafeli ve ona ne bu samimiyet demişsin yani biri bana bmule yassa hani diyelim ben bir yanlış yaptım sonra pişman oldum ve çokta çekingen kaygılı biriyim benim mesajlarıma öyle cevap olursa karşı tarafın beni asla affetmiyeceğini düşünür belki de umudumu keser belki de çok üzülürdüm zaten ben küslüğe de dayananam yani kolay küsmem küstüğüm zamanda genelde barışmak için sebep düşünürüm ya da genelde geceleri sabaha kadar gizlice ağlarım enayiyim herhalde abi
Arkadasinin konusmasina bakicak olursak cok efendi cok nezaket sahibi nazik bir insan ama ayni seyi senin icin soyleyemeyecegim cevaplarin ergen gibi.
Evet kendisi kibar biri ben ona göre daha sertim ne var konuşmam da ki
@Reelsmena çok alıngan ve hassas biridir acaba üzülmüştür ne düşünüyordur su an
@Reelsmena kim bilir neler düşünüyor şu an onu tanıyorum çünkü
Senin gibi arkadasi olmadigi icin sevinmistir bence kafasi rahat etmistir niye uzulsun ki sen onun icin kayip degilsin o senin icin kayip olabilir sadece
Onu tanıyorum beni çok sevip değer veriyordu bu küslük onu çok üzüyordu zaten ama ben şu an konuşmak istemiyorum onunla
@Reelsmena kalbini kırmış miyimdir sence bu laflarımla
@Reelsmena ben öyle yetişmedim o daha kibar bana göre ben sertim yapım böyle
@Reelsmena bacim hem cocugu terslemis hem de uzulmustur dimi diye bize sorarak egosunu tatmin etmeye calisiyor burada yok iyi birisiymis ama barismayacakmis falan filan biz kimsenin egosunu oksayamayiz yani nazik olan cocugu hayatta illa bir sekilde karsisina iyi insanlar iyi arkadaslar cikarir. Hayat ona kaybettirmez sadece tecrube kazandirir neden biliyor musun? Cunku herkes ektigini bicer. Bu soruyu soran ergene gelecek olursak o egosunu tatmin etmeye calisir, kazandigini dusunur ama aslinda kaybeden taraf odur. Karsisindaki insan kusluge ragmen insanlik namina yazmis buda burada sacma sapan soru soruyo. Ayy neyse daha da yorum yapmiycam sen beni anladin bacim.
Bu çok ağır oldu
Arkadaşın yerinde olsam küfür eder basarım engeli bu ne popo büyüklüğü arkadaş
O küfür etmez edemez
çok ayıp yaptığın eğer kavganız boş bir şeyse yapma böyle. bu zaman da arkadaş bulmak zor
Yani kavga sebebimiz öyle çok büyük değil ama baya yıprandık bu kavga da ikimizde
Barışmak istemiyorsan yazdığı mesajı hiç açma cevap da verme yani en fazla iki kez daha yazar sonra yazmaz ama bu şekilde cevap vermen çok kırıcı olmuş
Bir kaç kez daha yazdı tavrımı belli ettim ama hâlâ yazmaya devam etti ayıp olmasın diye cevap veriyorum
Biraz ayıp oldu galiba evet
herkes kavga eder dana kazık atmamışsa, çok ağır laflar söylememiş ise ve sana zor gününde yazıyorsa bende kıymetini bil herkede böyşe arkadaş bulunmuyor
Kötü davranma
Kötü mü davranmışım
böyle adkş nhh bulursn bidaha
Niye bulamicam
Ay yazık ya :(
Niye
Bence biraz utan
Neden
Diyecegini demissin zaten
sen hatalısın, düzgüncr sana yazmış
Herkes öyle diyor ben ne yazmışım ki
Kan davalın falan mı ne biçim konuşma bu