Kadınlar Asla Erkekler Kadar Sevemez Değil mi?

Kadınların Kalbini Temizleyip Yeni Limanlara Yelken Açması Kolay ve basit sanırım. Biz erkeklerde durum asla böyle değil. Bir kadın 10 senelik ilişkisinden de ayrılsa bir süre sonra unutup başka insanları sevebiliyor. Linç edicekler evet ama bu gerçekten böyle. Kadınlar ilk ayrıldıkları anda berbat oluyorlar kabul ediyorum yıpratıyorlar kendini ama bu seviye git gide azalıyor en son biri gelip götürüyor. Unutmak için deneyebiliyorlar. Biz erkekler ilk an o şokla kaskatı kesiliyoruz aradan senelerde geçse kimseyi alamıyoruz hayatımıza alsakta basit bitiyor üzülmüyoruz. Ben her erkekte bunu gördüm ama çok kız çevrem olsada tek gördüğüm bahsettiklerimin doğruluğu. 3.5 sene önce başladı 8 ay sürdü hala ilk gün ki gibi sevgiyle bekliyorum. Ne o gelecek ne dualarım kabul olacak... Başkası olmuyor ilgi veremiyorum, sevemiyorum, değer veremiyorum ve bir kız trip atıca soğuyorum direk bitiriyorum ama o trip atsın biraz diye o kadar gece dua ettim ki Allâh sesimi duysun diye. Biz erkekler (erkekler) sadık ve dürüst varlıklarız.
Kadınlar Asla Erkekler Kadar Sevemez Değil mi?